Niedzielan sprzedany!
- BIANCONERI
- Juventino
Jak poinformowała oficjalna strona internetowa NEC Nijmegen, Andrzej Niedzielan podpisał z holenderskim klubem 2,5-letni kontrakt. W umowie znalazła się klauzula mówiąca o możliwości przedłużenia kontraktu o kolejne 12 miesięcy. 2. stycznia Niedzielan zostanie poddany w Nijmegen badaniom lekarskim.
www.pilkanozna.pl
Kasa czyni cuda...Niedzielan odchodzi z klubu,który walczy w pucharach do holenderskiego przecietniaka 8)
www.pilkanozna.pl
Kasa czyni cuda...Niedzielan odchodzi z klubu,który walczy w pucharach do holenderskiego przecietniaka 8)
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2003, 00:10 przez BIANCONERI, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Johnny777
- Juventino
A to niby Groclin taki biedny? Ale cóż NEC to nie polska liga... :? Zmarnuje się chłopak i tyle....Nie będę podawał ilu naszych wyjechało za granicę jako bardzo dobrzy piłkarze a potem różnie bywało...zasadniczo nie za dobrze... :? Ech...myślałem że zostanie...pograł by w pUEFA i wybił się do lepszego klubu niż te pionki z Nijmegen... :evil:
- Pessotto
- Juventino
Dla mnie Niedzielan to największy głupek , kurde miał by szacunek dla kibiców Groclinu i zostałby do końca tego sezonu i pomógłby kolegą w pucharze UEFA. Ale cóż widać ze ten piłkarz zaślepiony jest tylko kasą , tak jak większość polskich piłkarzy zależy im na kasie a nie na dobrze polskiej piłki.
- adinockm
- Juventino
Adrzej posedł za kasą, przecież Groclin gra dalej w Pucharze Uefa, ale on wybrał słabszy lub, ktorego Wisła poknała. gdyby pograł jeszcze trche, to by miał oferte od lepszego klubu, zobaczym jak mu pójdzie w holandii :evil:
- Walo
- Juventino
Dla mnie to zdrajca , poszedł za kasą do jakiegoś prawie nieznanego klubu. I co on z niego będzie miał ??
Moim zdaniem on widzi tylko w tym klubie kase którą mu oferują , a z Groclinem mógłby daleko zajść
Moim zdaniem on widzi tylko w tym klubie kase którą mu oferują , a z Groclinem mógłby daleko zajść
- Shadow_Alex
- Juventino
Jaki z niego frajer, glupota roku, byl w calkiem dobrym klubie, w P UEFA, a przeszedl do "trampkarz"... Na co on liczy ze go pozniej kupia do Jajaxu, albo do PSV... Pewnie nawet nie bedzie gral w podstawowym skladzie.
Polubilem chlopaka... Niemoge sobie darowac :evil: :evil:
Polubilem chlopaka... Niemoge sobie darowac :evil: :evil:
- juve21
- Juventino
Ale mi się z was chce smiać. Wszyscy go tak potępiacie ,ale gdybyście znaleźli sie na jego miejscu zrobilibyście to samo.Groclin był dla niego tylko przystania ,teraz będzie miał okazje zagrać w lidze holenderskiej gdzie jest większe prawdopodobienstwo że ktoś go dostrzeże.A pozatym gadka o tym że leci na kase jest po prostu śmieszna i doprowadza mnie do szału gdy coś takiego czytam.Czyżby sami krezusi finansowi tu siedzieli ktorym forsa spada z nieba? NEC przedstawiło mu korzystną finansowo propozycję ,o niebo lepszą niż miał w Groclinie więc czemu miał z niej nie skorzystać?Ma rodzinę wiec chyba logiczne że chce zadbać o nią i zapewnić jej jak najlepsze warunki do życia ,więc prosze nie kompromitujcie się takimi wypowiedziami!!!!!!!!
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie