Serie A 12/13 (20): Parma 1-1 JUVENTUS
Niezłe było, jak dostał podanie i piłka mu się odbiła od piętSKAr7 pisze:Trochę nie łapię, czemu ludzie się czepiają się jakości tej asysty, skoro chłopak mógł i powinien zaliczyć drugą, przez pół boiska, kiedy Gackowi odskoczyła łaciatakuba2424 pisze: DeCeglie poza "wspaniałą" asystą z Milanem nie radził sobie dobrze, żeby nie powiedzieć że sobie wogóle nie radził.Inna sprawa, że dawno nie widziałem tak słabego jego meczu w obronie.
Isla mi się podobał ostatnio na lewej (przeciwnie do forum, tradycyjnie mającego przesadzone wymagania wobec wingbacków). Ciężki wybór. W każdym razie na pewno nie Peluso. Nie wiem czemu ludzie go tam chcą ustawiać.
- kuba2424
- Juventino

Tak samo możaby podejść do sprawy Isli. Mam wrażenie, że niektórzy z was mają za dużo hurraoptymizmu jeśli chodzi o niego. I żeby nie było że jestem za wystawieniem Peluso,bo nie jestem.alina pisze:Nie wiem czemu ludzie go tam chcą ustawiać.
Może Conte powinien zadecydować za pomocą jakiejś wesołej wyliczanki albo wywróżyć sobie z porannych fusów po kawie, który z nich popełni mniej/na mniejszą skalę błędów.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Czeka nas bardzo ciężka przeprawa. Parma u siebie jeszcze nie przegrała, a my tak naprawdę nie wiemy, w jakiej obecnie formie nasi się znajdują. Wygraliśmy z Milanem, ale obie ekipy grały w eksperymentalnych składach. Pozostaje mieć nadzieję, że nasi są odpowiednio umotywowani, by zmazać złe wrażenie z ostatniej potyczki ligowej. Cieszy fakt, że najprawdopodobniej od pierwszej minuty będziemy na boisku oglądać Caceresa oraz Pogbę. Bardzo możliwe, że w ataku ujrzymy od początku także wypoczętego Quagliarellę, Vucinić z kolei ma ponownie rozpocząć spotkanie z ławki (ostatnio sprawdza się w roli jokera). Martwi obecność w składzie De Ceglie, choć to my powinniśmy cisnąć i nie schodzić z połowy rywala.
Od wczoraj mówi się, że w Parmie może w niedzielę padać śnieg. Mam nadzieję, że nie będzie to miało żadnego wpływu na przebieg rozgrywki.
Od wczoraj mówi się, że w Parmie może w niedzielę padać śnieg. Mam nadzieję, że nie będzie to miało żadnego wpływu na przebieg rozgrywki.
Może zagrać lepiej od PDC i od razu huraoptymizm? :lol: Dobry był z Milanem. Mnie tam w sumie jedno - PDC/Isla/Giak. Byle nie Peluso. No ale jego akurat Conte w ogóle nie rozpatruje na tę pozycję.kuba2424 pisze:Tak samo możaby podejść do sprawy Isli. Mam wrażenie, że niektórzy z was mają za dużo hurraoptymizmu jeśli chodzi o niego. I żeby nie było że jestem za wystawieniem Peluso,bo nie jestem.alina pisze:Nie wiem czemu ludzie go tam chcą ustawiać.
Może Conte powinien zadecydować za pomocą jakiejś wesołej wyliczanki albo wywróżyć sobie z porannych fusów po kawie, który z nich popełni mniej/na mniejszą skalę błędów.
- Marat87
- Juventino

- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 43 razy
Milan nie grał w aż tak eksperymentalnym składzie, bo tam w przeciwieństwie do Juve nie ma żelaznej pierwszej jedenastki ( jak u nas Buffon-BBC-MVP-Licht,Asa-Gio, Vłóczykij ) tylko - na oko - tak z 15 piłkarzy grających w pierwszym składzie. Mogło im brakować kogoś na środku ( bo Acerbi zagrał słabo ) i De Jonga i to by było chyba na tyle.Wygraliśmy z Milanem, ale obie ekipy grały w eksperymentalnych składach.
Uwaga, uwaga, bo szykuje się na nas Il Bombardiero Drewninho!
- Vimes
- Juventino

Zdecydowanie De Ceglie i dam Ci bardzo dobry powód, news o naszym meczu znowu zostanie zilustrowany tym zdjęciem:alina pisze:Mnie tam w sumie jedno - PDC/Isla/Giak.

Kapitalne ujęcie, ta mina Asztona, zupełnie jakby krzyczał: "Gdzie są cycki?!".
Jakoś mnie uwiera to, że Parma jako jedyna jeszcze nie przegrała na swoim boisku, trzeba to zmienić.
- PrzemasJuve
- Juventino

ostatni mecz JUVE na ence, w sensie, ze kolejnych 2 niestety nie obejrzymy w tv
mecz...hmm wiadomo licze na wygrana i kazdy inny wynik bedzie kolejna strata punktow
mecz...hmm wiadomo licze na wygrana i kazdy inny wynik bedzie kolejna strata punktow
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- pan Zambrotta
- Juventino

Prędzej:Vimes pisze:
Kapitalne ujęcie, ta mina Asztona, zupełnie jakby krzyczał: "Gdzie są cycki?!".

mam nadzieję, że ta łajba nie idzie na dno 8)
co do meczu, ciekawie zapowiada się pojedynek Giovinco-Amauri.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013, 18:14 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kubba
- Juventino

Osobiście się zdziwię jeśli to faktycznie Caceres wyjdzie w pierwszym składzie. Po wypowiedzi Conte, nt gry Peluso z Sampą widać, że coś pomiędzy tymi dwoma jestVimes pisze:Dobra wiadomość dla wszystkich wielbicieli Peluso, LGDS zmieniła zdanie i prognozuje, że to jednak on, a nie Caceres wyjdzie w pierwszym składzie :doh:.
Co do meczu, będzie ciężko... ale po tej padace z Dorią musi być komplet.
- annihilator1988
- Juventino

Stwierdzam przegraną, bo Peluso. Jak można, mając do dyspozycji takiego defensora jakim jest Martin, decydować się na niepewnego, niezgranego i niezgrabnego Pacosia?Vimes pisze:Dobra wiadomość dla wszystkich wielbicieli Peluso, LGDS zmieniła zdanie i prognozuje, że to jednak on, a nie Caceres wyjdzie w pierwszym składzie :doh:.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Nedved1983
- Juventino

z jednej strony warto dać szansę Peluso i Conte wie lepiej od nas co dobre, z drugiej szkoda mi Martina. Caceres był jednym z lepszych w meczu z Milanem, dostaje bardzo mało szansy na grę i boje się, że jednak może odejść, nie teraz a po sezonie.
do tego mamy skład na 4-3-3, napastnicy potrzebują regularnych występów żeby zbudować/ utrzymać formę ( zwłaszcza Quag). niestety w tym sezonie Conte jest upartym dogmatykiem jeśli idzie o 3-5-2, w zeszłym potrafił być elastyczny w razie potrzeb i konieczności. jutro czeka nas ciężkie spotkanie, o 3 punkty będzie trudno. ale wygrać trzeba, Conte i zawodnicy dali ciała z Sampdorią, więc jutro nie mają wyjścia. nie obronienie tytułu było by tragedią i kompromitacją, pozostaje mieć nadzieję, że Antonio i zawodnicy wezmą się do roboty i zaczną grać na miarę swoich możliwości.
do tego mamy skład na 4-3-3, napastnicy potrzebują regularnych występów żeby zbudować/ utrzymać formę ( zwłaszcza Quag). niestety w tym sezonie Conte jest upartym dogmatykiem jeśli idzie o 3-5-2, w zeszłym potrafił być elastyczny w razie potrzeb i konieczności. jutro czeka nas ciężkie spotkanie, o 3 punkty będzie trudno. ale wygrać trzeba, Conte i zawodnicy dali ciała z Sampdorią, więc jutro nie mają wyjścia. nie obronienie tytułu było by tragedią i kompromitacją, pozostaje mieć nadzieję, że Antonio i zawodnicy wezmą się do roboty i zaczną grać na miarę swoich możliwości.
- Machnes
- Juventino

Z całym szacunkiem, ale Isla jest kompletnie bez formy, co potwierdził mecz z Milanem, a szczególnie 1sza połowa. Każde podanie kończyło się stratą, albo inny gracz miał przez to ogromne problemy z przyjęciem. Dla mnie był najsłabszy w naszych szeregach, a na pewno nie jestem do niego uprzedzony. Bardzo liczyłem, że gość się przełamię, ale tego nie zrobił. Naprawdę nie rozumiem co wam się podobało w jego występie, bo nawet nie mając szczególnie wysokich wymagań trudno mi było docenić jego występ, a szkodaalina pisze:Isla mi się podobał ostatnio na lewej (przeciwnie do forum, tradycyjnie mającego przesadzone wymagania wobec wingbacków). Ciężki wybór. W każdym razie na pewno nie Peluso. Nie wiem czemu ludzie go tam chcą ustawiać.