Coppa Italia 12/13 (1/4): JUVENTUS 2-1 Milan
- kosciu88
- Juventino
Fart ze strzal Traore trafil w Storariego ale szczescie sprzyja lepszym. Wazne ze wygrali
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- PrzemasJuve
- Juventino
raczej 2-5-3, ktore grane jest na chaos jak nie ma wyniku, tym razem sie udalo, wejscie mirko duuuzo dalo..pumex pisze:Jakby ktoś nie ogarnął, przeszliśmy na 4-3-3:
Storari - Caceres, Barzagli, Bonucci, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Isla - Giaccherini, Matri, Vucinic
mecz ogolnie straszny, slabo to wyglada, boje sie o mecz na tardini jak i najblizsza przyszlosc
aaa szczegolnie, ze nowym nabytkiem i zbawca ataku ma byc muriel!!! kosztem boakye.. brawo panie marotta..to jest nasz wymarzony top player..
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Fonczek1947
- Juventino
Tak tak, za to isla i de ceglie najlepsi na boisku. Nie wiem czemu tak hejtujecie giovinco?kuba2424 pisze:Dziś Gio zagrał kolejny piach...
- annihilator1988
- Juventino
Liczę na to, że po tym meczu Martin oraz Mauricio na dłużej zagoszczą w pierwszej jedenastce. Giach też pokazał, że należy mu się więcej szans. Brawa dla Storariego
Cieszy pierwsze zwycięstwo w 2013 roku

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- karosznurek
- Juventino
Cieszy awans do półfinału, znowu Vucinic ratuje nas w dogrywce. Dobrze dziś zagrali Storari i Giaccherini. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Kucharius1
- Juventino
Isla w defensywie świetnie cały mecz. W tym elemencie jest kotem jak Vidal, ale jak dostaje piłkę to głupieje. Mam nadzieje że poprawi koncentracje w ataku, to wtedy pierwsza 11 jego.
Mirko super wejście, jednak on umie to czego nikt inny w Juve. To jak obijał graczy Milanu w rogu- bezcenne.
Gio i Matri na plus. Napracowali się oboje. Ładna bramka Seby, ale Amelia trochę to zawalił. Jak ktoś pisze że Matri nic nie grał, lepiej niech przerzuci się na inną dyscyplinę.
Vidal jak zawsze walecznie. Giak pokazał się z super strony.
Ogólnie Milan w pierwszej połowie nie przeprowadził żadnej groźnej akcji stroną Caceresa i Isli, choć próbowali non stop. Troszkę się zdziwili.
Caceres świetnie, dał Conte do myślenia.
Asysta DC
Fart roku 
Nasi rezerwiści zagrali lepiej od Milanu, choć w końcówce było gorąco.
Mirko super wejście, jednak on umie to czego nikt inny w Juve. To jak obijał graczy Milanu w rogu- bezcenne.
Gio i Matri na plus. Napracowali się oboje. Ładna bramka Seby, ale Amelia trochę to zawalił. Jak ktoś pisze że Matri nic nie grał, lepiej niech przerzuci się na inną dyscyplinę.
Vidal jak zawsze walecznie. Giak pokazał się z super strony.
Ogólnie Milan w pierwszej połowie nie przeprowadził żadnej groźnej akcji stroną Caceresa i Isli, choć próbowali non stop. Troszkę się zdziwili.
Caceres świetnie, dał Conte do myślenia.
Asysta DC

Nasi rezerwiści zagrali lepiej od Milanu, choć w końcówce było gorąco.
- Marian.
- Juventino
Mecz oglądałem od momentu bramki Seby. Nie wiem jak graliśmy wcześniej, ale chyba nie najlepiej skoro straciliśmy gola. Pierwsza połowa była ok. Druga była bardzo słaba, z dwóch stron. Dogrywka przyniosła troszkę emocji, ale szału też nie było.
Dla mnie najlepsi na boisku byli Vidal i Giovinco. Ten drugi mógł strzelić przynajmniej 2 gole, ale chwała mu mimo wszystko za tego wolnego. Najważniejsze, że awansowaliśmy i obyło się bez kontuzji. Jesteśmy w 1/2 i to jest najważniejsze.
Dla mnie najlepsi na boisku byli Vidal i Giovinco. Ten drugi mógł strzelić przynajmniej 2 gole, ale chwała mu mimo wszystko za tego wolnego. Najważniejsze, że awansowaliśmy i obyło się bez kontuzji. Jesteśmy w 1/2 i to jest najważniejsze.

- kuba2424
- Juventino
Odbija mi się jeszcze dyskusja odnośnie niedzielnego meczu.SKAr7 pisze:To ironia, czy poważnie? Bo przez pierwsze 30 minut mu wychodziło każde dotknięcie piłki, a przez ostatnie 15 strasznie partolił :think:kuba2424 pisze:Dziś Gio zagrał kolejny piach... :whistle:
Mam nadzieję, że niektórzy dostali tego już od dawna zasłużonego pstryczka w ucho i choć ciut docenią (przynajmniej bramkę) Gio.
- deszczowy
- Juventino
Muszę to napisać, bo nie wypada nie zauważyć - Giovinco strzelił tak, jak Alex.
Storari i Szwagier zrobili mi dzień.
I przepraszam za moje czarnowidztwo. Ale do takich pomyłek mogę się przyznawać
Storari i Szwagier zrobili mi dzień.

Sory, ale co masz do Muriela ? Jeden z najbardziej utalentowanych piłkarzy w serie a.PrzemasJuve pisze: mecz ogolnie straszny, slabo to wyglada, boje sie o mecz na tardini jak i najblizsza przyszlosc
aaa szczegolnie, ze nowym nabytkiem i zbawca ataku ma byc muriel!!! kosztem boakye.. brawo panie marotta..to jest nasz wymarzony top player..
A co do meczu to uffff, gorąco było pod koniec, Isla zmaścił też niezłą setę.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- pumex
- Juventino
Czepiasz sięewerthon pisze:To nie był szczęsliwy mecz dla... pumexa
'Trochę' zdenerwowała mnie sytuacja, w której zaraz po farcie Storariego mamy kontrę, jakoś ona wygląda do momentu przekroczenia linii pola karnego Milanu, kiedy jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wszyscy nasi stają.
Na marginesie, zajrzałem na stronę kibiców Milanu i tam panuje wyraźne przekonanie, iż byli oni drużyną nieporównywalnie lepszą niż Juventus :shock: Mają rację? Bo w mojej opinii ciężko wyłonić drużynę, która wyraźnie przeważała

- kuba2424
- Juventino
Nie bądź taki mądry...jak wygraliśmy to- przepraszam za pomyłkę, a jak byśmy przegrali to byłoby - A NIE MÓWIŁEM!!deszczowy pisze:
- Ein
- Juventino
A co mają pisać jak w końcówce przeważali ?
Pomyśl sobie, że per analogiam gimbaza JP pisałaby to samo. Normalka. Dlatego coraz częściej bawi mnie ten patos gimbazjady która postarza się o 3 lata, odnośnie pisanie nt. meczu.
Pomyśl sobie, że per analogiam gimbaza JP pisałaby to samo. Normalka. Dlatego coraz częściej bawi mnie ten patos gimbazjady która postarza się o 3 lata, odnośnie pisanie nt. meczu.