WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- syczu
- Juventino
@Brendol, gdzieś czytałem o dostępności biletów, a w zasadzie jej braku. Pula zostaje wydzielona tylko dla osób z kartami kibica czy coś w ten deseń, co już na wstępie dyskwalifikuje cały wyjazd ;/
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- preclix
- Juventino
Mógłbyś podać źródło tych informacji? Planujemy wyjazd na ten mecz z Rzeszowa, licząc, że może uda nam się wyrwać kilka biletów przez internet.syczu pisze:@Brendol, gdzieś czytałem o dostępności biletów, a w zasadzie jej braku. Pula zostaje wydzielona tylko dla osób z kartami kibica czy coś w ten deseń, co już na wstępie dyskwalifikuje cały wyjazd ;/
- syczu
- Juventino
Nie pamiętam, w którym wątku na forum to wyczytałem, ale w tym temacie przewija się to po raz kolejny:preclix pisze:Mógłbyś podać źródło tych informacji? Planujemy wyjazd na ten mecz z Rzeszowa, licząc, że może uda nam się wyrwać kilka biletów przez internet.
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=23139
Tzn. pierwszeństwo dla Juventus Member Clubu, a jak coś zostanie, to chyba wrzucają do ogólnej sprzedaży, ale lecieć w ciemno do Glasgow by mi się nie widziało.
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- jareckik
- Juventino
Tam nie będzie wolnych miejsc na trybunach, a na sektor kibiców Juve to nawet nie liczcie, łącznie będzie możę z 5-8 tys biletów... Tyle to przyjedzie z samych włoch.
- jareckik
- Juventino
Oj chyba nie :C Jeszcze się musi troche napracować, bo te zwody Ronaldinho na mnie nie robią wrażenia :snooty:daniel85 pisze:to do zoba jutro w Pedobarze
PS: Jarecki Giovinco czeka na twoje przeprosiny
- jareckik
- Juventino
- blk01
- Juventino
2 koła jutro, nie dam rady
ale kątem oka oglądam i piję piwko za wasze zdrowie! ;P

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- blk01
- Juventino