LaLiga
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Czegos tu nie rozumiem... Albo calkowicie nie znasz sie na futbolu albo nigdy nie ogladales Beckhama w akcji! Doceniam jego talen i geniusz mimo ze gra w druzynie ktora niespecjalnie lubie...KowalFromStolica pisze:Beks gra tak samo słabo w realu jak w mu. :-D
- juve21
- Juventino
Becks nieźle się wprowadził do Realu ,ale żeby od razu nazywac to wydarzeniem roku?Zgadzam się z Kowalem że takim wydarzeniem było z pewnością wykupienie Chelsea przez Abaramowicza.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- KowalFromStolica
- Juventino
Co on potrafi?? HAHAHA Pozować do zdjęć chyba.Tylko wolne jako tako mu wychodzą bo nie ma ani techniki ani przyspieszenia ani nie gra główką ani nie ma siły strzału... To jest baba na boiskuSonGopik pisze:A według mnie Becks jest świetnym piłkarzem pod każdym względem. Nikt nie strzela z wolnych tak jak on.KowalFromStolica pisze:.Beks gra tak samo słabo w realu jak w mu. :-D
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie tylko Buffon. W 2 połowie wszedł także E.Davids.wicior pisze:To nie był ten mecz.To był mecz UNICEF vs agencja charytatywna Louisa Figo.Philby pisze:swiergot pisze:Z tego co wiem, kilku piłkarzy Juve było awizowanych, m.in. Buffon i Del Piero. Jednak jak się okazało, na mecz nie przyjechało wielu zawodników, nie tylko z Juve. Nie wiem dlaczego.
Ogladalem dzisiaj ten mecz na Eurosporcie i w druzynie Zidane gral BUFFON na bramce gral swietnie czego nie mozna powiedziec o obronie tego zespolu ;] ale wiecej zawodnikow Juve nie bylo
I tam grał tylko Buffon!!!![]()
![]()
A jesli chodzi o mecz Przyjaciele Ronaldo vs przyjaciele Zidane, to mecz odbywał się w trakcie rozgrywek sezonu, więc zawodnicy JUVE nie mogli zjawićsię na tym spotkaniu, ponieważ rzecz jasna musieli być do dyspozycji Lippiego.
Napewno w drużynie Zizou zagrałby Montero, to jego najbliższy przyjaciel z JUVE...

- Desperado---ALEX
- Juventino
Ja mysle ze dlatego poniewaz on ma wiele fanow na swiecie i dlatego, a co do Chelsea to tez mysle ze najwiekszym wydarzeniem było objecie klubu przez Ruska.
- Nunez
- Juventino
kowal nie ma sily strzalu?buhaha ta twoja wypowiedz powinna zostac skasowana.......,juz nie raz po jego strzale pilka padla do brami z predkoscia 150 kilometrow na godzine........i wolne jak mu dobze wychodza........widze ze zazdroscisz tutaj tego pilkarzowi wszystkiego.......
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie no ludzie teraz to zęście przesadzili."A co on umie?"
Gdyby Beckham przeszedł do Juve wszyscy by mówili jaki on jest świetny, założe sie.
Więc nie obrażajcie Beckhama bo napewno ktoś z was widziałby go w Juve za nim przeszedł do Realu.
Bo ja sie przyznam, że chciałbym aby zasilił nasze szeregi, właśnie zanim przeszedł do Realu.
Gdyby Beckham przeszedł do Juve wszyscy by mówili jaki on jest świetny, założe sie.
Więc nie obrażajcie Beckhama bo napewno ktoś z was widziałby go w Juve za nim przeszedł do Realu.
Bo ja sie przyznam, że chciałbym aby zasilił nasze szeregi, właśnie zanim przeszedł do Realu.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
O sorry był bardzo niewidoczny na boisku, niczym sie nie popisał.Przepraszam!!!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Nie tylko Buffon. W 2 połowie wszedł także E.Davids.wicior pisze:To nie był ten mecz.To był mecz UNICEF vs agencja charytatywna Louisa Figo.Philby pisze:
Ogladalem dzisiaj ten mecz na Eurosporcie i w druzynie Zidane gral BUFFON na bramce gral swietnie czego nie mozna powiedziec o obronie tego zespolu ;] ale wiecej zawodnikow Juve nie bylo
I tam grał tylko Buffon!!!![]()
![]()
A jesli chodzi o mecz Przyjaciele Ronaldo vs przyjaciele Zidane, to mecz odbywał się w trakcie rozgrywek sezonu, więc zawodnicy JUVE nie mogli zjawićsię na tym spotkaniu, ponieważ rzecz jasna musieli być do dyspozycji Lippiego.
Napewno w drużynie Zizou zagrałby Montero, to jego najbliższy przyjaciel z JUVE...
- x_men_1988
- Juventino
Ja napewno nie powiedziałbym o nim dobrego słowa jeśli przeszedł by do juve . Nienawidzę tego gościa , dla mnie to największa sz.... na śiecie . Sprzedał się jak zwykła k....... i przeszedł do realu , a był symbolem Manchesteru , to tak jak by Del piero odszedł do Manchesteru , kto by mu to wybaczył . Ten gości lata dobrej gry ma za sobą , teraz jedzie bardziej na swojej sławie . Kidyś to podawał , a teraz juz trochę się wypalił , ale nie ukrywam że jest to olbrzymi talent , tylko żaden inny piłkarz który posiada choć trochę honoru nie zmienił by klubu dla pieniędzy ( oczywiście chodzi o wychowanka tego klubu , o symbol klubu , a nie o każdego zawodnika )
- booyak
- Juventino
Hehe niktSonGopik pisze:A według mnie Becks jest świetnym piłkarzem pod każdym względem. Nikt nie strzela z wolnych tak jak on.KowalFromStolica pisze:.Beks gra tak samo słabo w realu jak w mu. :-D

★ ★ ★
Tez chcialbym zobaczyc mecz Del Piero v NedvedKowalFromStolica pisze:Oglądałem mecz Ronaldo v Zidane bo w zapowiedziach widziałem że będzie Del Piero,Treze,Buffon,Nedved... Zaczynam oglądać i pokazują ławkę a tam nie ma nikogo z wcześniej wymienionych zawodników.Pocieszeniem może być to że grał Robinho i Diego :-D .Mecz oprócz kilku ładnycj akcji był nudny.Chciałbym zobaczyć mecz Del Piero v Nedved![]()

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Ironek
- Juventino
Oj strzela, jest taki piłkarz, który powinien grać w lepszym klubie niż gra a nazywa się PIERRE VAN HOIJDONK- nikt na świecie nie potrafi tak strzelić z wolnego i z karnego jak on(nawet ALEX), prawie każdy wolny przed polem karnym oznacza gol dla jego druzyny.SonGopik pisze:A według mnie Becks jest świetnym piłkarzem pod każdym względem. Nikt nie strzela z wolnych tak jak on.KowalFromStolica pisze:.Beks gra tak samo słabo w realu jak w mu. :-D
A co do tematu, to dla mnie ten transfer nie znaczy nic, no moze tyle, ze real poprostu ma beznadziejnych działaczy. Dla mnie wydarzeniem roku, jest odkrycie talentu BENJAMINA

Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2003, 08:17 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- ToMeK
- Juventino
Ty chyba sam nie wiesz co piszesz i sam nie wiesz jak sie osmieszasz ... Beckham nie ma techniki tak?To naprawde bardzo kiepsko z Toba i z Twoja wiedza...Zanim nastepnym razem napiszesz cos to przemysl to kilka razy ... wiem ze mozna goscia nie lubic, ale nie do tego stopnia zeby napisac ze jest baba na boisku...KowalFromStolica pisze:Co on potrafi?? HAHAHA Pozować do zdjęć chyba.Tylko wolne jako tako mu wychodzą bo nie ma ani techniki ani przyspieszenia ani nie gra główką ani nie ma siły strzału... To jest baba na boiskuSonGopik pisze:A według mnie Becks jest świetnym piłkarzem pod każdym względem. Nikt nie strzela z wolnych tak jak on.KowalFromStolica pisze:.Beks gra tak samo słabo w realu jak w mu. :-D
A co do tematu to uwazam ze transfer Becksa nie byl transferem i wydarzeniem ktore mozna byloby nazwac najwiekszym wydarzeniem roku 8)
- Nunez
- Juventino
Nie znosi Realu Madryt...
... kto taki? Raper Eldo. W wywiadzie udzielonym tygodnikowi ?Piłka Nożna? zdradza, że ?nie znosi Realu?.
- Nie znoszę Realu. To jest cyrk objazdowy a nie zespół piłkarski. Oglądać gwiazdy można w kinie albo obesrwatorium astronomicznym. Zawodnicy nie utożsamiają się z klubem, oni są tylko najemnikami. Figo całował herb Barcelony, a jak dali mu trochę więcej kasy, to całował Real. Zawsze się cieszę, gdy jakaś drużyna ich ogra i to w tym galktycznym składzie - powiedział Eldo.
Oryginalna wypowiedź Teraz przynajmniej już wiemy dlaczego ten ?artysta? ma tak smętne teksty, monotonną muzykę i przekaz na poziomie znerwicowanego nastolatka. Nieczęsto ma powody do radości, bo Real przegrywa rzadko.
ps.pewnie juve,milan dla niego to sa jakies cyrki albo cos takiego.....sam nie wiem :roll:
... kto taki? Raper Eldo. W wywiadzie udzielonym tygodnikowi ?Piłka Nożna? zdradza, że ?nie znosi Realu?.
- Nie znoszę Realu. To jest cyrk objazdowy a nie zespół piłkarski. Oglądać gwiazdy można w kinie albo obesrwatorium astronomicznym. Zawodnicy nie utożsamiają się z klubem, oni są tylko najemnikami. Figo całował herb Barcelony, a jak dali mu trochę więcej kasy, to całował Real. Zawsze się cieszę, gdy jakaś drużyna ich ogra i to w tym galktycznym składzie - powiedział Eldo.
Oryginalna wypowiedź Teraz przynajmniej już wiemy dlaczego ten ?artysta? ma tak smętne teksty, monotonną muzykę i przekaz na poziomie znerwicowanego nastolatka. Nieczęsto ma powody do radości, bo Real przegrywa rzadko.
ps.pewnie juve,milan dla niego to sa jakies cyrki albo cos takiego.....sam nie wiem :roll:
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....