Serie A 12/13 (19): JUVENTUS 1-2 Sampdoria
- Skibil
- Redaktor
Mi się cholernie podoba styl gry Pogby - co prawda czasem źle zagra, albo coś straci, ale też ma wyśmienite odbiory i jest bardzo dobry technicznie. Już w tym meczu Peluso pokazuje dlaczego Conte go ceni (i dlaczego zbiera tyle kartek): facet gra bardzo twardo, brutalnie, bez kalkulacji. Podoba mi się, choć z pewnością jeszcze u nas zarobi jakieś czerwo i da karnego przeciwnikowi.
Kilka fajnych zagrań, kilka głupich. Sampa nie ma atutów, a nasi powinni jeszcze coś wrzucić.
Btw. Po Bonu i Matrim widać w jakiej szkółce się kształcili - pierwszy, po takiej obrzydliwej symulce przeprasza, postanawia poprawę, a potem znowu odwala jazdę figurową w polu karnym Sampdorii, a drugi przez pół godziny przeżywa nieodgwizdanego karnego.
Kilka fajnych zagrań, kilka głupich. Sampa nie ma atutów, a nasi powinni jeszcze coś wrzucić.
Btw. Po Bonu i Matrim widać w jakiej szkółce się kształcili - pierwszy, po takiej obrzydliwej symulce przeprasza, postanawia poprawę, a potem znowu odwala jazdę figurową w polu karnym Sampdorii, a drugi przez pół godziny przeżywa nieodgwizdanego karnego.
- Ein
- Juventino
Cieszę się, że oglądanie Juventusu to jak czytanie kryminału w którym od początku wiadomo kto zabił
Wszyscy grają dobrze. Mądrze Padoin, Kuczer poprawnie. Max Payne mnie troszkę wkurza tymi zagraniami przed własnym polem karnym i myślą, że jak ktoś go podetnie to od razu będzie faul.

Wszyscy grają dobrze. Mądrze Padoin, Kuczer poprawnie. Max Payne mnie troszkę wkurza tymi zagraniami przed własnym polem karnym i myślą, że jak ktoś go podetnie to od razu będzie faul.
- pumex
- Juventino
Robaku pisze:Najsłabszy Pogba i trzeba się zgodzić - dzisiaj nieszczególnie.
Według mnie sporo gorszy jest Padoin. Dwa udane, efektowne dryblingi które i tak nie przełożyły się na wynik i to tyle. Fakt, całkiem sporo akcji idzie prawą stroną, ale Padoin każde podanie mogące być kluczowym psuje lub wycofuje do tyłu. Do tego raz mocno spóźniony, gdzie lukę po nim musiał wypełnić Pogbaalina pisze:pumi, Padoin gra świetnie. Słabo Pogba.
No i właśnie o tę skuteczność głównie się rozchodzi. To samo, co w temacie Padoina. Wizualnie świetnie, ale nie ma kompletnie przełożenia na wynik.squinter pisze:Moim zdaniem Gio robi nam całą grę z przodu. Szkoda, że nie jest bardziej skuteczny...
Pierwsza żółta kartka ewidentna. Druga.. czy ja wiem. Ale patrząc na całokształt pracy sędziego, Sampa i tak nie ma co narzekać.Sorek21 pisze:Zasłużone to czerwo? Wyglądało to na zwykły faul.
Do Matriego w zasadzie nic nie mam, poza tym, że nie wcisnął piłki do siatki z kilku centymetrów. Ale robi sporo dobrej roboty. Zgadzam się, Marchisio najlepszyewerthon pisze:Dziwne. Ja to widzę zupełnie inaczej. Matri i Giovinco o dziwo grają całkiem nieźle.

Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 16:00 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

- kosciu88
- Juventino
Strzelic szybko druga i dac pograc Gackowi Marrone i komus jeszcze. Pogba muglby sie przebudzic bo jest malo widoczny, Padoin ladnie zastepuje Ryska Isla niech sie wezmie za gre bo ma powaznego konkurenta.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pablo1503
- Juventino
Dobrą transmisję znalazłem dopiero w 30 minucie
Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na kilka pytań?
Jak gra:
:puck: Peluso
:puck: Matri
:puck: Pogba
Czy karny był prawidłowo podyktowany, a przeciwnik zasłużył na czerwoną kartkę?

Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na kilka pytań?
Jak gra:
:puck: Peluso
:puck: Matri
:puck: Pogba
Czy karny był prawidłowo podyktowany, a przeciwnik zasłużył na czerwoną kartkę?

- jarmel
- Redaktor
Dokładnie, w końcu wnosi wiele do drużyny, oby tak dalej.Bazyliszek pisze:Giovinco dzisiaj miazga :o nie dosc ze podrecznikowo wykonany rzut karny to jeszcze ten zwód ala Ronaldinho
Jestem spokojny, chociaż sędzia podjął kilka naprawdę dziwnych decyzji.
#AllegriOut
- Mateuszello
- Juventino
Może jeszcze zbyt przedwcześnie, ale... PECHOWY STYCZEŃ.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Peluso sobie może przybić piątkę z Buffonem. Przegrali wygrany mecz. Do tego kontuzja Marchisio - miesiąc jak nic.
Co za żal.
Co za żal.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- PlanetJuve
- Juventino
smialiscie sie z interu.. to co powiedizec o tym?? Mistrz przegrywa u siebie z beniaminkiem ktory gra w 10... kuuu super! Totalna klapa i zle podejscie do meczu! dwie bramki z lewej strony- nie musze pisac wiecej...
SStracilismy nie tylko punkty ale przede wszystkim dume i Claudio....
Smutny dzien
dwie porazki u siebie???!!! WTF???
SStracilismy nie tylko punkty ale przede wszystkim dume i Claudio....
Smutny dzien
dwie porazki u siebie???!!! WTF???
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 16:56 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.