Serie A 12/13 (19): JUVENTUS 1-2 Sampdoria
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
@juventini22,
transmisja standardowo się zacznie 2-3 minuty przed meczem.
transmisja standardowo się zacznie 2-3 minuty przed meczem.

- Mate.G
- Juventino
Na prawdę wolicie transmisje po polsku? Ja mając nsport oglądałem po rusku w lepszej jakości na większym ekranie...
Szkoda, że w podstawowej 11 jest największe drewno naszego składu.
- miden
- Juventino
Też mam pewne obawy co do tego meczu. Trochę rezerwowy skład, ale miejmy nadzieję, że Conte wie co robi. Zadowoli mnie nawet 1-0 tylko strzelone wcześniej niż w samej końcówce, żeby nie było zbyt dużej nerwówki.
JUVE! STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- juventini22
- Juventino
Myśle, że niepotrzebnie Conte dal Peluso po 3 dniach juz do 1 skladu, to pokazuje brak zaufania do De Ceglie a jednoczesnie mowi chlopakowi ze na niego liczy i nie da mu odejsc. WTF? ja bym juz dawno wywalil de ceglie, jedyne co ma na plus w Juve ze jest to chyba to ze wychowanek nic innego
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Nie mogę słuchać 3 języków. Jednym z nich jest właśnie Rosyjski, a pozostałe dwa to Niemiecki i Turecki...Mate.G pisze:Na prawdę wolicie transmisje po polsku? Ja mając nsport oglądałem po rusku w lepszej jakości na większym ekranie...
Z chęcią za to oglądam, a raczej słucham komentatorów angielskich czy włoskich.
A internet mam dość słaby, więc nie mogę sobie super jakości wybrać :p

- annihilator1988
- Juventino
[quote="Mate.G"]
Szkoda, że w podstawowej 11 jest największe drewno naszego składu./quote]
To "drewno" wygrało ostatni mecz dla Juventusu. Mam nadzieje, że i dziś coś ustrzeli
Szkoda, że w podstawowej 11 jest największe drewno naszego składu./quote]
To "drewno" wygrało ostatni mecz dla Juventusu. Mam nadzieje, że i dziś coś ustrzeli
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Mate.G
- Juventino
yyy? De Ceglie przecież gra...juventini22 pisze:Myśle, że niepotrzebnie Conte dal Peluso po 3 dniach juz do 1 skladu, to pokazuje brak zaufania do De Ceglie a jednoczesnie mowi chlopakowi ze na niego liczy i nie da mu odejsc. WTF? ja bym juz dawno wywalil de ceglie, jedyne co ma na plus w Juve ze jest to chyba to ze wychowanek nic innego
Caceres na ławie... a szkoda ...
Może Conte liczy, że znów coś strzeli Milanowi w PW.
@annihilator1988
I co z tego, że wygrał jak przez cały sezon kaleczył ? Jest drewnem i będzie, nie ma dla niego miejsca w Juve.
Ten mecz to było nie porozumienie. A druga bramka była po asyście ręką.
Sila Spokoju
Dałbym ci transmisję angielską lecz masz nie ładną sygnaturkę :snooty:
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 14:52 przez Mate.G, łącznie zmieniany 3 razy.
- kosciu88
- Juventino
Szkoda ze nie zagra Marrone i Caseres lub Isla. Licze ze strzelimy cos do przerwy i bedziemy kontrolowali mecz do konca. Zobaczymy co pokaze Peluso.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- @Maras@
- Juventino
Właśnie też Caceres najbardziej mnie boliMate.G pisze:yyy? De Ceglie przecież gra...juventini22 pisze:Myśle, że niepotrzebnie Conte dal Peluso po 3 dniach juz do 1 skladu, to pokazuje brak zaufania do De Ceglie a jednoczesnie mowi chlopakowi ze na niego liczy i nie da mu odejsc. WTF? ja bym juz dawno wywalil de ceglie, jedyne co ma na plus w Juve ze jest to chyba to ze wychowanek nic innego
Caceres na ławie... a szkoda ...

Padoin już mnie aż tak nie dziwi. Widocznie Lichy miał dostać odpoczynek, Caceres to tak jak wyżej, a Padoin ostatnimi czasy lepiej się sprawował niż Isla...

- pumex
- Juventino
Ja pierdziu, dziwny mecz, dziwny sędzia. Faul na Matrim w polu karnym, karnego nie ma, kartki również nie ma. Podobnie z Bonuccim, choć ten w konsekwencji dostałby czerwo. Matri nie może wepchnąć piłki do bramki z 5 cm, Giovinco nie wykorzystuje setki i w ogóle nic z jego gry nie wynika, mimo iż dryblingi wydają się efektowne. Padoin słabo, reszta nieźle, ale bez rewelacji.

- Robaku
- Juventino
Powinniśmy dostać 2 albo nawet 3 karne - bez wątpienia. Super drybling GIo z 39 minuty i w końcu (nawet kiedyś o tym mówiłem, ze albo Gio albo Markiz) mamy kogoś kto powinien strzelać karne.
Wg whoscored Peluso najlepszy w Juve. Najsłabszy Pogba i trzeba się zgodzić - dzisiaj nieszczególnie.
Trzeba wcisnąć drugą i spokojnie dokończyć mecz, chętnie bym zobaczył Martina za Padoina i Giaca za DeCeglie, a poza tym to dajcie jeszcze Quaga na boisko.
A poza tym fajnie się układają wyniki póki co.
Wg whoscored Peluso najlepszy w Juve. Najsłabszy Pogba i trzeba się zgodzić - dzisiaj nieszczególnie.
Trzeba wcisnąć drugą i spokojnie dokończyć mecz, chętnie bym zobaczył Martina za Padoina i Giaca za DeCeglie, a poza tym to dajcie jeszcze Quaga na boisko.
A poza tym fajnie się układają wyniki póki co.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 15:52 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.