Serie A 12/13 (19): JUVENTUS 1-2 Sampdoria
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Panowie stawiajcie over 12 rzutów rożnych. Jak na skrzydłach będą grali w/w panowie to będzie mnóstwo klepania piłek po nogach rywali 
Ale abstrah.ując już od skrzydeł, Pogba ma niby wyjść w 1szym składzie za Vidala

Ale abstrah.ując już od skrzydeł, Pogba ma niby wyjść w 1szym składzie za Vidala

- Nedved1983
- Juventino
w środę gramy w CI z Milanem więc warto dać dziś odpocząć kilku zawodnikom, z Vidalem na czele. a Pogba niech się ogrywa jak najczęściej.
znowu rotacje w ataku, Quag ma najwięcej bramek a znowu zacznie na ławce...
szkoda, że rywali nie trenuje już Ciro. dziś trzeba wygrać i utrzymać przewagę. chciałbym zobaczyć 4-3-3 ale na to niestety nie ma szans. i szkoda, że Caceres nie wyjdzie w 11.
znowu rotacje w ataku, Quag ma najwięcej bramek a znowu zacznie na ławce...
szkoda, że rywali nie trenuje już Ciro. dziś trzeba wygrać i utrzymać przewagę. chciałbym zobaczyć 4-3-3 ale na to niestety nie ma szans. i szkoda, że Caceres nie wyjdzie w 11.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 12:33 przez Nedved1983, łącznie zmieniany 1 raz.
- juventini22
- Juventino
Możecie dac jakis link do meczu po Polsku z N Sportu? Bo mi te flejusy z Multimedi zabrali N sport od 1 stycznia jak wszytskim
- pumex
- Juventino
Podpisuję się. Jełopy z Multimediów, a fee.juventini22 pisze:Możecie dac jakis link do meczu po Polsku z N Sportu? Bo mi te flejusy z Multimedi zabrali N sport od 1 stycznia jak wszytskim
Co ciekawe Gazzetta zaktualizowała prawdopodobny skład, w którym zamiast Vidala jest Pogba. Jeśli chodzi o nasze skrzydła, to uwiera mnie Kuczer i to dosyć mocno. Nie znoszę jego filozofii gry.

- Sila Spokoju
- Juventino
http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html
Lub w trochę słabszej jakości:
http://livemecz.com/transmisja.php
Ja myślałem, że to poprostu bieg do przodu i próba dośrodkowania w pole karne, która ląduje na nogach najbliższego obrońcy 
P.s.
Puściłem na Juve z handi, mam nadzieje, że chłopcy nas dzisiaj nie zawiodą i Pogba dołoży przynajmniej z 1 bramkę od siebie
To tam jest jakaś filozofia ?pumex pisze:Jeśli chodzi o nasze skrzydła, to uwiera mnie Kuczer i to dosyć mocno. Nie znoszę jego filozofii gry.

P.s.
Puściłem na Juve z handi, mam nadzieje, że chłopcy nas dzisiaj nie zawiodą i Pogba dołoży przynajmniej z 1 bramkę od siebie

Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 13:48 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 2 razy.

- 3hrin
- Juventino
Co jak co, ale nawet jeśli zagramy tym składem to nie powinno być problemu. Sampdoria dość znacznie osłabiona, poza bramkarzami, zawieszony jest Sorentino, niedostępni Pozi i Maxi Lopez. Ich skrzydła przy naszych to szkoda słów, ciekawe co Estigarribia pokaże. 

- Sila Spokoju
- Juventino
Prośba do moderatora o usunięcie tego postu.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Urugwajczyk nie zagra, bo jeden czy drugi cieć z Włoch musi grac... I niech mi ktos powie, ze tu nie ma podtekstow :evil: Tez nie wiem czemu nie mozna dac pograc Storariemu.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- PlanetJuve
- Juventino
Są już oficjalne składy:
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Peluso; Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Matri, Giovinco.
A disp.: Storari, Branescu, Caceres, Marrone, Isla, Vidal, Giaccherini, Quagliarella, Vucinic. All.: Conte
Sampdoria (3-5-2): Romero; Gastaldello, Palombo, Costa; Berardi, Obiang, Poli, Kristicic, Estigarribia; Eder, Icardi.
A disp.: Berni, Da Costa, De Silvestri, Castellini, Mustafi, Poulsen, Munari, Rossini, Tissone, Renan, Savic. All.: Rossi
Peluso od 3 dni trenuje i w pierwszym składzie... :? Aż tak dobry? Lepszy od Marrone i Caceresa...
Cieszy Pogba w podstawie. Ciekawe jak skrzydła zagraja..
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Peluso; Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Matri, Giovinco.
A disp.: Storari, Branescu, Caceres, Marrone, Isla, Vidal, Giaccherini, Quagliarella, Vucinic. All.: Conte
Sampdoria (3-5-2): Romero; Gastaldello, Palombo, Costa; Berardi, Obiang, Poli, Kristicic, Estigarribia; Eder, Icardi.
A disp.: Berni, Da Costa, De Silvestri, Castellini, Mustafi, Poulsen, Munari, Rossini, Tissone, Renan, Savic. All.: Rossi
Peluso od 3 dni trenuje i w pierwszym składzie... :? Aż tak dobry? Lepszy od Marrone i Caceresa...
Cieszy Pogba w podstawie. Ciekawe jak skrzydła zagraja..
- Dybala 4ever
- Juventino
Zagra Peluso tak jak przewidywałem. Pozdro dla Szikita i MVP, którzy brali mnie za pomyleńca, że tak twierdziłem. Jedynie pomyliłem się co do Caceresa. Zagra tam Padoin.
- albertcamus
- Juventino
albertcamus | 5.01.2013 | 15:06:21Elo Vidal:) pisze:Zagra Peluso tak jak przewidywałem. Pozdro dla Szikita i MVP, którzy brali mnie za pomyleńca, że tak twierdziłem. Jedynie pomyliłem się co do Caceresa. Zagra tam Padoin.
De Ceglie - Peluso, Bonucci, Barzagli - Caceres
również pozdrawiam

najważniejsze 3 pkt, Lazio się trzyma za nami, a Inter śpiewa Comę: spaaaaaadaaaaaaaaam
- Vimes
- Juventino
Pewnie jeszcze trzeźwieje po sylwestrzejarmel pisze:A tak w sumie to czemu Vidal nie gra? Raczej nie odpoczywa, bo mieli już na to parę tygodni

- juventini22
- Juventino
Niestety na 1 linku jest eurosport 2, ma ktos z nki transmisje?? z gory podziekowal
Sila Spokoju pisze:http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html
To tam jest jakaś filozofia ?pumex pisze:Jeśli chodzi o nasze skrzydła, to uwiera mnie Kuczer i to dosyć mocno. Nie znoszę jego filozofii gry.Ja myślałem, że to poprostu bieg do przodu i próba dośrodkowania w pole karne, która ląduje na nogach najbliższego obrońcy
P.s.