Wszystko o Interze
- Dante93
- Juventino
Jak Catania ma łeb na karku to wyśmieje taką oferte :lol: Lodi to wyróżniający się rozgrywający w Serie A więc w czasach gdy byle Peluso warty jest 6-7 mln to on powinien pójść koło dychy.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- Vincitore
- Juventino
Lodi bardzo fajny i chyba faktycznie gracza o takiej charakterystyce obecnie najbardziej brakuje w Interze - gość, który jest bezpośrednim łącznikiem między defensywą a ofensywą. Czytałem, że włodarze Catanii zapowiedzieli brak sprzedaży w styczniu, więc pewnie do transferu póki co nie dojdzie, ale w przyszłości powinni się o niego pokusić. No i zyskaliby wreszcie porządnego gościa do bicia wolnych, bo Lodi robi to wybornie i technicznie (obecnie w Interze uderza Guarin, próbując strzelać na siłę).
- Dante93
- Juventino
Ogląda ktoś Udine-Inter?
Jak nie to polecam, całłkiem nieźle się to ogląda
Mecz wyrównany, z paroma szansami z obu stron.
Uderzenie Di Natale z 30 metrów- :shock: Jakby to weszło to gol sezonu murowany. Handanovic nawet nie zdarzyl sie ruszyć. No ale obił tylko poprzeczke
Dalej fapie do Muriela, ktory jak już zaczął pojawiać się na boisku w barwach Udine to co i rusz zaczaruje czymś fajnym. Zobaczymy jak tam dalej będzie mu szło.
Ogółem licze na strate pkt przez Merdy:)
Uderzenie Di Natale z 30 metrów- :shock: Jakby to weszło to gol sezonu murowany. Handanovic nawet nie zdarzyl sie ruszyć. No ale obił tylko poprzeczke
Dalej fapie do Muriela, ktory jak już zaczął pojawiać się na boisku w barwach Udine to co i rusz zaczaruje czymś fajnym. Zobaczymy jak tam dalej będzie mu szło.
Ogółem licze na strate pkt przez Merdy:)
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Oglądam, ale mecz bez szału. Poza wolnym Di Natale i ewidentnym nurkowaniem w wykonaniu Palacio (ciekawe czy kibice z mediolanu uznają, że karny był na 100%) nic ciekawego się nie dzieje. No może jeszcze jeden solowy rajd Zanettiego.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pumex
- Juventino
Ja oglądałem pierwszą połowę i drugiej już nie zamierzam. Że też ktoś może polecić taki mecz :shock: Ze dwie kontry z jednej strony, ze dwie z drugiej i tyle. Wesoła kopanka w środku pola, której, przynajmniej ja, nie mogę oglądać. Obie drużyny grają bez stylu i nie mówię tu tylko o dzisiejszej potyczce.Dante93 pisze:Ogląda ktoś Udine-Inter?Jak nie to polecam, całłkiem nieźle się to ogląda
Mecz wyrównany, z paroma szansami z obu stron.

- Kucharius1
- Juventino
Jak ktoś lubi popatrzeć na kiepską grę Interu, to mecz godny polecenia. Gargano o dwa tempa za wolny, Guarin za długo holuje piłkę i kiwa, Jonathan przypomina mi trochę swoją budową i poruszaniem się Simplicio - Roma Edition, a Pereira solidnie pracuje na to, by Inter go nie wykupił. Ze złośliwym uśmieszkiem można też spojrzeć na ławkę rezerwową Merd. Z kolei Udine, nieźle w obronie , w ataku piach. Pereyra to człowiek porażka, albo chamsko wchodzi, albo głupio traci.
Palacio jak się wykłócał
Palacio jak się wykłócał

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Puściłem remisik w tym meczu, co prawda spodziewałem się wyniku 1:1/2:2, ale 0:0 też mnie satysfakcjonuje Wink

- D-Rose
- Juventino
A mnie bardziej satysfkacjonuje wynik taki jaki jest terazSila Spokoju pisze:Puściłem remisik w tym meczu, co prawda spodziewałem się wyniku 1:1/2:2, ale 0:0 też mnie satysfakcjonuje Wink

Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 13:57 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sorek21
- Juventino
Oglądam i doczekałem się gola dla Udinese. Miło widzieć Inter na swoim miejscu.Trener bez jaj,słabe transfery,brak kolektywu i zgrania. Kròtko mówiąc powrót do czasòw przed 2006. W ogòle mi ich nie szkoda,nienawidzę ich tak samo jak oni nas. Koniec czasòw kiedy budowali swój sukces na naszej krzywdzie.
- Dante93
- Juventino
Ja tam oglądałem od połowy połowy i jakoś na nude nie narzekałem, może własnie dlatego, że przyjemnie patrzy się na piach interu
PS. 1:0
:rotfl:
Edit: 3x :rotfl: inter czerwona
Muriel skubany ma talent. Tylko z tego co kojarze to z główką u niego średnio w porzadku.
PS. 1:0

Edit: 3x :rotfl: inter czerwona
Muriel skubany ma talent. Tylko z tego co kojarze to z główką u niego średnio w porzadku.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 13:58 przez Dante93, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kucharius1
- Juventino
Najpierw Jonathan piękne pudło , później Palacio. Bramka Di Natale i czerwo Jesusa.
Warto było jednak włączyć drugą połowę
Warto było jednak włączyć drugą połowę

- dav3d
- Juventino
- miden
- Juventino
Muriel to niezły kozak. Gdyby go pilnować, żeby się dobrze prowadził i nie przybierał na wadze, bo ostatnio z tym miał problemy to całkiem niezła gwiazdeczka mogłaby z niego być. Gol na 2-0 to niemalże podręcznik.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 14:11 przez miden, łącznie zmieniany 1 raz.
JUVE! STORIA DI UN GRANDE AMORE!