Serie A 12/13 (19): JUVENTUS 1-2 Sampdoria
- 3hrin
- Juventino
Wy się boicie o De Ceglie, a ja bardziej o Islę, który umiejętności - jak każdy wie - ma, ale po kontuzji ciężko z jego formą. Ostatnio gdy Islę zmienił Padoin to było, to widać, aż nadmiar wyraźnie. Nie pamiętam żadnej dobrej centry Maurycego z tego meczu! Pojedynki 1 na 1 też słabo mu wychodziły. Oby się ogarnął, bo trochę mln na niego poszło.
- szycha21
- Juventino
No skrzydła lipa... nawet bardzo. Obydwoje nic nie grają od początku sezonu. Bardzo chciałbym Padoina za Isle i... nie wiem... Giacca za DC? Giac słaby w obronie, ale wątpię aby potrzebne były wzmocnienia w bloku defensywnym, więc chyba mógłby sobie pohasać no nie?
obyśmy tylko strzelili bramke w pierwszej połowie, tak żeby obyło się bez męczarni.
ps. dzisiaj nasi wygrali 10:0 z jakimś Chieri, to może i Samie nawbijają ;d
obyśmy tylko strzelili bramke w pierwszej połowie, tak żeby obyło się bez męczarni.
ps. dzisiaj nasi wygrali 10:0 z jakimś Chieri, to może i Samie nawbijają ;d
- Kucharius1
- Juventino
Pozdrawiam wszystkich pseudo kibiców, którzy wyzywają Kuczera, chyba za to że żyje. W ostatnich czasach wcale nie robił dużo błędów(w defensywie prawie wcale), może w ofensywie nic wielkiego nie wymyśli , ale zawsze daje z siebie wszystko w tej koszulce, i jest naszym wychowankiem. Wybitny nie jest, i nie będzie, ale jemu na pewno należy się szacunek, choćby za determinację jaką pokazuje, i ciężką pracę w defensywie.
Lepiej niech taki jeden z drugim, przed napisaniem takich bzdur podrapie się po głowie, i się zastanowi nim zacznie obrażać prawdziwego Juventino z krwi i kości, jakim jest nasz lewy obrońca.
Lepiej niech taki jeden z drugim, przed napisaniem takich bzdur podrapie się po głowie, i się zastanowi nim zacznie obrażać prawdziwego Juventino z krwi i kości, jakim jest nasz lewy obrońca.
- Wojtek
- Juventino
Wygraliśmy wtedy 2:1 po bramce Pogby, więc żadne stracone punkty, ale fakt że było blisko tegoMarat87 pisze:Nie robił dużo bo nie grał, ale wystarczył jeden z Bologna ( błąd na poziomie amatora zresztą - futbolowe abecadło ) by stracić punkty...

- baka
- Juventino
Człowieku Ty oglądałeś w ogóle ostatnie mecze z nim ? Kiedy grał ostatnie swoje trzy mecze straciliśmy po jego błędach i jednym na współ z Kielonem trzy bramki. I jeszcze napisz , że wcale nie robił dużo błędówKucharius1 pisze:Pozdrawiam wszystkich pseudo kibiców, którzy wyzywają Kuczera, chyba za to że żyje. W ostatnich czasach wcale nie robił dużo błędów(w defensywie prawie wcale), może w ofensywie nic wielkiego nie wymyśli , ale zawsze daje z siebie wszystko w tej koszulce, i jest naszym wychowankiem. Wybitny nie jest, i nie będzie, ale jemu na pewno należy się szacunek, choćby za determinację jaką pokazuje, i ciężką pracę w defensywie.

- Kogut W.
- Juventino
Również ze Sieną po jego błędzie mieliśmy nerwówkę.Wojtek pisze:Wygraliśmy wtedy 2:1 po bramce Pogby, więc żadne stracone punkty, ale fakt że było blisko tegoMarat87 pisze:Nie robił dużo bo nie grał, ale wystarczył jeden z Bologna ( błąd na poziomie amatora zresztą - futbolowe abecadło ) by stracić punkty...
- Kucharius1
- Juventino
Fakt , faktem ze Sieną dał się ograć. Z Bologną miał trochę pecha. Ile takich wybić mają inni obrońcy, a nie kończą się strzałem życia jakiegoś noł nejma? Z nords-cośtam ( bo pewnie do tego meczu pijesz ), jak dla mnie to był błąd Kielona, nie musiał faulować bo była dalsza asekuracja.
Mógłbym odbić piłeczkę i napisać, że drugą połówkę (do czasu kontuzji) poprzedniego sezonu zagrał niemal bezbłędnie, ale nie o to tutaj chodzi. Ja nie twierdzę że Cegła zasługuje na pierwszą 11 (broń boże!), ale że należy mu się szacunek, za oddanie i że zawsze daje z siebie 100% ( w jego przypadku dosyć skromne).
Ogólnie kiedyś mogło coś z niego być, ale jak łapał formę , to od razu kontuzja, i wracamy do punktu wyjścia.
Mógłbym odbić piłeczkę i napisać, że drugą połówkę (do czasu kontuzji) poprzedniego sezonu zagrał niemal bezbłędnie, ale nie o to tutaj chodzi. Ja nie twierdzę że Cegła zasługuje na pierwszą 11 (broń boże!), ale że należy mu się szacunek, za oddanie i że zawsze daje z siebie 100% ( w jego przypadku dosyć skromne).
Ogólnie kiedyś mogło coś z niego być, ale jak łapał formę , to od razu kontuzja, i wracamy do punktu wyjścia.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Że tak zapytam - który z nich to ta łysa merda co kibicuje mediolanom?14:55 nSport HD: Juventus - Sampdoria (na żywo)
Komentują: Krzysztof Bandych, Maciej Terlecki
20:00 nSport HD: studio przed meczem
Prowadzący: Piotr Karpiński
Goście: Stefan Bielański ("La Gazzetta dello Sport"), Michał Kołodziejczyk („Rzeczpospolita”), Enrico Buscema („Gazzetta Italia”)
- Szwarou
- Juventino
Przydałoby się żeby Juveluck się zgłosił jako kibic Juve do studia :twisted:D-Rose pisze:Zaden z nich nie jest łysy. Łysy(Vito Casetti) jest kibicem Fiorentiny. :twisted:
Bielanski - Inter
Buscema - Torino

- Kucharius1
- Juventino
Mam nadzieje że nasi zaprezentują się równie skutecznie , jak na sparingu.
Właśnie ma ktoś, może link do bramek Beltreme ?
Właśnie ma ktoś, może link do bramek Beltreme ?
- grande amore
- Juventino
Zazdroszcze ci tego zludzenia, sama chcialabym, zeby tylko takie mysli mi sie po lbie plataly, ale niestety Sampdoria !== ChieriMam nadzieje że nasi zaprezentują się równie skutecznie , jak na sparingu.

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- jareckik
- Juventino
Co za różnica, w programie na n.pl jest o 15 Young Boys Berno - Anży Machaczkała. :rotfl: WTF ?Kimi pisze:Że tak zapytam - który z nich to ta łysa ### co kibicuje mediolanom?14:55 nSport HD: Juventus - Sampdoria (na żywo)
Komentują: Krzysztof Bandych, Maciej Terlecki
20:00 nSport HD: studio przed meczem
Prowadzący: Piotr Karpiński
Goście: Stefan Bielański ("La Gazzetta dello Sport"), Michał Kołodziejczyk („Rzeczpospolita”), Enrico Buscema („Gazzetta Italia”)