LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Petr0

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 17:25

No nie da się ukryć, że Chupa Chups zapomniał o Juve, które przecież rok temu wyelminowalo Real.....ale Bayern?? Przecież oni są beznadziejni....

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 17:29

swiergot pisze:Z tego co wiem, kilku piłkarzy Juve było awizowanych, m.in. Buffon i Del Piero. Jednak jak się okazało, na mecz nie przyjechało wielu zawodników, nie tylko z Juve. Nie wiem dlaczego.

Ogladalem dzisiaj ten mecz na Eurosporcie i w druzynie Zidane gral BUFFON na bramce gral swietnie czego nie mozna powiedziec o obronie tego zespolu ;] ale wiecej zawodnikow Juve nie bylo :(

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 17:31

Philby pisze:
swiergot pisze:Z tego co wiem, kilku piłkarzy Juve było awizowanych, m.in. Buffon i Del Piero. Jednak jak się okazało, na mecz nie przyjechało wielu zawodników, nie tylko z Juve. Nie wiem dlaczego.

Ogladalem dzisiaj ten mecz na Eurosporcie i w druzynie Zidane gral BUFFON na bramce gral swietnie czego nie mozna powiedziec o obronie tego zespolu ;] ale wiecej zawodnikow Juve nie bylo :(
A jaki byl wynik?

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 17:52

Lewy pisze:Jusz mam dosc tego Roberto Carlosa.Arsenal????Stutgart????? a gdzie Juve. niech tylko dojdzie do JUVE-REAL :twisted:
chlopie ale czym ty sie przejumjesz???
rok temu gadal podobnie i jak doszlo do konfrontacji Juve Real to nie wiedzieli co sie stalo iplakali jak dzieci po porazce :D :D

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 17:57

Mam nadzieje że Real spotka sie z Juve a wtedy Roberto Carlos zobaczy kto jest najlepszy.
Nie wiem komu bede kibicowal Bayern-Real ale mam nadzieje że Roberto Carlos dostanie mocno w glowe to moze wtedy zacznie myslec.... moze tez zlamac noge :twisted:
Zaczynam myslec ze wszyscy gracze Realu nabawili sie kompleksow po ostatnim polfinale :lol:

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 18:07

Majkel pisze:jasne-Bayern wyszedl fuksem z grupy(oni tak zawsze) ale oni i tak sa lepsi od juve.Nie porownujmy nawet DP do makaya.Uwazam,zejuve idzie jak burza i w chwili obecnej RC ,,Troche,, nas olewa
Co ty za glupoty gadasz????? Juve gorsze od Bayeru??? Zastanow sie?? A makay jest moze lepsze od Del Piero :shock: :shock: :shock: Skad ty jestes??? Z marsa??? napisales taka glupote ze az mi ciebie jest szkoda!! Jak Del pIero strzelal bramki to Makay na CHLEB mowil BEB!!!! :wink: :wink:

P.S Nie pisze sie Bayernu bo tak to mozesz pisac myslac o Leverkusen!!!! Pisze sie Bayer!!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 18:17

Przyjaciele Ronaldo wygrali 4-3.Mecz w ślamazarnym tempie.wszyscy sie ciągle usmiechali i kleplaim po plecach nawet jak strzał byl 5 metrów niecelny.No ale cel przynajmniej szczytny - walka z biedą.

Juve per sempre!!!
pajzano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 18:20

FanJuventusu pisze:
Majkel pisze:jasne-Bayern wyszedl fuksem z grupy(oni tak zawsze) ale oni i tak sa lepsi od juve.Nie porownujmy nawet DP do makaya.Uwazam,zejuve idzie jak burza i w chwili obecnej RC ,,Troche,, nas olewa
Co ty za glupoty gadasz????? Juve gorsze od Bayeru??? Zastanow sie?? A makay jest moze lepsze od Del Piero :shock: :shock: :shock: Skad ty jestes??? Z marsa??? napisales taka glupote ze az mi ciebie jest szkoda!! Jak Del pIero strzelal bramki to Makay na CHLEB mowil BEB!!!! :wink: :wink:

P.S Nie pisze sie Bayernu bo tak to mozesz pisac myslac o Leverkusen!!!! Pisze sie Bayer!!!!
Żałosny jesteś i nie wiesz, co to jest ironia. A ten dopisek na końcu - "no to po prostu litość i trwoga" :twisted:

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 18:35

Chris pisze:Przyjaciele Ronaldo wygrali 4-3.Mecz w ślamazarnym tempie.wszyscy sie ciągle usmiechali i kleplaim po plecach nawet jak strzał byl 5 metrów niecelny.No ale cel przynajmniej szczytny - walka z biedą.
Przeciez to byl mecz towarzyski, co myslales ze beda grac na maksa i patrzyc na rywala jakby go chcieli zniszczyc. Ogladalem ten mecz i wcale nie uwazam ze byl prowadzony w slamazarnym tempie. Bylo wiele ladnych akcji, no i tak jak powiedziales szczytny cel

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 18:41

Philby pisze: Ogladalem dzisiaj ten mecz na Eurosporcie i w druzynie Zidane gral BUFFON na bramce gral swietnie czego nie mozna powiedziec o obronie tego zespolu ;] ale wiecej zawodnikow Juve nie bylo :(
Ogladales nie ten mecz. ten o ktorym mowisz to powtorka spotkania, przyjaciele Figo kontra unicef. Buffi gral w tej pierwszej druzynie.

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 19:01

Oglądałem mecz Ronaldo v Zidane bo w zapowiedziach widziałem że będzie Del Piero,Treze,Buffon,Nedved... Zaczynam oglądać i pokazują ławkę a tam nie ma nikogo z wcześniej wymienionych zawodników.Pocieszeniem może być to że grał Robinho i Diego :-D .Mecz oprócz kilku ładnycj akcji był nudny.Chciałbym zobaczyć mecz Del Piero v Nedved :D

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 19:12

Ja tez oglądałem ten mecz i teraz już jestem w 10000000% pewien że chce mieć u nas DIEGO I ROBINHO, normalnie ich technika mnie rozwala, aż miło patrzeć jak oni grają.
A z JUVE nikt chyba nie grał, ale nie wiem dlaczego. Wydaje mi się, że te "przyjaciele" to było tylko tak dla picu, nie wiem jakim przyjacielem jest ronaldo z DIEGO, ROBINHO czy NAKATĄ.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 20:03

Philby pisze:

To nie był ten mecz.To był mecz UNICEF vs agencja charytatywna Louisa Figo.

I tam grał tylko Buffon!!! :cry: :cry: :cry:

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 20:18

Transfer kapitana piłkarskiej reprezentacji Anglii Davida Beckhama z Manchesteru United do Realu Madryt został uznany najważniejszym wydarzeniem roku 2003 w plebiscycie Amerykańskiej Agencji Prasowej Associated Press.

Przenosiny Beckhama do Hiszpanii zgromadziły 321 punktów. W ankiecie AP wyprzedziły dwa inne spektakularne wydarzenia minionych dwunastu miesięcy: skandal dopingowy w sporcie (297 pkt) i szósty tytuł mistrza świata Formuły 1 wywalczony przez Niemca Michaela Schumachera (279 pkt).
Na kolejnych pozycjach umieszczono piąte z rzędu zwycięstwo amerykańskiego kolarza Lance'a Armstronga w Tour de France (225 pkt) i finał Pucharu Świata rugbistów, w którym Anglia pokonała Australię 20:17 po dogrywce (196 pkt).
W czołowej dziesiątce znalazły się również: przejęcie angielskiego klubu Chelsea Londyn przez Rosjanina Romana Abramowicza (195 pkt), śmierć kameruńskiego piłkarza Marca Viviena Foe podczas Pucharu Konfederacji (133 pkt), oskarżenie o gwałt słynnego koszykarza Kobe Brynta (103 pkt), "przyćmienie" gwiazd Sereny i Venus Williams przez belgijskie tenisistki Justine Henin-Hardenne i Kim Clijsters (101 pkt) oraz zwycięstwo szwajcarskiego syndykatu Alinghi w żeglarskim Pucharze Ameryki (87 pkt).

ps.widac ze po tym transferze beckham sie wyciszyl i wogule,widac ze woli nie byc w centrum uwagi ,tak jak w mu byl, rozwinol sie tez pilkarsko bardzo,w kazdym meczu daje zsiebie wszystko....i wogule jak on przechodzil do realu to co bylo.....
:twisted:

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 20:26

Dlaczego niby przejście Beckhama?? Czy to takie dziwne że go wykupili dla mnie osobiście największym wydarzeniem(zaskoczeniem) było wykupienie Chelsea przez Romana i to co później robił.Transfer Becksa nie był niczym nadzwyczajnym a media go niepotrzebnie rozgłosiły.Beks gra tak samo słabo w realu jak w mu. :-D

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
ODPOWIEDZ