Wszystko o Interze
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
NiePiotr Juvefan pisze:A nie było przypadkiem tak 35-2+3 ?SKAr7 pisze:Ale w jaki sposób 33-2+3 może dać 35? O.oPiotr Juvefan pisze: na seriea.pl uwzględnili minusowe punkty Napoli więc Inter jest 5

- Piotr Juvefan
- Juventino
Siewier pisze:NiePiotr Juvefan pisze:A nie było przypadkiem tak 35-2+3 ?SKAr7 pisze:
Ale w jaki sposób 33-2+3 może dać 35? O.o11 zwycięstw i 3 remisy = 36-2 = 34. KLIK
wszystko jasne seriea.pl kłamie :-D

- Zugzwang
- Juventino
Zgoda. Nie interesują nas pozostali, ale za reprezentantów włoskiej Serie A w Lidze Mistrzów w przyszłym sezonie wolę już znienawidzoną Violkę czy też śmieciarzy z Neapolu niżeli "FC FIGC". Innym włoskim zespołom potrafię kibicować w europejskich rozgrywkach a Interowideszczowy pisze:po co się oglądacie na innych (...) Grajmy swoje i nie interesujmy się resztą

Dlatego lepiej niech jak najszybciej odjadą z podium.
- Winner
- Juventino
http://www.canalplus.pl/sport/blog-y-eczk_1022_24
Czytając wpis na blogu canal plus T. Lipińskiego natknąłem się na taki ciekawy fragment.
Czytając wpis na blogu canal plus T. Lipińskiego natknąłem się na taki ciekawy fragment.
Nie sądziłem że w niebiesko-czarnej części Mediolanu tak krucho z kasą, nie dość że nie maja na piłkarzy to jeszcze na hymn nie maja pieniędzy.NAJwiększa nieobecność. Każde wrażliwe ucho wychwyciło, że na San Siro, kiedy gospodarzem jest Inter pobrzmiewa inna melodia. Nie ma już skocznego i fajnego hymnu „Pazza Inter”. Wszystkim się podobał, był, ale już nie ma. Ucichł. Dlaczego? Co się stało? Poszło o prawa autorskie, których właścicielką jest niejaka Rosita Celentano. Od 2003 roku Inter miał czas, żeby uregulować płatności. Pani Rosita nie chciała dużo: 100 tysięcy euro w sumie. Inter się wypiął i puszcza z głośników stary, trącący myszką hymn „C'e solo l'Inter”. Słabiej zorientowani w całym konflikcie kibice Interu wyżywają się ze wszystkich sił na kobiecie, ale ci lepiej rozeznani w temacie wiedzą, że wina leży gdzie indzie.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A widzieliście, że Ranocchia zawieszony na dwa mecze?
Ale Udinese i Pescara postrzelają
Ale tak szczerze mówiąc, to FIGC chyba na siłę chce karać tamtą drużynę, żeby pokazać, że jednak nie ma protekcji. Chyba już były jakieś zawieszenia (Cassano? i Guarin?), a teraz najlepszy obrońca...
Ale Udinese i Pescara postrzelają

Ale tak szczerze mówiąc, to FIGC chyba na siłę chce karać tamtą drużynę, żeby pokazać, że jednak nie ma protekcji. Chyba już były jakieś zawieszenia (Cassano? i Guarin?), a teraz najlepszy obrońca...
- szycha21
- Juventino
Tak, tylko że Ranocchia i tak miał pauzować z Udine ze względu na ilość żółtych kartek, więc tak naprawdę dołożyli mu tylko zawieszenie z Pescara (ale kara :shock: ). Ja to już nawet nie mam siły się denerwować, tylko śmieje się z tych wszystkich rzeczy dotyczących interu. Na szczęście teraz mamy taką drużynę, że te aspekty pozasportowe mnie nie interesują, bo i tak damy sobie rade.yanquez pisze:A widzieliście, że Ranocchia zawieszony na dwa mecze?
Ale Udinese i Pescara postrzelają![]()
- Vimes
- Juventino
Dokładnie, jeden mecz zawieszenia za czwartą żółtą kartkę w sezonie oraz jeden za obrazę sędziego, aczkolwiek interiści wydają się tego jakoś nie zauważać. Na football-italia.net piszą, że Ranocchia po meczu poszedł jeszcze do szatni sędziów wylewać swoje żale, więc czego się spodziewali? I co z tego, że to już trzeci ban za obrazę sędziego dla zawodnika Interu w tym sezonie? To najwyżej dowodzi tego, że zawodnikom Interu brakuje kultury. Moratti mógłby im jakiś kurs savoir vivru zasponsorować.szycha21 pisze:Tak, tylko że Ranocchia i tak miał pauzować z Udine ze względu na ilość żółtych kartek, więc tak naprawdę dołożyli mu tylko zawieszenie z Pescara (ale kara :shock: ).
- albertcamus
- Juventino
Morattiemu też by się przydało.Vimes pisze:Moratti mógłby im jakiś kurs savoir vivru zasponsorować.
Co dokładnie powiedział obrońca Interu?
- jarmel
- Redaktor
Dokładniealbertcamus pisze:Morattiemu też by się przydało.Vimes pisze:Moratti mógłby im jakiś kurs savoir vivru zasponsorować.
Oni są naprawdę komiczni. "To nie my mamy powód do wstydu." a kto? Pewnie Juve?

#AllegriOut
- Robaku
- Juventino
Myślę, że to dowodzi o słabości charakteru Stramy i braku jego autorytetu wśród zawodników Interu. U Antka to nie do pomyślenia, nie tylko ze względu na dobre wyniki - czyli nie ma o co się kłócić, ale również, że względu na jego charakter. Myślę, że taki przyzwolenie ma Conte i tylko on może mięc zastrzeżenia do sędziów, a chłopaki się z nim liczą i wiedzą, że nie mogą sobie na to pozwolić. Bo wiedzą, że jest facet, który za nimi w ogień wskoczy i który w każdej sytuacji się za nimi wstawi, a widać Strama taki nie jest, ze sobie interiści sami muszą z takimi sytuacjami radzic.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Poczytajcie sobie co piszą kibice Interu pod newsem, który zapodał jarmel. Przecież oni zdrowi to nie są ...
P.s.
To mnie rozbawiło do granic możliwości
P.s.
To mnie rozbawiło do granic możliwości
mio85 pisze:@marco 24 - chore parcie na zwyciestwa , na rekordy rodzi tylko niezdrowe emocje i patologie, buduje przekonanie, ze wygrac trzeba za wszelka cene, niekoniecznie fair play, miedzy innymi takie chore ambicje rodzą korupcje, albo zachowania takie jak z meczu real barcelona, kiedy dochodzi do rekoczynow, dla mnie to jest chore, to jest pilka nozna a nie bieg na 100 m - tu rekordy nie maja wielkiego znaczenia, tu nierzadko wystarcza minimalizm......dla mnie ta furia Conte jest smieszna, a zarazem przerazajaca....
a i powiedz mi jeszcze gdzie ty widziales 2 karne dla juventusu, skoro mamy byc obiektywni?
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2012, 21:12 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- annihilator1988
- Juventino
Sila Spokoju pisze: To mnie rozbawiło to granic możliwości
Jakiś idiota to pisał.mio85 pisze:@marco 24 - chore parcie na zwyciestwa , na rekordy rodzi tylko niezdrowe emocje i patologie, buduje przekonanie, ze wygrac trzeba za wszelka cene, niekoniecznie fair play, miedzy innymi takie chore ambicje rodzą korupcje, albo zachowania takie jak z meczu real barcelona, kiedy dochodzi do rekoczynow, dla mnie to jest chore, to jest pilka nozna a nie bieg na 100 m - tu rekordy nie maja wielkiego znaczenia, tu nierzadko wystarcza minimalizm......dla mnie ta furia Conte jest smieszna, a zarazem przerazajaca....
Btw, Palacio dał do zrozumienia, że do końca swego pobytu we Włoszech, nie zamierza zmieniać fryzury:
"Tabela pokazuje, że są najsilniejsi, ale my ich pokonaliśmy na wyjeździe. Rozegraliśmy wtedy znakomity mecz, wszystko poszło tak jak sobie zaplanowaliśmy. Jeżeli wygramy Scudetto, zetnę Trenza (kucyk Palacio). Ale tylko pół..."
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pumex
- Juventino
Tommaso Rocchi oficjalnie zawodnikiem Interu. Cóż, wiadomo, że to tylko uzupełnienie kadry, choć i tak transfer wydaje mi się przedziwny. Sprowadzać 35-letniego napastnika..? :doh: Jedynie jego krótkoterminowy kontrakt czyni tę operację cokolwiek sensowną.