Sezon 2012/2013
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Racja, przyznaję się, umknęło mi, że mecz z romą miał być bez kibiców.Vimes pisze:Właśnie, że to nie jest taka sama sytuacja. Mecz Cagliari z Romą miał się odbyć bez udziału publiczności, tylko Cellino chciał przykozaczyć i pomimo zakazu zaprosił kibiców na stadion. Władze postanowiły go za to ukarać i trudno się im dziwić. Jeżeli prezydent Cagliari ponownie zachowałby się w ten sposób to walkower byłby usprawiedliwiony.Dragon pisze:No tak, tylko jak to się ma teraz do walkowera romy? Ta sama sytuacja więc albo jesteśmy konsekwentni albo nie. Ja liczę, że mecz przeniosą do Triestu.
Mimo wszystko mam nadzieję, że wszystko korzystnie się ułoży.

- D-Rose
- Juventino
Kone, jak i cała druzyna Bologny, bedzie sie snił Neapolitanczykom po nocach. :lol:
W weekend porazka w lidze, w srodku tygodnia porazka w Coppa Italia + 2 znakomite bramki Kone w koncówkach obu spotkan. :lol:
W weekend porazka w lidze, w srodku tygodnia porazka w Coppa Italia + 2 znakomite bramki Kone w koncówkach obu spotkan. :lol:

- KondzioJuveFans
- Juventino
Najgorsza jedenastka Serie A wg. goal.com
Abbiati [Milan]; De Silvestri [Sampdoria], Silvestre [Inter], Lucio [Juventus], Armero [Udinese]; Boateng [Milan], De Rossi [Roma], Lulic [Lazio]; Pato [Milan], Matri [Juventus], Meggiorini [Torino].
Abbiati [Milan]; De Silvestri [Sampdoria], Silvestre [Inter], Lucio [Juventus], Armero [Udinese]; Boateng [Milan], De Rossi [Roma], Lulic [Lazio]; Pato [Milan], Matri [Juventus], Meggiorini [Torino].
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Maku
- Juventino
Najgorsza jedenastka chyba nie jestem najlepszym określeniem dla tego składu. Lepiej brzmiałaby "Jedenastka rozczarowań Serie A"KondzioJuveFans pisze:Najgorsza jedenastka Serie A wg. goal.com

W końcu taka jedenastka nie jednych ogórów by pocisnęła :lol:

- KondzioJuveFans
- Juventino
W sumie racja, ale tylko skopiowałem--Maq-- pisze:Najgorsza jedenastka chyba nie jestem najlepszym określeniem dla tego składu. Lepiej brzmiałaby "Jedenastka rozczarowań Serie A"KondzioJuveFans pisze:Najgorsza jedenastka Serie A wg. goal.com![]()
W końcu taka jedenastka nie jednych ogórów by pocisnęła :lol:

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Z jednej strony większość rozczarowań ale takiego De Silvestriego trudno nazwać rozczarowaniem skoro zawodzi już od dawna (chyba tylko mecz z Milanem mu wyszedł z tego co pamiętam z poprzedniego sezonu) i przed sezonem wypożyczył go z opcją kupna beniaminek. Trudno też rozczarowaniem nazwać Meggioriniego, on jest po prostu słaby od zawsze.
- Vimes
- Juventino
Delio Rossi po objęciu funkcji trenera Sampdorii: "I hope this team doesn’t need a slap. In case they do, as you’ve seen, I am capable of providing it"
. Cytat z działu "Mock the Quotes".

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Poki co Genoa sobie radzi. Niech wytrzymaja jeszcze. 9 Pkt przewagi zrobi nam bardzo spokojne świeta
)

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MoreLL_FTL
- Juventino
Pachniało stratą punktów Napoli, a tu 86' i gol. 
e: i karny 2 minuty później, Cavani
Napoli w stylu wczorajszego Juve mordowało do końca:)

e: i karny 2 minuty później, Cavani
Napoli w stylu wczorajszego Juve mordowało do końca:)
- ewerthon
- Juventino
Niech jeszcze dzisiaj Milan wygra z Romą i git. Zbliżą się na pięć punktów do gorszej części Mediolanu i być może jeszcze ich wyprzedzą na koniec sezonu. Pewnie nie uda im się zająć 3 miejsca, ale szczerze wolałbym ich i Napoli w LM, niż inter czy jakiś klub z Rzymu.
- Vimes
- Juventino
W tym sezonie walka o miejsca premiowane udziałem w Lidze Mistrzów zapowiada się bardzo interesująco. Mamy prawie półmetek sezonu, ale nie widać dwóch wyraźnych faworytów do pozostałych miejsc na podium za Juventusem. W tej sytuacji te dwa punkty odebrane Napoli mogą mieć naprawdę wielkie znaczenie.
- RuTeK
- Juventino
Przeanalizowałem troszkę, kalendarz i na koniec Stycznia możemy mieć już około 12-14 pkt przewagi nad drugim zespołem co pozwoli nam skupić 110% sił na LM a troszeczkę odpuścić Serie A. Jednym słowem jest DOBRZE 

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !