Serie A 12/13 (18): Cagliari 1-3 JUVENTUS
- Kubba
- Juventino
Karny trochę z tyłka. Czegoś takiego nie powinno się gwizdać... Już bardziej Quag ciągnięty w dół był bardziej na "11".
Ale ogólnie to my gramy słabo, kopiemy się po czołach. Cagli całkiem nieźle się ustawia i za bardzo nie mamy miejsca do gry.
Po dwa mocne kopy w tyłek dla każdego piłkarza i musimy jakoś te dwie bramki władować.
Ale ogólnie to my gramy słabo, kopiemy się po czołach. Cagli całkiem nieźle się ustawia i za bardzo nie mamy miejsca do gry.
Po dwa mocne kopy w tyłek dla każdego piłkarza i musimy jakoś te dwie bramki władować.
- strong return
- Juventino
Było kilka potencjalnie niezłych akcji, ale ogólnie nasi nie umieją ich zdominować i grają jakby im łydki pozamarzały. A po drugie jakiś naciągany ten karny ;/ Ech Gio słabo, coś tam próbował, ale tu trzeba coś efektywnie zrobić. Q, tym bardziej, niestety. Samo się nie wygra, więc ruszcie d...py chłopaki!
- SKAr7
- Juventino
Ale się to Caligari na nas spięło :shock: Grają świetnie, wybijają nam wszelkie akcje z głowy zanim zdążymy o nich pomyśleć. Tylko Giovinco coś tam próbuje wymyślić, bo faktycznie dziś trzeba myśleć na siłę. Dobrze, że Chłopaki z Obrony Sardynii połapały trochę kartek i wyraźnie się cofnęli. Jeśli udałoby się wyrzucić Astoriego czy Ariaudo to byłoby spore ułatwienie.
Quagliarella dziś to dno absolutne. Astori nakrywa go czapką. :doh:
Quagliarella dziś to dno absolutne. Astori nakrywa go czapką. :doh:
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2012, 21:40 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Świetny mecz Barzagliego. I... to tyle plusów. Zespół radośnie stoi!!!. Pirlo przy co drugim kontakcie z piłką nie ma komu podać i rozkłada ręce. Nie dziwie mu się, skoro koledzy mają gdzieś i stoją.
Asamoah dziś tragiczny, podobnie jak sędzia, Quagliarella i rozegrania Caceresa oraz Bonucciego.
Ciekawe, jak teraz strzelimy gola przy totalnej murarce Cagliari?!?
Asamoah dziś tragiczny, podobnie jak sędzia, Quagliarella i rozegrania Caceresa oraz Bonucciego.
Ciekawe, jak teraz strzelimy gola przy totalnej murarce Cagliari?!?

- el Pirlo
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wiem że to pytanie już niektórych doprowadza do szału, ale...nie mogę znaleźć dobrej transmisji, wszystkie tną albo po pewnym czasie się wyłączają. Podzieli się ktoś?
Nie jest tak tragicznie z tego co widziałem, nie dramatyzujcie.
- ewerthon
- Juventino
Asamoah jest bezużyteczny w ataku, alina. Ten mecz to tylko potwierdza. Generalnie od genialnego wystrzału na początku sezonu, Ghańczyk gra niestety coraz słabiej. Giovinco i Lichtsteiner nie mają z kim grać, a reszta jest już chyba na wakacjach. Barzagli bardzo pewny w obronie.
Spodziewam się wejścia Vucinicia w drugiej połowie, żeby trochę rozerwał obronę rywala.
Spodziewam się wejścia Vucinicia w drugiej połowie, żeby trochę rozerwał obronę rywala.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2012, 21:41 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piti
- Juventino
suszara w przerwie od Antosia i jazda
faul na Quagu byl ale nie ma co sie klocic, bo i tak gramy wielka kupe, totalne przeciwienstwo tego, co pokazalismy w meczu z Atalantą..nasi juz chyba myślami o swoich rodzinach no i o świętach
faul na Quagu byl ale nie ma co sie klocic, bo i tak gramy wielka kupe, totalne przeciwienstwo tego, co pokazalismy w meczu z Atalantą..nasi juz chyba myślami o swoich rodzinach no i o świętach

- baka
- Juventino
Po polsku i nie tnie : http://drhtv.tv/pl-channel-3.htmlel Pirlo pisze:Wiem że to pytanie już niektórych doprowadza do szału, ale...nie mogę znaleźć dobrej transmisji, wszystkie tną albo po pewnym czasie się wyłączają. Podzieli się ktoś?
Jest tragicznie jeśli chodzi o nasze chodzenie po murawie

- kosciu88
- Juventino
Nastroje chyba swiateczne bo gra slabiutka. Oby Conte przemowil do nich w szatni bo ciezko to widze. Pogba lub Miras na boisko.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- juvemaroko
- Juventino
Niestety tak to bywa jak sie mysli przed meczem ze mecz jest juz wygrane. Mam nadzeje ze Antonio zmobilizuje pilkarze w drugiej polowie oraz ze uda mu sie z zmiennikami. Jesli nie jestesmy w stanie dac rade z slaba Cagliari oznacza to ze bedzie ciezko w wyjazdowych spotkanie z Napoli, Interem i Lazio.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Asamoah to niezły zawodnik ale kurde gracz na tym poziomie w wieku 24 lat potrafi grać tylko jedną nogą, a drugą ma doczepioną chyba tylko po to, żeby miał możliwość biegać. Przez ten aspekt jego zagrania są totalnie przewidywalne i jeżeli ktokolwiek widział kilka jego akcji to wie jak ma się zachować. On nawet to środka schodzi za pomocą lewej nogi na tym poziomie jest to dla mnie niepojęte.