Serie A 12/13 (18): Cagliari 1-3 JUVENTUS
- Vimes
- Juventino
Juventus ma być przede wszystkim Juventusem, a nie "włoską Barceloną". Nie lubię takich porównań, bo mam wrażenie, że one w pewien sposób deprecjonują naszą drużynę, sprowadzając ją do roli produktu czekoladopodobnego. Juventus jest wystarczająco silny, żeby budować własną markę.rammstein pisze:tak sobie pomyslalem.. ze jeszcze chyba nie jestesmy włoską Barceloną..
- grande amore
- Juventino
Jakos pare nocy temu przysnil mi sie jeden z zawodnikow Juve (nazwisko zachowam dla siebie) i PIEKNIE sie do mnie usmiechnal
Wszystkie internetowe senniki mowia, ze to podobno dobry znak, takze licze na 3 punkty, tym bardziej, jesli mamy grac mocniejszym skladem niz ostatnio w CI.

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- filippo
- Juventino
No skoro tak, to teraz jestem już całkowicie spokojny o wynik meczu.grande amore pisze:Jakos pare nocy temu przysnil mi sie jeden z zawodnikow Juve (nazwisko zachowam dla siebie) i PIEKNIE sie do mnie usmiechnalWszystkie internetowe senniki mowia, ze to podobno dobry znak
Ten mecz trzeba wygrać. Gramy bardziej u siebie niż Cagliari, bo Parma jest 2h jazdy samochodem od Turynu. 3 punkty na wyciągnięcie ręki

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ja tez nie lubie takich porownan, ale nie wiedzialem jak to ująć, bardziej chodzilo mi o osiąganie wynikow przez Barcelonę anizeli jej stylVimes pisze:Juventus ma być przede wszystkim Juventusem, a nie "włoską Barceloną". Nie lubię takich porównań, bo mam wrażenie, że one w pewien sposób deprecjonują naszą drużynę, sprowadzając ją do roli produktu czekoladopodobnego. Juventus jest wystarczająco silny, żeby budować własną markę.rammstein pisze:tak sobie pomyslalem.. ze jeszcze chyba nie jestesmy włoską Barceloną..
- mixery
- Juventino
Dla mnie Juventus to kompletnie inna filozofia niż Barcelonka czy Real. Zespół wybudowany od fundamentów, na lojalnych zawodnikach, bla bla bla. Wiem że teraz jest hype na owe zespoły ale Juventus to Juventus, i to się nie zmieni.
Mam tylko nadzieję że nasi nie myślą jeszcze o świętach. Conte musi o to zadbać. Zwycięstwo to jedyna opcja.
Mam tylko nadzieję że nasi nie myślą jeszcze o świętach. Conte musi o to zadbać. Zwycięstwo to jedyna opcja.
- Palladino
- Juventino
Marchisio?grande amore pisze:Jakos pare nocy temu przysnil mi sie jeden z zawodnikow Juve (nazwisko zachowam dla siebie) i PIEKNIE sie do mnie usmiechnalWszystkie internetowe senniki mowia, ze to podobno dobry znak, takze licze na 3 punkty, tym bardziej, jesli mamy grac mocniejszym skladem niz ostatnio w CI.

Wyjątkowo łatwy mecz. Będę zaskoczony gdyby zakończył się innym wynikiem niż nasze zwycięstwo. Mają fatalną serie, do tego tracą atut własnego boiska piłkarze z Sardynii.
Stawiam Cagliari 0-2 Juve. Spacerkiem. I liczę,że Fabio coś ustrzeli, brakowało mi go ostatnio w składzie, z Atalantą jak wszedł to narobił sporo dymu.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Vimes pisze: Juventus ma być przede wszystkim Juventusem, a nie "włoską Barceloną". Nie lubię takich porównań, bo mam wrażenie, że one w pewien sposób deprecjonują naszą drużynę, sprowadzając ją do roli produktu czekoladopodobnego. Juventus jest wystarczająco silny, żeby budować własną markę.

Niedobrze mi się robi, gdy patrzę na tę grę barki w stylu tiki-taka-hopsasa. My gramy naprawdę ciekawy dla oka futbol, z pomięciem miliona niepotrzebnych podań do tyłu. Gramy bardzo efektywnie z tyłu i efektownie z przodu (mimo braku klasowego napastnika z prawdziwego zdarzenia).
Dzisiaj liczą się tylko 3 punkty. Gramy na neutralnym terenie, praktycznie u siebie biorąc pod uwagę odległość od Turynu (trasa Turyn - Parma = 240 km). My jesteśmy w gazie, oni w dołku, notują ostatnio kiepskie wyniki. My mamy dziś szansę pobić klubowy rekord jeśli chodzi o ilość zdobytych punktów w przeciągu jednego roku. Do tej pory zdobyliśmy już 91 punktów (zespół Capello zdobył ich w analogicznym okresie 92), więc Conte i jego piłkarze mogą przejść po tym meczu do historii. Nie to jest jednak najważniejsze. Najważniejsza jest wygrana, która pozwoliłaby nam na uzyskanie jeszcze większej przewagi nad rywalami.
Liczę na koncentrację i determinację. Niech nasi nie myślą jeszcze o panettone czy pan speziale (o pozostałych świątecznych przysmakach także) i skupią się na zdobyciu jakże ważnego kompletu. FORZA JUVE!
- grande amore
- Juventino
NiePalladino pisze:[...]
Marchisio?![]()
[...]

k.o. :C
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- PrzemasJuve
- Juventino
licze na gole q i asy, co by nam na swieta po dlugim czasie zuliani zaspiewal... chcialbym rowniez gola matriego, ale tego prezentu chyba nikt nie jest w stanie zagwarantowac..
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Gayish...grande amore pisze:Jakos pare nocy temu przysnil mi sie jeden z zawodnikow Juve (nazwisko zachowam dla siebie) i PIEKNIE sie do mnie usmiechnal
Streamy znalezione? :lol:
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- baka
- Juventino
Może chociaż połowa będzie zajęta , ale to dobra oznaka dla nas bo kibice żadnej niespodzianki się nie spodziewająbendzamin pisze:Buffon - Barzagli, Bonucci, Caceres - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Quagliarella, Giovinco
Stadion prawie pusty :doh:

- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Quagliarella, Giovinco.