Liga Mistrzów 2012/13
- albertcamus
- Juventino
Wylosujemy Real Madryt. Oby karty się myliły, bo taki sprawdzian bez Chielliniego może być bardzo ciężki...
- Il Fenomeno
- Juventino
Takie coś znalazłem PRZED LOSOWNIANIEM:

Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Mały wiesz coś o tym?

Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Mały wiesz coś o tym?
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, 11:53 przez Il Fenomeno, łącznie zmieniany 2 razy.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
byłem bliskoMaly pisze:no to żeby post nie był taki poważny procenty wg mnie
Arsenal - 40%
Celtic - 21%
Real - 20%
Porto - 12%
Galatasaray - 5%
Valencia - 2%

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pan Zambrotta
- Juventino
@Il Fenomeno
Jakbyś znalazł przed losowaniem, to byś ... umieścił obrazek na forum przed losowaniem :roll: szkoda, że wrzuciłeś to o 11:50, PO losowaniu.
Jest Celtic, ejst dobrze
Jakbyś znalazł przed losowaniem, to byś ... umieścił obrazek na forum przed losowaniem :roll: szkoda, że wrzuciłeś to o 11:50, PO losowaniu.
Jest Celtic, ejst dobrze

- johnnybgoode
- Juventino
Jeżeli Juventus wygra swoje spotkanie to później zagra z zwycięzcą dwumeczu Schalke - Galatasaray?
- bendzamin
- Redaktor
To patrz tutaj. Widzialem to tam juz wczoraj, na bank nie zostalo podmienione. Niby to byla proba (zawsze przed losowaniem sie odbywaja), ale jakie sa szanse na powtorzenie takich samych par w takiej samej kolejnosci? Dziwnie to wyglada. :shock:pan Zambrotta pisze:Jakbyś znalazł przed losowaniem, to byś ... umieścił przed losowaniem :roll: szkoda, że wrzuciłeś to o 11:50, PO losowaniu.
Edit: Jednak nie w takiej samej.
Celtic? W porzadeczku, na szczescie niektorzy medrcy nie wymodlili tego realu. Tylko juz czuje, ze ze streamami bedzie problem :lol:
Nie. Cwiercfinaly i potencjalne pary polfinalowe sa losowane pozniej.johnnybgoode pisze:Jeżeli Juventus wygra swoje spotkanie to później zagra z zwycięzcą dwumeczu Schalke - Galatasaray?
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, 12:06 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino
Nie, będzie losowanie, aczkolwiek nie obraziłbym się gdyby właśnie tak się stało :-Djohnnybgoode pisze:Jeżeli Juventus wygra swoje spotkanie to później zagra z zwycięzcą dwumeczu Schalke - Galatasaray?
:shock:bendzamin pisze: To patrz tutaj. Widzialem to tam juz wczoraj, na bank nie zostalo podmienione. Niby to byla proba (zawsze przed losowaniem sie odbywaja), ale jakie sa szanse na powtorzenie takich samych par w takiej samej kolejnosci? Dziwnie to wyglada. :shock:
Dziwne, naprawdę dziwne. Nie wiem co o tym sądzić.
Po pierwsze, Malagi akurat nie mogliśmy dostać. Po drugie, to jest rywal dużo trudniejszy niż Celtic.Monte Cristo pisze:Najlatwiejsze, teoretycznie oczywiscie, losowanie jakie moglismy dostac (no, moze oprocz Malagi).?
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, 12:01 przez zahor, łącznie zmieniany 2 razy.
- Il Fenomeno
- Juventino
Nie, gdyż nie wziąłem tego na poważnie, nie wrzucam każdego syfu który znajdę w necie na forum, bo po co. To było podobno jakieś testowe losowanie. Ale po 4 parze, szybko pędziłem na JP, zalogowałem się, a jak dodałem to jeszcze trwało losowanie ostatniej pary. Dziwne, że testowe losowanie, wyszło tak samo jak oficjalne.pan Zambrotta pisze:@Il Fenomeno
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, 12:00 przez Il Fenomeno, łącznie zmieniany 1 raz.

- Monte Cristo
- Juventino
Najlatwiejsze, teoretycznie oczywiscie, losowanie jakie moglismy dostac (no, moze oprocz Malagi). Drzwi do 1/4 sa przed nami szeroko otwarte.
Jedyne czego sie tak naprawde obawiam to pelnego Celtic Park...
Kiedy beda znane daty?
Jedyne czego sie tak naprawde obawiam to pelnego Celtic Park...
Kiedy beda znane daty?
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Na ruskich stronach będzie na bank, raptem po dwa mecze na dzień, więc nie będzie problemu. No to się nieźle zamurują Szkoci 8) Drapnąć im gola w Glasgow i powinno być po sprawie.
- Supersonic
- Juventino
Nie potrafie sobie wyobrazic lepszego losowania.
Juve- 99% awansu, nawet z atakiem Slusarski - LJ
Shakhtar nie dostal FCB ani FCB wiec wierze, ze jeszcze dlugo pograja.
Mniejsi i wieksi faworyci - wszsycy wpadaja na siebie.
Mysle, ze Anglicy bez klubu w top8
Juve- 99% awansu, nawet z atakiem Slusarski - LJ
Shakhtar nie dostal FCB ani FCB wiec wierze, ze jeszcze dlugo pograja.
Mniejsi i wieksi faworyci - wszsycy wpadaja na siebie.
Mysle, ze Anglicy bez klubu w top8

- Swider10
- Juventino
Jak ja sie ciesze!!
Trafiliśmy najlepiej jak tylko można (może "sentyment" Platiniego zadziałał?
) Powinnismy przejśc Szkotów bez wiekszego problemu chociaż nie zapominajmy to jest dwu mecz i wszystko moze sie zdarzyć, jednak słabszego rywala w całej stawce po prostu nie było !! 
Milan raczej odpadnie... dlatego to My musimy utrzymać honor Serie A w Europie !

Milan raczej odpadnie... dlatego to My musimy utrzymać honor Serie A w Europie !
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"