Zlota Pilka dla Nedveda!
- adinockm
- Juventino
NEDVED Najlepszy!!!!! On powinien dostać jeszcze nagrode fifa, ale Złota Piłka też cieszy!! Zrobił on w tym roku bardzo wiele, przyprawił on nam wiele radośći!!! I za to mu dziękuje, bo na trwałe go zapamietam!!! JUVE FOREVER!!!! BRAVO NEDVED!!!!!!
- Hincha
- Juventino
Wielkie gratulacje!!!!!!!!
Jestem kibicem Barcelony i naprawde szczerze ciesze sie z sukcesu waszego WIELKIEGO pilkarza. Przez Pavla zdarzylo mi sie plakac cala noc gdy w 1/4 LM w poprzednim sezonie strzelil Barcelonie bramke....chyba to jest potwierdzeniem jego wilkosci i tego, ze to wlasnie on powinin otrzymac ta nagrode. Jak napisal juz jakis uzytkownik 'wyzej' wreszcie sprawiedliwosc zatriumfowala!!!!
Ranking fifa upoblikowany kilka tygodni temu jest smieszny! Tam byli sami pilkarze Realu, ja mimo, ze jestem ANTIMADRIDISTA staram spojrzec na to obiektywnie, choc przyznaje, ze przychodzi mi to z wielkim trudem. Nie twierdze, ze Zidane (tzn. polowa skaldu 'galaktycznych' ktora byla w pierwszej 10-ce ) nie jest doby itd., ale dla mnie w tym roku jedymym ktory moze zbierac wszelkie laury jest Wasz Pavel
JESZCZE RAZ GRATULUJE TAKIEGO PILKARZA JAK NEDVED!
Visca el Barça!
Jestem kibicem Barcelony i naprawde szczerze ciesze sie z sukcesu waszego WIELKIEGO pilkarza. Przez Pavla zdarzylo mi sie plakac cala noc gdy w 1/4 LM w poprzednim sezonie strzelil Barcelonie bramke....chyba to jest potwierdzeniem jego wilkosci i tego, ze to wlasnie on powinin otrzymac ta nagrode. Jak napisal juz jakis uzytkownik 'wyzej' wreszcie sprawiedliwosc zatriumfowala!!!!
Ranking fifa upoblikowany kilka tygodni temu jest smieszny! Tam byli sami pilkarze Realu, ja mimo, ze jestem ANTIMADRIDISTA staram spojrzec na to obiektywnie, choc przyznaje, ze przychodzi mi to z wielkim trudem. Nie twierdze, ze Zidane (tzn. polowa skaldu 'galaktycznych' ktora byla w pierwszej 10-ce ) nie jest doby itd., ale dla mnie w tym roku jedymym ktory moze zbierac wszelkie laury jest Wasz Pavel
JESZCZE RAZ GRATULUJE TAKIEGO PILKARZA JAK NEDVED!
Visca el Barça!
- MoreLL_FTL
- Juventino
Wypasss... chociaz to mnie pociesza po tej niezbyt udanej końcówce roku w wykonaniu Juve
:D:D Uwazam ze wszyscy musza przyznac ze to tak naprawde Pavel zasluzyl na ta nagrode... Byl poprostu najlepszy... Aby tak do konca sie sprawował... Pavel jestes Wielki! Dzieki Ci Pavelek!!!

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Dla mnie to żadne zaskoczenie.
Uwarzam że Nedved zasłużył najbardziej ze wszytskich kandydatów na tą nagrodę, ale to według mnie nagroda nie tylko dla Pavla, ale także dla Juve i rep Czech, bo komu by podawał jak nie Trezeguetowi czy Kollerowi, albo kto by go wspierał jak nie Rosicki, Dle Piero czy Camoranesi. Ta nagroda jest właściwie dla ubu tych drużyn zktórych najleprzym zawodnikiem był wiadomo kto.
Bravo Pavel za rok obronisz tą nagrodę i takl do końca twojej kariery.
Uwarzam że Nedved zasłużył najbardziej ze wszytskich kandydatów na tą nagrodę, ale to według mnie nagroda nie tylko dla Pavla, ale także dla Juve i rep Czech, bo komu by podawał jak nie Trezeguetowi czy Kollerowi, albo kto by go wspierał jak nie Rosicki, Dle Piero czy Camoranesi. Ta nagroda jest właściwie dla ubu tych drużyn zktórych najleprzym zawodnikiem był wiadomo kto.
Bravo Pavel za rok obronisz tą nagrodę i takl do końca twojej kariery.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juveluck
- Juventino
W pelni zasluzona nagroda. aly rok na nia pracowal. Byl najlepszym pilkarzem Europy, jak nie swita. Prowadzil Juve i reprezentacje Czch do wielkich sukcesow. To jak jest dla nas waznym zawodnikiem widac bylo w finale LM. Nie wyobrazalem sobie innego wyniku tego plebiscytu jak zwyciestwa naszej gwiazdeczki
. Mam nadzieje ze przez ten sezon bedzie gral tak samo dobrze, a moze jeszce lepiej. Warto zauwazyc ze to dopiero 7 zwodnik z bylego bloku wschodniego.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Walo
- Juventino
Jak otym usłyszałem łezka mi się w oku zakręciła . Nedved w 100% zasłużył na tą nagrodę i ogromnie się z tego cieszę. To co zrobił dla Juventusu w tym sezonie , to nikt się tego nie spodziewał. Jak wygrywał mecze skazane na porażkę . Bravo Pavel i tak dalej trzymaj !!
- Łukasz
- Juventino
Jest jeszcze sprawiedliwość na tym świecie.