Wszystko sie zmienia..

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
a_JaH_fu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 21:22

Jeszcze nie tak dawno bylismy zerem w pilkarskiej europie. To na pewno nie sprzyjalo wzrostowi popularnosci naszego klubu. Nie bylo praktycznie zadnych sesnych artykulow w polskiej prasie o tym klubie. To byl nawet jeden z powodow dla ktorych przestalem kupowac tego typu czasopisma ;)
Tymbardziej, ze opuscil nasze szeregi Mistrz Świata, zdobywca 2 goli w finale z Brazylia - teraz kolejne ciecie z tamtego spotkania na ekranach wiadomosci w programie tvp1..haha... nie no swiruje.. odszedl Zidane.
To byl cudowny okres naszego rozkwitu, bo o to narodzila sie druzyna, ktora zwojowala jak sie to pozniej okazalo Serie A. No, ale tak chyba szczerze mowiac i tak mi sie przynajmniej wydaje heh.. od 3-1 z Reaelm Madryt Krolewskimi Blancos z MaDRTY!! zidane, carlos, ktory ma najmocniejsze uderzenie i soka czupa czupsy haha.. te klimaty.. no, ale to dobrze - stwierdziliby niektorzy..
Teraz to jest nagonka na Juventus. Tego sie naprawde nie da ukryc.. Nedved juz pol dnia jest usmiechniety na zdjeciu zlotej pilki.. ilu malolacikow sie znowu tez dowie, ze w Juventusie gra najlepszy pilkarz. Do tego jeszcze te wywiady Nedveda. Chlopak jest najlepszym pilkarzem druzyny, ktora wygrala Serie A i pokonala Krolewskich w polfinale samym.. a on sie cieszy z nominacji hehe.. i twierdzi, ze jego koledzy z Realu rowniez na to zasluzyli. Wygral z nimi na boisku i twierdzi, ze jest gorszzy. Skromosc? haa.. do granic.. chlopak powienien sie troche wyluzowac przed kamerami. I sie troche przylansowac heheh.. typ. Szczescie - co ma szczescie do ostrej charowki jaka wykonal w tym sezonie? typ.. mam propozycje: niech oni sie nie wypowiadaja juz moze, bo gadaja madrze, ale troche bezsensu i te ich komentarze sa bez znaczenia. Zmniejszy to moze naplyw juventinow hahah. Bo mi sa onni nie potrzebni. Koles jak nic nie masz ciekawego do powiedzenia i nie skonczyles jeszcze 14 lat to sie nie wypowiadaj, moze, co? bo mamie powiem ;D.. nie no znowu swiruje..
Szuuuuuuumuuu sie narobilo wokol naszego klubu. Az wstyd sie przyznac, ze sie jest fanem tego samego klubu.. ktoremu kibicuja DZIECI!!!!!!
hahhah.. nie no bez urazy.. tak sobie pisze.. moze sie myle.. tak naprawde to ja nie wiem co ja mialem wyjasnic ;)

Ave Juve ;)
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 21:31

nie no spoko te twoje refleksje :wink: !!! ............ ale chyba każdemu klubowi kibicują nie tylko dorośłi ale i dzieci :wink: .......to tyle..jak dokoncze czytać to cos jeszcze dopisze !!! 8) :wink: :D a co do Nedveda.......hmmm.....nie wiem co on ma w takim momencie mówić ...np:" a wiedziałem że to ja wygram, przecież te durnie z realu to cieniasy do bólu , hah jestem najlepszy i nikt poza mną " ??!!!! dziwne ...... :? :? :? :? ....chyba nikt by tak nie powiedział nigdy !!!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 21:40

Jesli chodzi o skromnosc Nedveda to sie nie dziwie ... kazdy pilkarz ktory otrzyma nagrode mowi w wywiadach czy gdzies indziej ze walka byla zacieta, ze przeciwnicy byli bardzo dobrzy, ze nie tylko mnie sie ta nagroda nalezala itd.
A co do kibicow to takze uwazam tak jak wojtom11 ze jakiejkolwiek druzynie kibicuja mlodzi jak i troche starsi ludzie, wiec nie wiem co chciales przez to powiedziec.Moge sie tylko domyslac 8)

juveneverdie

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 22:03

i chwała Nedvedovi za to że jest taki skromny mogl np powiedziec ze juventus tyle osiągnoł tylko dzieki niemu a co do kibicow niektorzy kibicuja juventusowi od dawna a niektóre dzieci zobaczyly kilka meczów juventusu w zeszłym i od razu zaczeli kibicowac starej damie myslac ze sa prawdziwymi fanami a nie znają historii naszego ukochanego klubu :!: :!: :!: :!: :!:

E' BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
a_JaH_fu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 22:05

Hohohoho co wy gadacie. Ja mu nic nie zarzucam. Chcialbym tylko, aby mowil to co naprawde mysli. Ba, zeby powiedzial prawde. Jak faktycznie jest. Nikt by sie przeciez nie obrazil, jakby powiedzial, ze naprawde zasluzyl na to i byl po prostu mocniejszy od nich? mysle, ze takie zagrywki wprowadzila by sporo ozywienia do takich starc jak gdyby poza meczowych ;)

Ave Juve ;)
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 22:07

a_JaH_fu pisze: Jeszcze nie tak dawno bylismy zerem w pilkarskiej europie.
Mógłbyś na przyblizyc to "niedawno" i to "my" ? Bo nie pamietam, żeby Juventus kiedykolwiek byl zerem w pilkarskiej Europie.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 22:17

Dionizos pisze:
a_JaH_fu pisze: Jeszcze nie tak dawno bylismy zerem w pilkarskiej europie.
Mógłbyś na przyblizyc to "niedawno" i to "my" ? Bo nie pamietam, żeby Juventus kiedykolwiek byl zerem w pilkarskiej Europie.

No właśnie też się nadtym zastanawiam :wink: . Juve już kilka latek po powstaniu zajaśniało najjaśniejszą gwiazdą :-D . Juve zawsze było , jest i będzie w światowej czołówce. Były może okresy małych upadków , ale to tylko wyjątki :)

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 22:18

a_JaH_fu pisze:Hohohoho co wy gadacie. Ja mu nic nie zarzucam. Chcialbym tylko, aby mowil to co naprawde mysli. Ba, zeby powiedzial prawde. Jak faktycznie jest. Nikt by sie przeciez nie obrazil, jakby powiedzial, ze naprawde zasluzyl na to i byl po prostu mocniejszy od nich? mysle, ze takie zagrywki wprowadzila by sporo ozywienia do takich starc jak gdyby poza meczowych ;)
Hohohoho, a niby po co mialby opowiadac o swojej wielkosci? Dzieki temu, że milczy jest dla mnie jeszcze wiekszy i jeszcze bardziej zasluguje na ZP. A co do starc poza meczowych, to teraz Carlos, mistrz takich rozgrywek, moze sobie pluc w brode, bo żaden z wielkich graczy realu nie dostal tej nagordy 8)

WhItE_RaVeN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 22:26

Należało sie i tyle. Takiego piłkarza dawno nie widziałem. Może jeszcze podoba mi sie gra Pireza ale póki bedzie grał dla <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z Londynu dopóty go nienawidzę. Najlepiej jakby przeszedł do Juve. A wracając do tematu jestem dumny że najlepszy piłkarz świata gra w Juve

Solo mio amore - JUVE
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 22:57

Nedved jak każdy sportowiec czy ktoś inny kkro ma kontakt z mediami wyraża swoje uczucia, których(można powiedziać)nauczył sie!!

Bo każda gwiazda musi mieć swoje powiedzonka!!!

a_JaH_fu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 12:12

No druzyna, ktora przegrywa 4-0 w 4 rundzie Pucharu UEFA z Celta Vigo a rok pozniej odpada w dosyc latwej grupie zajmujac zaszczytne 4 miejsce nie reprezentuje poziomu, ktory budzi podziw w Europie.
A wracajac do Nedveda. Dla mnie to nie jest skromnosc. Zwyczajnie mnie denerwuje stwierdzeniami, ze jego 'koledzy' z Realu takze na to zasluzyli. Po co w takiej chwili ogladac sie na nich?

Ave Juve ;)
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 12:25

a_JaH_fu pisze:No druzyna, ktora przegrywa 4-0 w 4 rundzie Pucharu UEFA z Celta Vigo a rok pozniej odpada w dosyc latwej grupie zajmujac zaszczytne 4 miejsce nie reprezentuje poziomu, ktory budzi podziw w Europie.

Chcialbym zauwazyc, ze odpadniecie z Uefa nie czyni zespolu zerem!
Rok przed pamietnym meczu z Celta, gralismy w połfinale LM a przez poprzednie 3 lata bylismy finalistami tej imprezy. Naprawde polecam lekture naszej historii.

A wracajac do Nedveda. Dla mnie to nie jest skromnosc. Zwyczajnie mnie denerwuje stwierdzeniami, ze jego 'koledzy' z Realu takze na to zasluzyli. Po co w takiej chwili ogladac sie na nich?
Po co? Po to zeby jeszcze bardziej podkreslic swoje zwyciestwo.

Yuwe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 12:51

a_JaH_fu pisze:No druzyna, ktora przegrywa 4-0 w 4 rundzie Pucharu UEFA z Celta Vigo a rok pozniej odpada w dosyc latwej grupie zajmujac zaszczytne 4 miejsce nie reprezentuje poziomu, ktory budzi podziw w Europie.
No jezeli Juventus jest zerem po jednyj porazce 0-4 to po po porazce interu z arsenalem 1-5 jak mozna nazwac mediolanczykow? :? Jeden mecz obrazuje dla ciebie ponad 100 letnio historiee klubu ? spoko ... sam wyciagnij z tego wnioski.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 15:01

Zdecydowanie popieram Dionizosa! Jeśli tylko po 2 nieudanych sezonach mówisz , że jesteśmy ....zeream to sorry ale to brzmi śmiesznie! Każdy ma wzloty i upadki ale nam zdarzało sięto bardzo żadko, pozatym określenie ,,zero'' jest bardzoooo przesadzone.

Co do Nedved, no cóż, może nie zawsze chce powiedzieć co ,myśli w danej chwili. Ja mu tego nie mam za złe. I tak na boisku jak i poza nim jest wielkim geniuszem co udowodnił już wiele razy.

Obrazek
a_JaH_fu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 15:26

Historie znam bardzo dobrze, a wiec nie musisz mi o niej przypominac. Te wspomniane przez ciebie 3 sezony jeszcze bardziej wskazuja na spadek morali zespolu, ktory nagle z samego niemal szczytu spadl bolesnie.. bo nie mogl sie podniesc przez ponad 3 sezony. Az tu nagle jeden udany sezon i w tej chwili mamy wielki boom na ten klub. Zauwazyc to mozna np. tutaj. Polowa uczestnikow tego forum to przypadkowi ludzie, ktorzy nic nie wnosza do rozmowy. Mnie tylko smieszy fakt, ze w tak szybkim czasie moze cos takiego powstac. Wpadka z Interem, Lazio.. juz wszyscy mowia o wielki kryzysie.. heheh.. wszyscy nagle oczekuja zwyciestw. Jezeli mecz konczy sie nie zainkasowaniem przez Juve 3 punktow to nagle wiekszosc robi z tego wielka tragedie. Wiecie.. dla mnie to jest sztuczne. To tyle. Zarzucam innym a sam nie jestem lepszy.. ten temat takze nic nie wnosi. Cya.

Ave Juve ;)
ODPOWIEDZ