Afera Calcioscommesse
- Włodar
- Juventino
http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... +Cannavaro tutaj jest o tym artykuł, sam się jeszcze nie wczytywałem.stahoo pisze:Pumex, dawaj źródło, bo mnie na fejsie koles potyrał po tym, jak o tym napisałem z wielkimi sapami i żalami. Jak cos spierniczyłeś w tłuamczeniu to... :C
- pumex
- Juventino
Heh. Powiem tak: info przeczytałem na calciomercato i dziś zaglądając do niego jak byk stoi "per l'omessa denuncia", więc wydaje się, że nie doczytałem. Jednak coś mi się nie chce wierzyć, że to przegapiłem, bo newsa specjalnie wertowałem kilka razy. Tekst był w formie relacji live, więc być może edytowali. To tak na swoje usprawiedliwienie 8)stahoo pisze:Pumex, dawaj źródło, bo mnie na fejsie koles potyrał po tym, jak o tym napisałem z wielkimi sapami i żalami. Jak cos spierniczyłeś w tłuamczeniu to... :C
Aha, jeszcze jedno. Wczoraj przeglądając włoskie portale mignęło mi w okienku video, że prawnik Cannavaro (chyba) wmieszał w sprawę Quagliarellę, ale nie wiem w jakim charakterze.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
http://football-italia.net/28426/six-mo ... varo-grava
To wciaz nic pewnego, ale Napoli skonczy najprawdopodobniej z 2 punktami ujemnymi. Do tego pol roku zawieszenia dla Cannavaro i Gravy. Brak tego pierwszego na pewno nie pozostanie bez wplywu na sytuacje Napoli. Biorac pod uwage fakt, ze zarzuty stawiane obecnym zawodnikom Napoli sa identyczne jak te, za ktore ukarany zostal Conte trzeba przyznac, ze to mimo wszystko dosc sprawiedliwy wymiar kary. Wyrok ma zapasc w poniedzialek.
To wciaz nic pewnego, ale Napoli skonczy najprawdopodobniej z 2 punktami ujemnymi. Do tego pol roku zawieszenia dla Cannavaro i Gravy. Brak tego pierwszego na pewno nie pozostanie bez wplywu na sytuacje Napoli. Biorac pod uwage fakt, ze zarzuty stawiane obecnym zawodnikom Napoli sa identyczne jak te, za ktore ukarany zostal Conte trzeba przyznac, ze to mimo wszystko dosc sprawiedliwy wymiar kary. Wyrok ma zapasc w poniedzialek.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Coś wiadomo? Przeglądałem różne strony ale żadnej informacji nie znalazłem.Nadziej pisze:http://football-italia.net/28426/six-mo ... varo-grava
Wyrok ma zapasc w poniedzialek.
- albertcamus
- Juventino
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calcio-In ... 2133.shtml
LGDS jest najlepiej poinformowana, jutro będzie oficjalnie:
-2 pkt dla Napoli
6 miesięcy zawieszenia dla Cannavaro i Gravy
3 lata i 3 miesiące dla Gianello
można powiedzieć, że grając teraz tylko 1 mecz stracili 5 punktów ^^
LGDS jest najlepiej poinformowana, jutro będzie oficjalnie:
-2 pkt dla Napoli
6 miesięcy zawieszenia dla Cannavaro i Gravy
3 lata i 3 miesiące dla Gianello
- ewerthon
- Juventino
Nie podjęto jeszcze decyzji. Jednak wszystko się może zmienić jak Napoli wyprzedzi obecnego wicelidera :-DSzikit pisze:No to mam pytanie. LGDS utrzymuje, że punkty zostaną odebrane w tym sezonie? Bo to trochę nielogiczne, żeby odejmowac punkty w trakcie sezonu.
- Vimes
- Juventino
- rammstein
- Juventino
nie wiem skąd się wzielo to stwierdzenie, ze przegrała druzyna mecz i "straciła" punkty, przeciez nikt jej nie odjął, że stracila, po prostu nie zyskala byloby logiczniejsze;) a prawdziwą stratę moze wlasnie zaliczyć Napoli jak tylko bedzie oficjalny werdykt;)albertcamus pisze:
nie piszę tego do Ciebie tylko w twoim kierunku, ale ogolnie, bo wiem, ze jest to wszedzie uzywane
- albertcamus
- Juventino
chodziło mi o to, że przegrali wygrany mecz, tracąc dwie bramki w ostatnich 3 minutachrammstein pisze:nie wiem skąd się wzielo to stwierdzenie, ze przegrała druzyna mecz i "straciła" punkty, przeciez nikt jej nie odjął, że stracila, po prostu nie zyskala byloby logiczniejsze;) a prawdziwą stratę moze wlasnie zaliczyć Napoli jak tylko bedzie oficjalny werdykt;)albertcamus pisze:
nie piszę tego do Ciebie tylko w twoim kierunku, ale ogolnie, bo wiem, ze jest to wszedzie uzywane
- Winner
- Juventino
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calcio-In ... 8953.shtml
Coraz bardziej się zastanawiam czy różowa gazeta ma takie dobre wtyki że zna wyroki wcześniej czy może oni sami je ustalają . Absurdalne w tym wszystkim jest odjęcie punktów w tej chwili, gdyby jeszcze ten proces trwał od początku sezonu a tak można sobie wyobrazić że nagle komuś na koniec sezonu zabiorą jakieś punkty i zmieni się układ tabeli.
Coraz bardziej się zastanawiam czy różowa gazeta ma takie dobre wtyki że zna wyroki wcześniej czy może oni sami je ustalają . Absurdalne w tym wszystkim jest odjęcie punktów w tej chwili, gdyby jeszcze ten proces trwał od początku sezonu a tak można sobie wyobrazić że nagle komuś na koniec sezonu zabiorą jakieś punkty i zmieni się układ tabeli.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- jareckik
- Juventino
Chodź się na to nie zanosi, to nie chciał bym aby Juve wygrało 2pkt mistrzostwo z Napili :? Prędzej Interek coś ugra dzięki tej karze...rammstein pisze:no to już oficjalnie - 2 punkty !!