Sezon 2012/2013
Nie wydaje mi się.mattyou pisze:Bramke kolejki strzelil Pirlo
P.S 2:3

Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2012, 22:36 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Monte Cristo
- Juventino
No i 2-3.
Kolejka naprawde wymarzona.
Bramka na 2-2... cud. Napoli strasznie frajersko.

Bramka na 2-2... cud. Napoli strasznie frajersko.
- albertcamus
- Juventino
To potwierdzone info?Negri pisze:
Napoli to jednak będzie groźniejszy rywal do Scudetto niż Inter.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Najpierw się chwalisz swoimi przewidywaniami po fakcie, a teraz drugi raz dziś wyśmiewasz czyjeś... masz chociaż mokro w majtach?
Ale frajerski mecz w wykonaniu Napoli :C
Ale frajerski mecz w wykonaniu Napoli :C
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że się to w żaden sposób nie potwierdza :] Jak dla mnie Inter i Napoli mogą się ścigać pod względem nieudolności, oby tak dalej.albertcamus pisze:To potwierdzone info?Negri pisze:
Napoli to jednak będzie groźniejszy rywal do Scudetto niż Inter.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chyba padnę! 2:3!
Chłopaki już zakapowałem o co kaman! Otóż SerieA upada! Juventus upadł jako pierwszy i gdy ładnie się podniósł i zorganizował, to zaczęła upadać reszta... My już to przeszliśmy. Przecież ten mecz to wypisz-wymaluj Opa Ranieri style...
PS. zostawcie albercika. To kozak na Solojuve, a tam takie napiny są porządku dziennym :twisted:
Chłopaki już zakapowałem o co kaman! Otóż SerieA upada! Juventus upadł jako pierwszy i gdy ładnie się podniósł i zorganizował, to zaczęła upadać reszta... My już to przeszliśmy. Przecież ten mecz to wypisz-wymaluj Opa Ranieri style...
PS. zostawcie albercika. To kozak na Solojuve, a tam takie napiny są porządku dziennym :twisted:
- strong return
- Juventino
Niesamowite, jak to spierdzielili. Gdyby przestali sie w pewnym momencie bawic,latwo mogli wyjsc na 3:1, a tak cud - miod gol, tragiczna postawa obrony i porazka = kolejne frajerstwo w tym sezonie, wcześniej z Milanem.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Cudowna Kolejka. Oby więcej takich
, teraz tylko powiększać przewagę - szkoda tych przegranych z Merdami i "lepszą częścią Mediolanu" bo tak to przewaga była by niesamowita - a jak już te 10 pkt przewagi będzie to możną się skupić bardziej na LM 

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- SKAr7
- Juventino
To dlatego Barwuah nigdy nie będzie Włochem?yanquez pisze: PS. zostawcie albercika. To kozak na Solojuve, a tam takie napiny są porządku dziennym :twisted:

Lider i "czyste" 7 punktów przewagi. Nie wiem, co powiedzieć. Z taką zaliczką musiałby nastąpić jakiś kataklizm, żeby przegrać ten tytuł.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Gratulacje dla Bolonii za walkę.
Zasłużyli na to zwycięstwo. Obawiałem się, że kolejny raz śmieciarze będą mieli farta, ale tym razem nie pomógł nawet sędzia (nieuznany prawidłowy gol Gilardino).
+7 - interek
+8 - śmieciarze (będzie pewnie 10, bo na pewno zostaną ukarani punktami ujemnymi, choć jeszcze nie wiadomo czy 1, czy też 2)
Siamo Campioni d'inverno! FORZA!

+7 - interek
+8 - śmieciarze (będzie pewnie 10, bo na pewno zostaną ukarani punktami ujemnymi, choć jeszcze nie wiadomo czy 1, czy też 2)
Siamo Campioni d'inverno! FORZA!
- dav3d
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
Oby te siedem pkt przydalo się w walce o ćwierćfinal cl. Napoli dzisiaj frajerzy jakich malo.
Ogólnie zalosne praktyki w Interze, zmuszanie zawodników do redukcji zarobków, ktoś tu nie umie wywiązać się z umowy. Podwojny idiotyzm, ze potraktowali tak kolesia, który wygral im dwa lata temu cl, którego nie wygrają przez kolejne sto lat. Ciekawi mnie gdzie trafi Sneijder.
Bramka gabbiadiniego
Ogólnie zalosne praktyki w Interze, zmuszanie zawodników do redukcji zarobków, ktoś tu nie umie wywiązać się z umowy. Podwojny idiotyzm, ze potraktowali tak kolesia, który wygral im dwa lata temu cl, którego nie wygrają przez kolejne sto lat. Ciekawi mnie gdzie trafi Sneijder.
Bramka gabbiadiniego

Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2012, 23:03 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.