Serie A 12/13 (17): JUVENTUS 3-0 Atalanta
- ewerthon
- Juventino
To jest właśnie ta Zambrottowa tabelka z telegazety :lol:Kimi pisze:Czy tylko ja na pozycji "Aktualna sytuacja w tabeli SerieA" widzę informacje o grubości śniegu w Beskidzie Śląskim?

Pumex, lepiej powróć do tej starej jaką podawałeś, przynajmniej nie będzie żadnych niespodzianek.
- jareckik
- Juventino
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Patrząc przez pryzmat dzisiejszej porażki Interu z Lazio, jutrzejsze trzy punkty nabierają podwójnego znaczenia, czas trochę odjechać Interowi, zwłaszcza, że nadarza się ku temu okazja jeszcze przed świętami.
Martwi mnie jeszcze Napoli, ale mamy teraz w miarę prosty terminarz, patrzymy na siebie i obyśmy nic nie pogubili, a przed 1/8 LM powinniśmy mieć trochę buforu bezpieczeństwa.
Od dawna tak nie wierzyłem w Gio. Niech pokaże trochę ciągłości i stabilności formy, a będzie nieźle.
Martwi mnie jeszcze Napoli, ale mamy teraz w miarę prosty terminarz, patrzymy na siebie i obyśmy nic nie pogubili, a przed 1/8 LM powinniśmy mieć trochę buforu bezpieczeństwa.
Od dawna tak nie wierzyłem w Gio. Niech pokaże trochę ciągłości i stabilności formy, a będzie nieźle.
- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
tak jak kolega wyżej napisał, mecz Atalantą można nazwać o 6 pkt
wygrywamy i spokojnie odjeżdżamy rywalom, ja także liczę na Gio, chociaż 1-0 nieważne w jakim stylu aby były 3pkt!

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- Piti
- Juventino
Czy tylko ja jestem dziwnie spokojny co do tego sezonu? w tamtym sezonie drżałem w każdym ligowym meczu o punkty a w tym? jestem jakoś dziwnie spokojny..Inter gra niesamowitą kupe, mimo tego są na 2 miejscu więc to pokazuje, ze w tym sezonie nie mamy godnego rywala ktory moglby nam zagrozić w zdobyciu scudetto..no chyba ze Napoli..ale i oni co raz bardziej odskakują od nas pod względem punktów, na dodatek dostali ponoć jeszcze jakieś ujemne punkty za grzeszki z przeszłości Paolo Cannavaro
- Mate.G
- Juventino
Też o tym pomyślałem, ale przypomniałem sobie, że to już nie jest sezon 11/12.Skibil pisze:Jest szansa odskoczyć, więc będzie remis - potwierdzone info.
W tym sezonie takiej okazji nie mieliśmy

- Piti
- Juventino
w przeciwienstwie do ubieglego sezonu, teraz potrafimy wepchnąć te 1 bramke czy 2 ogórom broniącym sie caly mecz, wiec mozna powiedziec ze Juve odrobilo lekcje z tamtego sezonu jesli chodzi o ten aspekt - gramy bez rewelacji, ale 3 pkt są i to sie liczyMate.G pisze:Też o tym pomyślałem, ale przypomniałem sobie, że to już nie jest sezon 11/12.Skibil pisze:Jest szansa odskoczyć, więc będzie remis - potwierdzone info.
W tym sezonie takiej okazji nie mieliśmyWięc jestem dobrej myśli, choć nie będzie łatwo.

- pan Zambrotta
- Juventino
pumi, muszę wpaść do Ciebie ze skanerem i poćwiczymy robienie zdjęć telewizorowi. Znajomy mówił, że masz CRT Unitra, trochę się namęczymy z tymi ciężarami, ale będzie git
Co do meczu, to byle do przodu.

Co do meczu, to byle do przodu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja podobnie jak koledzy już wspomnieli uważam, że 3 pkt. w dzisiejszym meczu należy traktować jako ,podwójne'. Jest naprawdę duża szansa aby na święta wygodnie usiąść na pozycji lidera. Atalanta to nie przewidywalny zespół, mimo to nam ,leży'. Gramy u siebie, pełny skład praktycznie do dyspozycji. Nie wyobrażam sobie abyśmy nie wygrali tego meczu. To musi być piękna niedziela.
Weźmy po uwagę fakt, że rundę rewanżową mamy cięższą, wyjazdy do Rzymu, Mediolanu czy Neapolu. Do tego dochodzi mordercza walka w LM, czy milan w CI, więc wypracowywanie sobie przewagi przy każdej nadarzającej się okazji jest naszym obowiązkiem.
Krążą słuchy, że Vucinic znowu nic dziś nie strzeli
Weźmy po uwagę fakt, że rundę rewanżową mamy cięższą, wyjazdy do Rzymu, Mediolanu czy Neapolu. Do tego dochodzi mordercza walka w LM, czy milan w CI, więc wypracowywanie sobie przewagi przy każdej nadarzającej się okazji jest naszym obowiązkiem.
Krążą słuchy, że Vucinic znowu nic dziś nie strzeli

- Dzium
- Juventino
Ja mam tak samo. W zeszłym sezonie niesamowicie się wkurzałem po każdym z remisów, a teraz? Jak Juve zremisowało, czy przegrało to sobie myślałem: E tam i tak tą ligę wygramy spokojnie. Szkoda straconych punktów, ale Scudetto i tak będzie nasze. Jedyne czym się poważnie denerwowałem/denerwuje jest Liga Mistrzów. Dla mnie miniumum jakie Juventus ma osiągnąć to ćwierćfinał.Bazyliszek pisze:Czy tylko ja jestem dziwnie spokojny co do tego sezonu?
A co do meczu...
Atalanta niby urwała już punkty Mediolańczykom i Napoli, ale słąbo gra na wyjazdach. Myślę, że Juventus wygra 2/3-0.
- Dante93
- Juventino
Pewnie nie, ale zagrać powinienDragon pisze:Krążą słuchy, że Vucinic znowu nic dziś nie strzeli![]()
Reszta składu raczej bez rewolucyjnych zmian. Do środka defa Marrone za Bonucciego, Pogba za Vidala (nie ma co ryzykować) a na prawej stronie chętnie bym Padoina zobaczył zamiast Lichego. Kto wie, może coś wniesie do naszej gry, ale jedno jest pewne- spieprzyć niczego nie spieprzy i jakiś tam solidny poziom napewno utrzyma.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
:shock: :shock: :shock: SZOK!Dante93 pisze:Pewnie nie, ale zagrać powinienDragon pisze:Krążą słuchy, że Vucinic znowu nic dziś nie strzeli![]()
![]()
Dobra teraz ja: Suarez jest przeciętny i nie chcę go w Juve!
Dwaj pumex napisz, że spokojnie wygramy

I co SKAr7? Pacz jakie z nas hipstery!
Aby nieoftopić: Liczę na rypnięcię z daleka, bo Atalanta świetnie broni.
- Dante93
- Juventino
Eyeyey czekaj czekaj, jeszcze nigdzie Szwagra nie pochwaliłem :lol: Może chce żeby zagrał, żeby mieć kogo cisnąć po meczu?yanquez pisze: SZOK!
Dobra teraz ja: Suarez jest przeciętny i nie chcę go w Juve!
Dwaj pumex napisz, że spokojnie wygramy
I co SKAr7? Pacz jakie z nas hipstery!
Wygramy 2:0, gol i asysta Dżiowinko