Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
a odlepcie sie juz od Romana...
pewnie nie raz mazyliscie jak ja grajac w PES'a czy fifke, ze macie kupe kasy i montujecie najlepszy zespol na swiecie... byleby nie skonczylo sie tak jak z "krolewskimi"(buaha), ze sa galaktyczni ze sa najlepsi i nikt im nie podskoczy itp.
pewnie nie raz mazyliscie jak ja grajac w PES'a czy fifke, ze macie kupe kasy i montujecie najlepszy zespol na swiecie... byleby nie skonczylo sie tak jak z "krolewskimi"(buaha), ze sa galaktyczni ze sa najlepsi i nikt im nie podskoczy itp.
calma calma
- kouba
- Qualità Juventino
Ja do pana Romana nic nie mam. Ma facet kase to niech sobie kupuje kogo chce. Póki nie doczepi sie do zawodników Juve to mnie to wisi kto gra w Chelsea. Myśle, że jak pan Roman zaproponuje odpowiednio wysoką cene, a na to Go stać
to Roma nie zawacha sie sprzedać swojego najlepszego zawodnika. To wyjdzie na dobre dla Juve, wkącu jeden DOBRY zawodnik mniej w szerokiej i wyrównanej kadrze Romy

- rdk
- Juventino
Według mnie stanowczo nie, Roma się nie zgodzi, on jest dla nich jak ALEX
dla nas, jak Raul w Realu, czy choćby Maldini dla Milanu :evil: ...Nie sądzę aby Roma się zgodziła.. :?

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Przepraszam ze znów o nim ale poprostu ie moge hehehe.....
Jak poinformowało "Tempo", właściciel londyńskiej Chelsea, rosyjski miliarder Roman Abramowicz, został okradziony!
Z jego biura na stadionie Stamford Bridge złodzieje wynieśli wszystkie komputery, w tym osobisty komputer samego Abramowicza z wieloma sekretnymi informacjami na dysku.
Krąży plotka, że włamania dokonały tajne służby brytyjskie i że dysk wspomnianego komputera może zawierać informacje, które wzniecą większy skandal niż afera Watergate w Stanach Zjednoczonych przed 30 laty.
No to nieźle....
Jak poinformowało "Tempo", właściciel londyńskiej Chelsea, rosyjski miliarder Roman Abramowicz, został okradziony!
Z jego biura na stadionie Stamford Bridge złodzieje wynieśli wszystkie komputery, w tym osobisty komputer samego Abramowicza z wieloma sekretnymi informacjami na dysku.
Krąży plotka, że włamania dokonały tajne służby brytyjskie i że dysk wspomnianego komputera może zawierać informacje, które wzniecą większy skandal niż afera Watergate w Stanach Zjednoczonych przed 30 laty.
No to nieźle....

- juveneverdie
- Juventino
jak takiegio miliardera mogli okraść w jego biurze . co za loś zostawia swój prywatny komp z bardzo waznymi informacjami :shock:
ciekawe czy swoje miliardy tez zotawia na wierzchu
ciekawe czy swoje miliardy tez zotawia na wierzchu

E' BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
- ALEXDP
- Juventino
wicior napisał:
No czekam z niecierpliwością, cóż oni tam znajdą???
Chociaż wątpie, żeby taki bogaty człowiek jak on chował na dysku swoje sekrety
No wiesz, po nim się można wszystkiego spodziewać :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- ALEXDP
- Juventino
Może cośu niego znajdą u chłop pójdzie za kratki, może właśnie teraz trzęsie portkami, nic z nim nie wiadomo, a ja szczególnie za ruskami nie przepadam, a ponoć jakoś nie fair zarobił te pieniądze, był tu taki post na forum :?
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- juveneverdie
- Juventino
ALEXDP pisze:wicior napisał:
No czekam z niecierpliwością, cóż oni tam znajdą???
Chociaż wątpie, żeby taki bogaty człowiek jak on chował na dysku swoje sekrety
No wiesz, po nim się można wszystkiego spodziewać :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wątpie w to, swoje sekrety trzyma schowane glęboko w sejfie w któryjś z kilku willi
E' BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
- juve21
- Juventino
Strata komputerów to dla niego jak zgubic 10 groszy.Jeśli rzeczywiście znajdowały się tam wazne informacje o jego firmie ,planowanych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> itp. to może mieć powazne problemy :?
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Shadow_Alex
- Juventino
Bylby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jesli pozostawilby niezaszyfrowane dane o firmie, itp...
Szczerze w to watpie :!: :!:
A tak wogole to lolek z niego :lol: :lol:
Szczerze w to watpie :!: :!:
A tak wogole to lolek z niego :lol: :lol: