Jak radzą sobie byli Juventini
- quentin
- Juventino
Były obrońca Fulham Londyn Zdenek Grygera zdecydował się na zakończenie piłkarskiej kariery. 32-letni Czech pozostawał bez klubu, po tym jak po zakończeniu ostatniego sezonu wygasła jego umowa z klubem z Craven Cottage.
Grygera obecnie przechodzi rehabilitację po poważnej kontuzji kolana, której nabawił się w końcówce ostatniego sezonu.
Informację o zakończeniu kariery przez czeskiego obrońcę przekazał menedżer Fulham Martin Jol. - Grygera powiedział mi, że kończy karierę. Chce być zdrowy, nie chce skończyć na wózku inwalidzkim. To właśnie mi powiedział, a ja wiem co to oznacza - powiedział Jol.
źródło: http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzi ... kul=239235
Grygera obecnie przechodzi rehabilitację po poważnej kontuzji kolana, której nabawił się w końcówce ostatniego sezonu.
Informację o zakończeniu kariery przez czeskiego obrońcę przekazał menedżer Fulham Martin Jol. - Grygera powiedział mi, że kończy karierę. Chce być zdrowy, nie chce skończyć na wózku inwalidzkim. To właśnie mi powiedział, a ja wiem co to oznacza - powiedział Jol.
źródło: http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzi ... kul=239235
- ewerthon
- Juventino
Grygera i Grosso kończą kariery, Molinaro jeszcze gra w średniaku Bundesligi, tylko Kuczer pozostał z tego szrotu jaki nasprowadzał nam Secco.
Na szczęście teraz mamy Asamoah, Lichtsteinera i Caceresa, a może i Isla jeszcze wyskoczy?
To jest właśnie różnica pomiędzy Secco i Ranierim, a Marottą i Conte. Motta wytrzymał tylko 1 sezon w szerokiej kadrze zespołu. Tymczasem z Grygerą, Zebiną i Molinaro musieliśmy się użerać ładnych parę lat.
@down - wiem, pamiętam. Ale Ranieri powinien stwierdzić, że De Ceglie jest za słaby i musi jeszcze pograć na wypożyczeniu. U Conte były takie sytuację, że młody piłkarz dołączał do nas latem, prezentował się nieźle w sparingach, a potem i tak odchodził do innego klubu. Jak chociażby Pasquato czy Masi.
Na szczęście teraz mamy Asamoah, Lichtsteinera i Caceresa, a może i Isla jeszcze wyskoczy?
To jest właśnie różnica pomiędzy Secco i Ranierim, a Marottą i Conte. Motta wytrzymał tylko 1 sezon w szerokiej kadrze zespołu. Tymczasem z Grygerą, Zebiną i Molinaro musieliśmy się użerać ładnych parę lat.
@down - wiem, pamiętam. Ale Ranieri powinien stwierdzić, że De Ceglie jest za słaby i musi jeszcze pograć na wypożyczeniu. U Conte były takie sytuację, że młody piłkarz dołączał do nas latem, prezentował się nieźle w sparingach, a potem i tak odchodził do innego klubu. Jak chociażby Pasquato czy Masi.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2012, 20:44 przez ewerthon, łącznie zmieniany 2 razy.
- Alfa i Omega
- Juventino
Ale, ale. Secco De Ceglie nie sprowadził. Paolo to wychowanek.
Z wymysłów Alessio w kadrze został nam jedynie Vinnie Iaquinta.
Z wymysłów Alessio w kadrze został nam jedynie Vinnie Iaquinta.
- SKAr7
- Juventino
Też chciałem to wytknąć, ale sprawdziłem lepiej i okazało się, że jednak Secco go musiał sprowadzaćAlfa i Omega pisze:Ale, ale. Secco De Ceglie nie sprowadził. Paolo to wychowanek.

- OPD
- Juventino
Mówi się, że to był jeszcze transfer MoggiegoAlfa i Omega pisze:Z wymysłów Alessio w kadrze został nam jedynie Vinnie Iaquinta.
Grygerę lubiłem, bo dostarczał mi swoją grą niesamowitych emocji. Oglądając jego występy najpierw czuło się dla niego politowanie, żal, potem rozgoryczenie, złość aż w końcu... śmiech :lol: W końcówce jego przygody z Juve już nie potrafiłem się na niego denerwować

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Zdenek był mistrzem, aż zapomniałem ile nerwów, śmiechu i politowania jego zagrania mi przysporzyły

- Brutalo
- Juventino
Do wspominek po Zdenku pozwolę sobie dorzucić bramkę przeciwko interowi -> . Cieszyłem się wtedy
, dzięki Zdenek
.
Coś ekstra -> :evil: . Ten frajer z lazio zrobił to specjalnie :!:

Coś ekstra -> :evil: . Ten frajer z lazio zrobił to specjalnie :!:

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Padam! :rotfl:Sila Spokoju pisze:
Zawsze był słaby i taka prawda. Nawet dziś jakbyś zagrali 4 z tyłu, Kilelon, Bonucci, Barzagli i Zdenek to i tak Czech kopałby się po czole.
Szkoda mimo wszystko, że karierę musiał zakończyć poprzez kontuzje. W sumie to miał soje ,,5 minut''.

- filippo
- Juventino
Zgodze się, że Grygera był słabym piłkarzem, ale pod koniec swojej przygody z Juve grał naprawdę dobrze. Pamiętam, że zaskakiwał wręcz, bo nikt nie wymagał wiele od niego, z przyzwyczajenia. No i przyszła kontuzja w tym momencie, kiedy dawał coś drużynie. Tak czy siak leszczem był - całokształtDragon pisze:Padam! :rotfl:Sila Spokoju pisze:
Zawsze był słaby i taka prawda. Nawet dziś jakbyś zagrali 4 z tyłu, Kilelon, Bonucci, Barzagli i Zdenek to i tak Czech kopałby się po czole.
Szkoda mimo wszystko, że karierę musiał zakończyć poprzez kontuzje. W sumie to miał soje ,,5 minut''.

- Mateuszello
- Juventino
A tym frajerem jest Kolarov, którego 3/4 forum pożądało w lecieBrutalo pisze:Ten frajer z lazio zrobił to specjalnie :!:
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Ostatnimi czasy, do dobrej formy wraca nasz były ulubieniec Diego 
Dzisiaj praktycznie w pojedynkę wygrał z mistrzem Niemiec - Borussią...
Gol i dwie asysty robią wrażenie

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Brutalo
- Juventino
W złym temacie napisałem
. Kapitalny mecz Diego z Borussią. Architekt zwycięstwa (?). Na dodatek ma wąsy, których nie powstydziłby się każdy Szwagier.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
To już kolejny kapitalny mecz Brazylijczyka w tym sezonie. Od początku sezonu obok Kroosa to najlepszy środkowy pomocnik Bundesligi. Dzisiaj przechodziły przez niego wszystkie akcje. Prawie 100 razy był przy piłce. Szkoda, że trafił do Turynu w tak trudnych czasach. Wolfsburg gra typowym 4-2-3-1, gdzie Diego pełni swoją ulubioną rolę, wysuniętego rozgrywającego.Cobra pisze:Ostatnimi czasy, do dobrej formy wraca nasz były ulubieniec Diego
- kosciu88
- Juventino
Dokladnie super mecz Diego, przy akcji z karnym podanie na obrona malina i przy 3 golu rowniez piekna prostopadla pilka. 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti