LM 12/13 (gr. E) [06]: Shakhtar 0-1 JUVENTUS
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Po pierwszych 45 min. cały zespół robi dobre, bądź niezłe wrażenie. Determinacja w defensywie i ambicja przy akcjach ofensywnych.
Najlepszy na boisku zdecydowanie... ta dam - Pogba. Wreszcie widać brak hamulców, pełne zaangażowanie zarówno z przodu jak i w odbiorze.
Gdyby sędziowie nie byli ślepi to mielibyśmy bezpieczne prowadzenie do przerwy.
- - -
Genialna druga połowa. Takie zaangażowanie chcę widzieć w meczach na szczycie. Znów, co grał Pogba to poezja, waleczność Vidala, zostawione płuca Lichtsteinera i kluczowe interwencje Giorgio i Bonu.
1/8 z pierwszego miejsca i prawie 800 zł do przodu na kuponie.
Grazie JUVE !!!!!!!!
Najlepszy na boisku zdecydowanie... ta dam - Pogba. Wreszcie widać brak hamulców, pełne zaangażowanie zarówno z przodu jak i w odbiorze.
Gdyby sędziowie nie byli ślepi to mielibyśmy bezpieczne prowadzenie do przerwy.
- - -
Genialna druga połowa. Takie zaangażowanie chcę widzieć w meczach na szczycie. Znów, co grał Pogba to poezja, waleczność Vidala, zostawione płuca Lichtsteinera i kluczowe interwencje Giorgio i Bonu.
1/8 z pierwszego miejsca i prawie 800 zł do przodu na kuponie.
Grazie JUVE !!!!!!!!

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- karosznurek
- Juventino
Nasi zagrali dobry mecz. Jest pierwsze miejsce w grupie. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Tengen
- Juventino
Vidal, jakie serce, powah, oby tak dalej
ogólnie nikt jakoś nie zawiódł, choć wg mnie Pirlo słabiej. Pogba sam nie wiem, zmysł ma, odbiór, ale jedno kluczowe podanie czasem mu nie siądzie, jednak ma 19 lat, więc może być tylko lepiej
Mirko się przydał, a nie odwalał
Czekamy na losowanie. Forza!

- tomekp9-16
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wspaniała sprawa :)Licht przeszedł samego siebie, Vidal genialny w odbiorze tylko czasem te podania w jego wykonaniu... z Pogby muszą być ludzie, o ile mu coś nie odbije
strasznie żal tej kartki dla Chielliniego w końcówce

- Antichrist
- Juventino
Szczerze mówiąc, to liczyłem, że awansujemy do 1/8 finału, ale nie myślałem, że z pierwszego miejsca.
Forza Juve!
BTW, witam wszystkich po długiej przerwie.

BTW, witam wszystkich po długiej przerwie.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- annihilator1988
- Juventino
Juve wygrywa grupę. Conte wraca, a do kasy klubowej wpływa 10 mln euro. Jest pięknie
Czekam na Llorente 

- Piotr21
- Juventino
Ja proszę jednak Real. Zdecydowanie żydki z Madrytu!!!bajbek17 pisze:Porto, Arsenal, Real, Valencia, Celtic i Galatasaray - na te drużyny możemy wpaść w następnej rundzie.
"Dla mnie to jest cyrk na kółkach te zasady, w każdej lidze się liczy bilans, a tutaj im się ku%% jakieś mecze bezpośrednie zachciało wprowadzać, na damski ch^^. "
Lepiej wygrać LM niż odpaść w 1/16 jak to zrobi Juventus i im nic nie zostanie.
Ha ha żale kibiców Chelsea :rotfl:
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2012, 22:51 przez Piotr21, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
Ej, niech ktoś poprawi topic, wygląda na to, że Szachtar z Nami wygrał. 

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
Pogba <3
Giovinco
Giovinco

- Szaq
- Juventino
1. Brawo 1. miejsce i świetna gra naszych.
2. Ależ ten Bonucci się wyrobił przekozak. Chiellini podobnie dzisiaj ściana. Barzagli generalnie nieźle, aczkolwiek kilka głupich strat.
3. Vidal dziś genialny. Pogbie jeszcze daleko do poziomu Marchisio, ale będą z niego ludzie. Pirlo dziś dużo strat.
4. Licht dzisiaj świetnie, Asa praktycznie bezbłędny w obronie, ale jeżeli nie ma przed sobą pola pustego jak na sawannie to z przodu jest bezproduktywny.
5. Giovinco z Vuciniciem na prawdę dziś zagrali na dobry poziomie.Oby tak dalej panowie.
6. Wejście Matriego i Giacha to mocny policzek dla Quaga.
2. Ależ ten Bonucci się wyrobił przekozak. Chiellini podobnie dzisiaj ściana. Barzagli generalnie nieźle, aczkolwiek kilka głupich strat.
3. Vidal dziś genialny. Pogbie jeszcze daleko do poziomu Marchisio, ale będą z niego ludzie. Pirlo dziś dużo strat.
4. Licht dzisiaj świetnie, Asa praktycznie bezbłędny w obronie, ale jeżeli nie ma przed sobą pola pustego jak na sawannie to z przodu jest bezproduktywny.
5. Giovinco z Vuciniciem na prawdę dziś zagrali na dobry poziomie.Oby tak dalej panowie.
6. Wejście Matriego i Giacha to mocny policzek dla Quaga.