LM 12/13 (gr. E) [06]: Shakhtar 0-1 JUVENTUS
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
na potwierdzenie wrzucam http://www.transfermarkt.de/de/tomas-hu ... _9688.htmlSKAr7 pisze:rammstein pisze: Hubschmann widac ze nie ma go w prawdopodobnym skladzie![]()
Jeśli to prawda, to moje zmartwienia o ten mecz spadają i to ostro.
kontuzja uda:
prawdopodobny powrót pod koniec grudnia

- Corcky
- Juventino
No z tym, że Zenit nie stanowił powaznego zagrożenia to bym nie przesadzał. W Turynie mieli dużo sytuacji, a my dużo szczęścia. Arshavin był wtedy w pełni formy. Natomiast dobry mecz rozegrał wówczas Del Piero, a powrót Juve do elity Pinturicchio ukoronował magicznym golem.filippo pisze: Jeszcze parę lat temu, jak wylosowaliśmy Zenit do spółki z BATE i Realem, Ruscy nie stanowili poważnego zagrożenia. Się pozmieniało....
Wracając do meczu jutrzejszego. Pisałem, że dla mnie idealna sytuacja dla Seby. Shahtar ma swój sposób gry i nie sądzę by mieli zagrać jakoś szczególnie defensywnie. Jeśli Seba sprosta zadaniu, to powinien ich wkręcać w ziemię. A ja jestem zdania, że akurat atak się w tym meczu przyda i na 0-0 bym nie liczył. Do tej pory,na moje oko, Shakhtar grał najlepszą piłkę w naszej grupie i w pelni zasłużył na awans.

Alessandro Del Piero ole!
- ww
- Juventino
Zresztą określano to zestawienie mianiem "grupy śmierci"...Corcky pisze:No z tym, że Zenit nie stanowił powaznego zagrożenia to bym nie przesadzał. W Turynie mieli dużo sytuacji, a my dużo szczęścia.filippo pisze: Jeszcze parę lat temu, jak wylosowaliśmy Zenit do spółki z BATE i Realem, Ruscy nie stanowili poważnego zagrożenia. Się pozmieniało....
- squinter
- Juventino
Panowie, naprzód do bukmachera stawiać na Juve, kursik pierwsza klasa...
A tak serio, wydaje mi się, że naprawdę nie zagramy na remis. Wiadomo, że nie ma co sugerować się przedmeczowymi wypowiedziami zawodników, czy Lucescu, ale to po prostu nie jest w stylu Conte i obecnego Juventusu.
Będzie zacięte, emocjonujące i bardzo dobre spotkanie, ale po końcowym gwizdku będziemy mieli się z czego cieszyć. Rzekłem.
A tak serio, wydaje mi się, że naprawdę nie zagramy na remis. Wiadomo, że nie ma co sugerować się przedmeczowymi wypowiedziami zawodników, czy Lucescu, ale to po prostu nie jest w stylu Conte i obecnego Juventusu.
Będzie zacięte, emocjonujące i bardzo dobre spotkanie, ale po końcowym gwizdku będziemy mieli się z czego cieszyć. Rzekłem.
- rosomak
- Juventino
Ja sie nie martwie.
Jak nie poradza sobie chociaz remisem z Shahtarem to nie maja czego szukac w dalszych fazach LM.
Licze na nich ale popatrzmy realnie, jak nasi sa tacy dobrzy to wyjda ztej grupy, jak nie to niech odpadna bo dalej nic nie ugraja.
Jak nie poradza sobie chociaz remisem z Shahtarem to nie maja czego szukac w dalszych fazach LM.
Licze na nich ale popatrzmy realnie, jak nasi sa tacy dobrzy to wyjda ztej grupy, jak nie to niech odpadna bo dalej nic nie ugraja.
- grande amore
- Juventino
Ja tam chce zobaczyc po prostu dobry mecz, chocby porownywalny do tego ostatniego - z Chelsea w Turynie.
Ech... :-D Nigdy wczesniej nie trzymalam tak mocno kciukow za to spotkanie, jak za jutrzejszy z moimi ulubiencami, no - moze za wyjatkiem reprezentacji Polski w siatkowce mezczyzn, gdy grali z Francuzami o Mistrzostwo Europy
Ech... :-D Nigdy wczesniej nie trzymalam tak mocno kciukow za to spotkanie, jak za jutrzejszy z moimi ulubiencami, no - moze za wyjatkiem reprezentacji Polski w siatkowce mezczyzn, gdy grali z Francuzami o Mistrzostwo Europy

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Na szczęście tam w lewo, ale musisz mieć czapkę, bo cztery hektary, to trochę za mało na akrylonitrylo-butadieno-styren w tej postaci.daderga pisze:Ja mam pytanie odnośnie transmisji. Czy ten środowy mecz leci na tym nie kodowanym Italia 1?

Wyglądamy na zmotywowanych i bardzo dobrze, bo po prostu nie można grać na remis. Szachtar jest zbyt niebezpieczny i potrafi w jednej chwili bez wysiłku strzelić bramkę "z kapelusza"...
@filippo
A dlaczegóż? W mojej ocenie pytanie Kolegi znalazło się w niewłaściwym temacie, więc chciałem jedynie na to wskazać...
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2012, 20:34 przez yanquez, łącznie zmieniany 2 razy.
- filippo
- Juventino
Na 100% ci nie powiem, ale ostatnio (tzn 2 tygodnie temu) transmisja meczu Anderlecht - Milan była niestety zakodowana. Ciężko być więc optymistą w tej kwestiidaderga pisze:Ja mam pytanie odnośnie transmisji. Czy ten środowy mecz leci na tym nie kodowanym Italia 1?
edit: Po tym poście możesz się wpisać Yanquez spokojnie w konstrukcję wyjątkowych osobistości. Proponuje środkowe miejsce
@Yanquez: Już nie bądźmy tacy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Kolega zadał pytanie, a Bóg kazał sobie pomagać.
Nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi

- kuba2424
- Juventino
Pewnie że to nie jest udowodnione! Ale po co odpuszczać, skoro możemy wygrać? Chciałbyś oglądać naszych WSPANIAŁYCH napastników ciągle pudłujących albo tracących gdzieś przed polem karnym piłkę? (pytanie retoryczne21 pisze:kuba2424, nie jest udowodnione, że nastawiając się na grę na remis nie da się takiego rezultatu uzyskać. Przykład? Mecz z Lazio w tym sezonie, mieli nie przegrać i nie przegrali.
[..]Nasz atak nie jest magiczny i długo nie będzie, ale jutro nie jest to najważniejsza formacja.

Od nich też musimy wymagać jutro 110% . Jutro wszystkie formacje będą (peeep - nie chce dostać bana) ważne!
A przykład z Lazio to przykład, że my nie chcieliśmy wygrać, a nie oni przegrać.
- mazi12
- Juventino
Jak to jest z losowaniem? Drużyny z grup A,B,C,D mają losowanych rywali z drup E,F,G,H? Czy po prostu wszystkie 1. miejsca z wszystkimi 2. miejscami? Bo narazie sytuacja wygląda tak:
z grupy A 1. Porto, 2. PSG
z grupy B: 1. Schalke, 2. Arsenal
z grupy C: 1. Malaga, 2. Milan
z grupy D: 1. Borussia, 2. Real
czyli teoretycznie lepiej by było wyjść z 2.?
z grupy A 1. Porto, 2. PSG
z grupy B: 1. Schalke, 2. Arsenal
z grupy C: 1. Malaga, 2. Milan
z grupy D: 1. Borussia, 2. Real
czyli teoretycznie lepiej by było wyjść z 2.?

- mazi12
- Juventino
Dzięki wielkie,
czyli praktycznie nie będzie większej różnicy czy wyjdziemy z 1. czy z 2, miejsca, drużyny są równomiernie porozstawiane. Jutro nie ma ze boli, ten punkcik minumum musimy koniecznie zgarnąć, boję się myśleć, co będzie jak przegramy(tfu)...Forza, licze na wspaniałe widowisko, aczkolwiek nie zapowiada się... :-D
czyli praktycznie nie będzie większej różnicy czy wyjdziemy z 1. czy z 2, miejsca, drużyny są równomiernie porozstawiane. Jutro nie ma ze boli, ten punkcik minumum musimy koniecznie zgarnąć, boję się myśleć, co będzie jak przegramy(tfu)...Forza, licze na wspaniałe widowisko, aczkolwiek nie zapowiada się... :-D
- SKAr7
- Juventino
Z tego co pamiętam to prawie- otóż drużyny z tego samego kraju nie mogą trafić na siebie w 1/8. Ponadto pamiętam, że w sezonie 05/06, było coś takiego, że my i Barcelona, jako najwyżej rozstawieni przez bukówit doesn't matter pisze:wszystkie z pierwsze miejsca, z wszystkimi z drugiego

Nie dzieląc skóry na niedźwiedziu, ale potencjalnie nie chciałbym wyjść od ręki na Bayern, Borussię, Barcelonę czy MU. Opcja z Realem wydaje mi się całkiem optymalna- klasowy, medialny rywal do którego mamy rękę i w lekkim dołku.
- deszczowy
- Juventino
A ja się jakoś boję o ten mecz. Jakieś mam złe przeczucia. Jak przed Milanem i Interem. Mam nadzieję, że Ukraizyjczykom nie będzie się jakoś bardzo chciało chcieć. Chiellini po kontuzji, napad mamy jaki mamy. Oby nie zgubiła nas pewność siebie.