LM 12/13 (gr. E) [06]: Shakhtar 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 21:26

Supersonic pisze: Sila Spokoju- dumny jestes z Avatara co? Zeby tylko Giovinco gola na wage awansu nie strzelil, bo albo sie potniesz, albo wyjdziesz na glupka i bedziesz musial go zmienic.
Kolego, na głupka to Ty już wyszedłeś. Bo ten awatar i podpis to zwykła ironia na ciągłe oskarżanie mnie o nienawiść do Giovinco.

p.s. tabelę ktoś w paincie robił ?

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 21:35

Myślę, że powinniśmy zostawić te "miłe" wspomnienia związane z Bayernem i nie prowokować losu.
Czekam na ten mecz jak na Świętego Mikołaja :lol:

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 21:41

Sila Spokoju pisze:p.s. tabelę ktoś w paincie robił ?
Czuje się wyobcowany. Czy tylko ja przed pieknymi czasami neostrady sprawdzałem wyniki w telegazecie? :prochno:

Przewiduje ciężki mecz i remis po męczarniach. A sprzydałoby sie wygrać, ale w obecnej formie to i remis będzie dobry.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 21:44

Dante93 pisze:
Sila Spokoju pisze:p.s. tabelę ktoś w paincie robił ?
Czuje się wyobcowany. Czy tylko ja przed pieknymi czasami neostrady sprawdzałem wyniki w telegazecie? :prochno:
Niee, myślę że większość użytkowników na tym forum pamięta te jakże wspaniałe czasy ;). Na stronach Realu, ManC, Barcelony czy tych (aktualnie) bardziej znanych klubów większość użytkowników na pewno tego nie pamięta, ale u nas w większości wypowiadają się użytkownicy mający te 18+ lat ;)

Dante93 pisze: Przewiduje ciężki mecz i remis po męczarniach. A sprzydałoby sie wygrać, ale w obecnej formie to i remis będzie dobry.
Wiadomo, że każdego zadowoli remis dający awans, ale tu trzeba grać o wygraną :)

kuba2424 pisze: Czekam na ten mecz jak na Świętego Mikołaja :lol:
O widzisz, a ja nawet bardziej :D

Obrazek
AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 21:49

pumex pisze:
bendzamin pisze:Wlasciciel Szachtara i Abramowicz to podobno bardzo dobrzy przyjaciele
Już od tygodnia na różnego rodzaju portalach pojawiają się newsy mówiące o telefonach Abramovicha do Akhmetova z prośbą o mobilizację swoich piłkarzy.
Jedno jest według mnie pewne: jeśli nasi wyjdą z zamiarem zremisowania meczu to go przegrają, o 1/8 Champions League będziemy mogli pomarzyć i nie mówię tego dlatego, że pojawiają się jakieś mniej lub bardziej potwierdzone plotki
A według mnie pewne jest jedno, jeśli odpadną to nie w Doniecku z Szachtarem tylko w Dani z Nordsjælland. Ten remis oby nie okazał się kluczowy, tylko drobnym wypadkiem. Mam obawy co do tego spotkania, jak spora grupa kibiców. Niby górnicy awans mają pewny, martwi to że chcą wyjść mocnym składem i gryźć trawę. Dali by pograć rezerwą :pray:

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 22:08

Castiel pisze:Mam złe przeczucia co do tego meczu...
To świetny znak! Oby tak zostało do środy, to zwycięstwo mamy w kieszeni!
Pamiętam że przed Chelsea miałeś podobnie no i było wspaniale.
Nawet się poświęciłem i znalazłem na potwierdzenie twoich umiejętności jeden cytacik:
Castiel pisze:Czarno to widzę...
Chelsea co prawda w ostatnich 4 meczach 2 przegrała i 2 zremisowała. Nie zdziwię się jak w meczu akurat z nami się przełamią i będzie cacy. Generalnie to się nie nastawiam na wielki futbol z naszej strony. Znowu będziemy walić głową w mur jak z Lazio [...]
Obyś i tym razem się nie mylił :D

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 22:50

kuba2424 pisze: Obyś i tym razem się nie mylił :D
Też bym chciał się mylić. Wychodzi na to, że kiedy ja myślę, że będzie ciulowo to wychodzi dobrze, a kiedy nastawiam się na bezproblemowe zwycięstwo (Milan) to przegrywamy.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 23:10

Castiel pisze: Też bym chciał się mylić. Wychodzi na to, że kiedy ja myślę, że będzie ciulowo to wychodzi dobrze, a kiedy nastawiam się na bezproblemowe zwycięstwo (Milan) to przegrywamy.
W takim razie myl się jak najczęściej :D

Obrazek
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 23:12

Sila Spokoju pisze:
Castiel pisze: Też bym chciał się mylić. Wychodzi na to, że kiedy ja myślę, że będzie ciulowo to wychodzi dobrze, a kiedy nastawiam się na bezproblemowe zwycięstwo (Milan) to przegrywamy.
W takim razie myl się jak najczęściej :D
Uważaj - na najbliższe 8 ligowych kolejek planuje same zwycięstwa :prochno:

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 23:27

Castiel pisze:Uważaj - na najbliższe 8 ligowych kolejek planuje same zwycięstwa :prochno:
Nie strasz, nie strasz, bo się.....

........spełni :doh:

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 23:39

mysle ze wiekszosc ma mimo wszystko obawy przed tym meczem, tak jak ja zreszta, ale kurde chyba powinnismy ten remis wyrwac na wiekszym luzie

po tych wszystkich gadkach, czuje sie jakby nasi jechali do Barcelony po remis;) choc jedziemy chyba do Barcelony Wschodu..

Szachtar ma pewny awans i moze troche pokombinowac, na ich miejscu wolalbym zeby mimo wszystko z grupy obok nich wyszlo Juve.. takze wierze, nawet jakby bylo 1;0 2;1 na iles tam przed koncem meczu, to jakos nam pomogą tą bramkę na remis zdobyc;)

jedno co wiem, chyba nie przezylbym odpadniecia w sytuacju gdy mamy dalsza fazę tak blisko, a jak pomysle ze bylby juz awans gdybysmy wygrali z Nords albo gdyby Chelsea nie strzleila bramki po czasie na 3;2 z Ukraincami...

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2012, 23:55

A ja właśnie czuję wręcz przeciwnie... po tym jak wszyscy już wyśmiali Chelsea (mam na myśli kibiców spoza JuvePoland) czuję, że może być ciężko. Wszystkie media już odtrąbiły, że Londyńczycy nie wyszli, do tego Benitez sam usiłuje się zwolnić przed końcem półrocznego kontraktu :lol: więc boję się, że nagle znikąd będzie niespodzianka... obym się mylił.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2012, 00:11

Sila Spokoju pisze: Kolego, na głupka to Ty już wyszedłeś. Bo ten awatar i podpis to zwykła ironia na ciągłe oskarżanie mnie o nienawiść do Giovinco.
Trudno nie oskarżać kogoś kto sapie ciagle do jednego i tego samego pilkarza, nawet gdy byl jednym z najlepszych na boisku :roll: hipokryzja..
Sila Spokoju pisze: Wiadomo, że każdego zadowoli remis dający awans, ale tu trzeba grać o wygraną :)
jw, trzeba wygrac ten mecz i nie patrzec ze gramy na ich terenie, po prostu grac o pelna pule od poczatku spotkania, bo jakoś nie uśmiecha mi sie wyjscie z 2 miejsca i trafienie juz na sam początek na jakąś Barce :roll:

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2012, 01:01

Bazyliszek pisze: Trudno nie oskarżać kogoś kto sapie ciagle do jednego i tego samego pilkarza, nawet gdy byl jednym z najlepszych na boisku :roll: hipokryzja..
Nie chce mi się znowu tego komentować, ale muszę. Ile razy Giovinco w tym sezonie był jednym z najlepszych na boisku ? Raz ? Dwa ?

To nawet Amauri w swojej karierze w Juve miały tych meczów więcej ;]

Może i ja na siłę krytykuję już Giovinco, ale wy na siłę próbujecie go bronić. Od początku sezonu facet nic nie pokazuję, a wy dalej swoje...

Dodam jeszcze, że nie podoba mi się cały nasz atak, więc to nie jest tak, że tylko na Sebastianie się uwziąłem. Kiedyś, jeszcze za czasów, gdy Giovinco spontanicznie grywał w Juve byłem za tym aby wychodził częściej i pokazał swoją klasę, teraz niestety tej klasy nie mogę jakoś dostrzec.

Obrazek
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2012, 02:42

Sila Spokoju pisze: Nie chce mi się znowu tego komentować, ale muszę. Ile razy Giovinco w tym sezonie był jednym z najlepszych na boisku ? Raz ? Dwa ?
Na Giovinco nie ma co narzekać bo patrząc na obecną dyspozycji reszty napastników to Sebuś wypada nieźle i to jest dopiero smutne. Nasz atak jest tak mizerny, że nawet szukający formy i jakiegoś przełamania Gio wypada całkiem znośnie. Zakładając taką sytuację, że do Juve w jednym okienku przychodzą Llorente i Lewy to Gio razem z Vucinicem lądują na ławce, Quag gra w PW i ogonach ze słabiakami, a Matriego i Bendtnera już w kadrze nie ma. Nikt nie mógł tego przewidzieć, ale patrząc na to jak oni się teraz prezentują to z perspektywy czasu taki Immobile czy ten murzynek z Genoi co gra teraz w Serie B mogliby się przydać. Czy jest jeszcze jakaś inna drużyna w Europie gdzie środkowy pomocnik jest najskuteczniejszy w zespole?
Ogólnie patrząc na ogromną padake w ataku mam nadzieje, że dojdzie do jakiegoś przełamania i ugramy chociaż 1 pkt z Shakhtarem.

Zablokowany