Rivaldo dogadał się z Espanyolem
- Chris
- Juventino
CHciałbym się wypowiedziec na temat sporu jaki tu toczą Szymon i TomekW.Po części Szymon ma rację bo faktycznie wileu piłkarzy Milan kupował niepotrzebnie lub piłkarze Ci dziwnym trafem nie sprawdzali się w tym klubie.Z drugiej jednak strony TomekW tez nie jest bez racji.Usprawiedliwia działaczy Milanu,a przeciez klub ten zwłąszcza w ostatnim czasie skompletował znakomity skład pełen gwiazd,sam wykreował niektórych piłkarzy(np.Pirlo).Juventus tez miał dziwne i nietrafione ruchy transferowe: sprzedaż Vieriego,kupno Fresiego,Zenoniego czy Salasa.
Juve per sempre!!!
- ALEXDP
- Juventino
Ja Rivaldo zyczę jak najlepiej, jednak trzeba przyznać, że Milan zmarnował tego zawodnika, uważam, że on jest spokojnie lepszy od Inzaghiego.. :? A tak swoją drogą to ciekawe co się będzie działo jak bedzie Espanyol grał z Barcą, to dopiero będzie... :?
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- Rybeq
- Juventino
A co ma być ?ALEXDP pisze:A tak swoją drogą to ciekawe co się będzie działo jak bedzie Espanyol grał z Barcą, to dopiero będzie... :?
Osobiście już mu kariery nie wróżę. Skończy w dryżynie jakiegoś szejka.
Swoją drogą ciekawi mnie jak będzie opisywał swój pobyt w Mediolanie.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Tomusmc
- Juventino
Ja lubie Rivaldo i bardzo mi go szkoda ze tak zmarnowal sobie kariere przez naszgo najwiekszego wroga czyli AC Milan!! Niech wroci do Hiszpani i pokaze w Espanyolu na co go stac! Najlepszy bedzie mecz Barcelona - Espanyol 

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- BIGGI
- Qualità Juventino
Pewnie nieprzychylność kibiców jako były gracz Barcy, na dodatek to derby katalonii.Rybeq pisze:A co ma być ?ALEXDP pisze:A tak swoją drogą to ciekawe co się będzie działo jak bedzie Espanyol grał z Barcą, to dopiero będzie... :?
Ja równiez nie wróże mu jakiejs dużej formy, ale w Espanyolu przynajmniej sobie pogra częsciej.
- TomekW
- Juventino
No prosze, zmieniasz teraz swoje podejscie. No, ale sie nie dziwie.10 Szymon pisze:WNIOSEK: Milan kupuje byle kogo, a za to lubi marnować talenty!
Przypominam, ze pytanie dotyczylo zniszczonych zawodnikow:
Wymieniles nazwiska i poprosiles o odpowiedzTomekW pisze:Skoro tak sadzisz to podaj jakies nazwiska.nookie pisze:ja tam za bardzo rivaldo nie lubie wiec mi tam obojetne gdzie poszedl..ale faktycznie byl naprawde dobrym zawodnikiem..a Milan kolejny raz okazal sie niszczacym pilkarzy klubem..

Skoro teraz zmieniasz na kupowanie niepotrzebnych i marnowanie talentow to prosze bardzo:
Coz za genialny wniosek! A moze tak raczysz zauwazyc, ze w Serie A Rivaldo musial sie zmierzyc z wloskimi liniami defensywnymi, a w reprezentacji gral przeciwko Peru, Boliwii i innym "potegom".10 Szymon pisze:Rivaldo - dopóki grał w Barcelonie to Milan był nim zakochany - a jak przyszedł to niby okazało się że jest za słaby (fakt w Milanie grał słabo, ale w reprezentacji... - wniosek z tego taki, że Ancelotti nie umiał go wystawić!)
Hahahahaha!!! Teraz to blysnales. "Po przejsciu do Milanu..." Niezle sie ubawilem. Dla tych, ktorzy nie wiedza z czego sie smieje wyjasniam, ze Milan sprzedal Laudrupa do Rangersow, a w Chelsea gral dopiero pozniej....10 Szymon pisze:Brian Laudrup najlepsze mecze miał w Rangersach i Chelsea, wszyscy się nim zachwycali, ale po przejściu do Milanu......
Chyba nie rozumiesz pewnej rzeczy. Kazdego roku z zespolow mlodziezowych Milanu wychodzi kilkunastu graczy. Jesli 1 przebije sie do pierwszej druzyny to juz cos. Reszta idzie na wypozyczenie. I przewaznie juz nie wracaja. To samo robi Juventus. I jakos nie protestujesz.10 Szymon pisze:Maccarone - jak można było oddać taki talent? to chyba tylko Galliani wie
Widac jedynie, ze nie wiesz o czym piszesz. Chyba nie wyobrazasz sobie, ze Milan postawilby w Serie A, czy pucharach na 18-letniego wowczas bramkarza? Ten sam los spotkal Cudiciniego i Antonioliego. To swiadczy dobrze o szkoleniu bramkarzy w Milanie. Niestety w druzynie jest tylko 1 miejsce dla bramkarza...10 Szymon pisze:Toldo - nawet nie wiedziałem, że jest wychowankiem Milanu. Swoją drogą, na tych przykładach widać, kto zajmuje się szkoleniem młodzieży w mIlanie (odp: Laicy)
Ambrosini - utalentowany pomocnik, najpierw wypożyczany z Milanu, a teraz grzeje ławę (mial chyba jeden czy dwa sezony dobre)
A co z Matteo Brighim? Swego czasu najwiekszy talent we Wloszech - dzieki Juve gra tylko w Brescii....10 Szymon pisze:Morfeo - swego czasu największy talent we Włoszech - dzięki Milanowi gra tylko w Parmie....
Mam propozycje. Zerwij sobie wiazadla kolanowe... Potem je wylecz i zerwij jeszcze raz... I jeszcze raz... Zobaczymy czy bedziesz mogl chociaz chodzic.10 Szymon pisze:O Redondo to chyba każdy wie! A ja się pytam, to czemu teraz nie gra?
Jeszcze chwila i mnie zapytasz czemu nie gra Van Basten :lol:
Kupili go, bo linia obrony byla zdziesiatkowana przez kontuzje. A lepszy West niz juniorzy.10 Szymon pisze:West - jak sam napisałeś słaby - to po co go kupowali??????
Nie rozbrajaj mnie. Przeciez Chamot zanim sie zestarzal gral regularnie w 1. skladzie...10 Szymon pisze:Chamot - to po co kupowali starucha?
He? Roque Junior gra bardzo dobrze?? Hahaha... Wez mnie nie rozsmieszaj. To, ze raz w pucharze strzelil gola czy dwa to jeszcze nie znaczy ze gra dobrze. Rivaldo tez mial kilka przeblyskow w Milanie. A RJ regularnie zawala gole na wyspach...10 Szymon pisze:Roque Junior - w Leeds gra bardzo dobrze, ciekawe czemu w Milanie nie wiedzieli o tym jak gra? (przecież grał też na MŚ i był podstawowym zawodnikiem zwycięzców)
Tak samo bylo z Ba, Davidsem, Kluivertem, Reizigerem, Bogarde, Dugarrym, Cruzem, Ayala i wieloma innymi...10 Szymon pisze:Javi Moreno i Jose Mari - jak Hiszpanie tacy słabi we Włoszech to po co ich kupowali?
Kto mogl przypuszczac, ze sie nie sprawdza??? Zawsze jest ryzyko. Milan je podlal... Moze powinien nie robic transferow, bo moga nie wypalic??
Piszesz tak jakby Juventusowi wychodzily wszystkie transfery i wszyscy gracze sie sprawdzili...
Baiocco, Bachini, Zenoni... wymieniac mozna dlugo...
Osmieszasz sie. To nie wina Milanu, ze Coco stchorzyl i uciekl jak szczur. Ani to, ze teraz czesciej chodzi do lekarza niz po murawie.10 Szymon pisze:"Był szykowany na następcę Maldiniego" - dzięki Milanowi zostanie "był".....
Hahahaha. Jestes niesamowity. Widac jakich Milan ma trenerow! jakich ma dzialaczy! pilkarzy! i odpowiedzialnych za szkolenie mlodziezy! Buahahahaha. Polecam szklanke zimnej wody, jakis oklad na czolo itd. Zrozum, ze kazdy trener ma swoich ulubiencow. Terim sprowadzil tylko jednego. Przypomnij sobie co zrobil Van Gaal w Barcelonie...10 Szymon pisze:"Umit Davala - kaprys Terima" to widać jakich trenerów mają w Milanie (sprzedawczyków, dbających o swoje interesy!)
Jasne... Gdyby nie trafil do Milanu to bys pewnie nigdy o nim nie uslyszal.10 Szymon pisze:Comadnini też był jednym z największych talentów we Włoszech, dopóki nie pojawił się w Milanie!
A pisanie tekstow w stylu "byl talentem zanim pojawil sie Milanie" jest po prostu zalosne. Czemu nie napiszesz tego samego o Zenonim i Juve? Nie odpowiadaj. Widac, ze chorobliwie nienawidzisz Milanu.
I na koniec przeczytaj sobie jeszcze raz swoja odpowiedz na moj post i to co napisales o Salasie. Kontuzja, slaba forma, gasnaca gwiazda.... Wszystko to go tlumaczy wg Ciebie... Dziwne, ze nie tlumaczy innych... No ale tak... oni nie sa z Juve a z Milanu... A Juve przeciez jest nieomylne i zawsze niewinne a Milan kupuje niepotrzbnych graczy, niszczy kariery wielkich gwiazd i marnuje talenty... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Spojrz sobie na Inter

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- marcinjuve
- Juventino
wezcie milan to kupa szkoda o tym gadac niech o tym kto ma lepszą polityke swiadczą tytuły mistrzowskie i one ukazują kto jest najlepszą drużyną tu nie ma mozliwosci oszukac a rivaldo w barcy vył wspaniały przecież jak przechodził do milanu to vył transfer tego pokroju co zidana czy figo super gwiazda przechodziła a wychodzi człowiek do espaniolu
juve na wieki przez wieki niepokonane
- Dionizos
- Juventino
Wiesz co? Musimy sie kiedys zrzucic na lekcje Polskiego dla Ciebie. Sameo wywodu nie bede komenował, poinformuje Cię tylko, że wyrazu "derby" sie nie odmienia (podczas derby).ADAMJUVENTUSPL pisze:Ciekawe czy podczas derb Barcelony kibice Barcelony będą z nim postępować jak postępują z Figo podczas meczów z Realem. Jeżlei tak zrobią to według mnie będzie to zachowanie niechonorowe, poniewarz to działacze go sprzedali, a on na ksę nie leciał jak Luis.
Życzę mu aby mu się powiodło w nowym klubie i żeby zdołał obronić go przed spadkiem.
- juveluck
- Juventino
No to ladnie. Porownac Zenoniego czy Baiocco do Kluiverta albo Davidsa. Pilkarze Juve wymienieni przez ciebie. Byli dobzi w swoich slabych, co najwyzej srednuch klubach. Juve kupujac ich mial nadzieje ze beda godnymi zmiennikami podstawowych garczy ale jednak okazali sie za slabi. A pilakrze milanu o ktorych napisales nie sprawdzili sie dlatego ze trenerzy nie potrafili ich odpowiednio wpasowac w druzyne, nie dlatego ze byli za slabi. Bo i przed gra w Milanie i po niej radzili sobie bardzo dobrze.(wspomniani wczesniej Davids, Kluiver pluc inni Ayala, Duggary) To jest podobna sytuacja jak z Henrym u nasTomekW pisze:Tak samo bylo z Ba, Davidsem, Kluivertem, Reizigerem, Bogarde, Dugarrym, Cruzem, Ayala i wieloma innymi...10 Szymon pisze:Javi Moreno i Jose Mari - jak Hiszpanie tacy słabi we Włoszech to po co ich kupowali?
Kto mogl przypuszczac, ze sie nie sprawdza??? Zawsze jest ryzyko. Milan je podlal... Moze powinien nie robic transferow, bo moga nie wypalic??
Piszesz tak jakby Juventusowi wychodzily wszystkie transfery i wszyscy gracze sie sprawdzili...
Baiocco, Bachini, Zenoni... wymieniac mozna dlugo...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- 10 Szymon
- Juventino
TomekW się Ciebie zapytam czy Boliwia i Peri grały na MŚ? Ja tam takich drużyn nie widziałem, ale skoro ty? Trudno
Co do Laudrupa chodziło mi oto: iż do Milanu trafił jako jeden z największych talentów na Świecie. Po przejściu do Milanu zagrał 21 meczów i zdobył 1 bramkę. Odszedł do Rangersów i zaczął się odradzać. Potem były Chelsea i Ajax. W reprezentacji też błyszczał szkoda, że Milanie nie umieli wykorzystać jego potencjału - A swoją drogą dziwne, że jego brat Michael poradził sobie w Juventusie. Przecież we Włoszech są takie silne defensywy.....
Co to Maccarone....
Pokaż mi wychowanków Juventusu, którzy grają na poziomie reprezentacyjnym? Nie ma takich. Dlatego nie mam o co mieć pretensji do działaczy Juventusu. A Milan wychował m.in. Pessotto i Toldo i powinien się wstydzić!!!!
A jeśli chodzi o Toldo - miał 18 lat i powinien być wypożyczony na rok do 3 ligi, a potem stopniowo do Serie A, aż wreszcie wrócić z tych wędrówek do Rossonerich.
Brighi ma dopiero 22 lata, więc trudno powiedzieć o tym, że się zmarnował, o nim moglibyśmy porozmawiać gdzieś za 6 lat!
A co do Redondo - kpisz?
Od czego są fizjoterapeuci w Milanie i jeden z najlepszych ortopedów na świecie, którego zatrudnia Milan pan Jean-Pierre Meersseman. Wielu zawodników zrywało wiązadła krzyżowe i jakoś wracali do gry! To nie lata 80' że po skręconym kolanie nie można było grać!
Aha słaby West..... lepszy od młodzieży..... rozumiem
Dziwne, że Leeds chce zostawić se Roque Juniora, a Milan chce go sprowadzić! Takiego słabego? - MILAN
Ty porównujesz Jose Mari'ego, Javiego Moreno zawodników na dorobku do Davidsa, Kluiverta, Reizigera, Bogarde - zawodników, którzy już wtedy osiągneli z klubem wszystko?
Bachini, Baiocco, Zenoni ... weź mnie nie rozśmieszaj dla nich szczyt marzeń to była ława JUVE. A mam jeszcze jedno pytanko kto sprowadził do Juve takich gwiazdorów jak Bachini, Oliseh? Odp: Ancelotti!
Coco nie stchórzył tylko Milanowi się nie podobał więc go wypożyczyli do Barcelony!
A co ma Van Gaal, do Juventusu lub Milanu? Dobry trener nie ma swoich faworytów, a jeśli ma to oni nie zawodzą!
Piszesz, że Comandiniego nie można zaliczyć do największych talentów włoskich? W sezonie 1999/0 zdobył w Serie B 21 bramek (miał 22 lata).
Haahahahahahahahahahahahahah
Zenoni?
Hhahaa
Wiesz jak potoczyły się losy Zenoniego?
Miał bardzo udano sezon 2000/1. Po tamtym sezonie znalazł się na liście życzeń .... Milanu! I Milan go kupił! Tyle tylko, że 2 tygodnie potem w Milanie zażyczono sobie Inzaghiego. I Milan zaproponował Juventusowi kasę+Zenoniego! Juventus się na to zgodził.
A czy ja tłumaczę Juventus? DO Juventusu też trafiali zawodnicy typu: Esnaider, Blanchard, Mirković czy powroty Amorsuo ..... Ale nie byli kupowani do 1 składu więc trudno mówić o ich niszczeniu. Ja Milanu nienawidzę tylko 2 razy w roku! To Ty chorobliwie nienawidzisz Juventusu i Jego kibiców (teksty typu "naprawdę piłeś").
Co do Laudrupa chodziło mi oto: iż do Milanu trafił jako jeden z największych talentów na Świecie. Po przejściu do Milanu zagrał 21 meczów i zdobył 1 bramkę. Odszedł do Rangersów i zaczął się odradzać. Potem były Chelsea i Ajax. W reprezentacji też błyszczał szkoda, że Milanie nie umieli wykorzystać jego potencjału - A swoją drogą dziwne, że jego brat Michael poradził sobie w Juventusie. Przecież we Włoszech są takie silne defensywy.....
Co to Maccarone....
Pokaż mi wychowanków Juventusu, którzy grają na poziomie reprezentacyjnym? Nie ma takich. Dlatego nie mam o co mieć pretensji do działaczy Juventusu. A Milan wychował m.in. Pessotto i Toldo i powinien się wstydzić!!!!
A jeśli chodzi o Toldo - miał 18 lat i powinien być wypożyczony na rok do 3 ligi, a potem stopniowo do Serie A, aż wreszcie wrócić z tych wędrówek do Rossonerich.
Brighi ma dopiero 22 lata, więc trudno powiedzieć o tym, że się zmarnował, o nim moglibyśmy porozmawiać gdzieś za 6 lat!
A co do Redondo - kpisz?
Od czego są fizjoterapeuci w Milanie i jeden z najlepszych ortopedów na świecie, którego zatrudnia Milan pan Jean-Pierre Meersseman. Wielu zawodników zrywało wiązadła krzyżowe i jakoś wracali do gry! To nie lata 80' że po skręconym kolanie nie można było grać!
Aha słaby West..... lepszy od młodzieży..... rozumiem
Dziwne, że Leeds chce zostawić se Roque Juniora, a Milan chce go sprowadzić! Takiego słabego? - MILAN
Ty porównujesz Jose Mari'ego, Javiego Moreno zawodników na dorobku do Davidsa, Kluiverta, Reizigera, Bogarde - zawodników, którzy już wtedy osiągneli z klubem wszystko?
Bachini, Baiocco, Zenoni ... weź mnie nie rozśmieszaj dla nich szczyt marzeń to była ława JUVE. A mam jeszcze jedno pytanko kto sprowadził do Juve takich gwiazdorów jak Bachini, Oliseh? Odp: Ancelotti!
Coco nie stchórzył tylko Milanowi się nie podobał więc go wypożyczyli do Barcelony!
A co ma Van Gaal, do Juventusu lub Milanu? Dobry trener nie ma swoich faworytów, a jeśli ma to oni nie zawodzą!
Piszesz, że Comandiniego nie można zaliczyć do największych talentów włoskich? W sezonie 1999/0 zdobył w Serie B 21 bramek (miał 22 lata).
Haahahahahahahahahahahahahah
Zenoni?
Hhahaa
Miał bardzo udano sezon 2000/1. Po tamtym sezonie znalazł się na liście życzeń .... Milanu! I Milan go kupił! Tyle tylko, że 2 tygodnie potem w Milanie zażyczono sobie Inzaghiego. I Milan zaproponował Juventusowi kasę+Zenoniego! Juventus się na to zgodził.
A czy ja tłumaczę Juventus? DO Juventusu też trafiali zawodnicy typu: Esnaider, Blanchard, Mirković czy powroty Amorsuo ..... Ale nie byli kupowani do 1 składu więc trudno mówić o ich niszczeniu. Ja Milanu nienawidzę tylko 2 razy w roku! To Ty chorobliwie nienawidzisz Juventusu i Jego kibiców (teksty typu "naprawdę piłeś").
- TomekW
- Juventino
Chyba nie czytales uwaznie... Davids wiekszosc swojego pobytu w Milanie spedzil w gipsie. Ayala byl zawodnikiem pierwszego skladu. Nie jest wina Milanu, ze Dugarry nie sprostal w rywalizacji z Weah, Simone i Baggio. A Kluivert zamiast trenowac jezdzil do Amsterdamu, bo w owym czasie byl pomowiony o udzial w gwalcie zbiorowym i oskarzony o nieumyslne spowodowanie smierci.juveluck pisze:A pilakrze milanu o ktorych napisales nie sprawdzili sie dlatego ze trenerzy nie potrafili ich odpowiednio wpasowac w druzyne, nie dlatego ze byli za slabi. Bo i przed gra w Milanie i po niej radzili sobie bardzo dobrze.(wspomniani wczesniej Davids, Kluiver pluc inni Ayala, Duggary) To jest podobna sytuacja jak z Henrym u nas
To ja sie Ciebie zapytam, w jakim zespole klubowym byl Rivaldo podczas MŚ? Ja tam go w kadrze Milanu wtedy nie widzialem, ale skoro Ty? trudno.10 Szymon pisze:TomekW się Ciebie zapytam czy Boliwia i Peri grały na MŚ? Ja tam takich drużyn nie widziałem, ale skoro ty? Trudno
Oczywiscie odpiszesz, ze przyszedl zaraz po MŚ itd. Ale to nie ma znaczenia. Po MS wiekszosc Brazylijczykow byla zupelnie bez formy. Cafu przeszlo kolo grudnia, a Rivaldo trzyma do dzis. A jesli chodzi o jego gre w reprezentacji gdy byl w Milanie to wcale nie blyszczal... Strzelil wprawdzie 1 gola... ale z karnego.
Nie wiem skad bierzesz swoje dane, ale po raz kolejny sa nieprawdziwe. Najpierw twierdzisz, ze Laudrup blyszczal w Rangersach przed przejsciem do Milanu, teraz ze strzelil w 21 meczach 1 gola. :lol: Dla wyjasnienia - bilans Laudrupa w Milanie to 18 meczow, 2 gole. Niewielka roznica, ale gol na 9 meczow a gol na 21 meczow to juz roznica.10 Szymon pisze:Po przejściu do Milanu zagrał 21 meczów i zdobył 1 bramkę.
Czy to wina Milanu, ze Laudrup okazal sie slabszy od Donadoniego, Albertiniego, Bobana, Savicevica, Eranio...? Capello najwyrazniej wiedzial co robi. A dowodem niech bedzie to, ze Milan w tym sezonie wywalczyl dublet.10 Szymon pisze:Odszedł do Rangersów i zaczął się odradzać. Potem były Chelsea i Ajax. W reprezentacji też błyszczał szkoda, że Milanie nie umieli wykorzystać jego potencjału
Brat bratu nie jest rowny. Wystarczy wspomniec braci Baresi czy Vieri.10 Szymon pisze:A swoją drogą dziwne, że jego brat Michael poradził sobie w Juventusie. Przecież we Włoszech są takie silne defensywy.....
Czego? Ze wyszkolil swietnych graczy? To Juventus powinien sie wstydzic, ze nie ma wychowankow na poziomie reprezentacyjnym.10 Szymon pisze:Co to Maccarone....
Dokladnie tak zrobiono. Najpierw trafil do Verony, potem do Trento i Ravenny. Kiedy wrocil do Milanu to mogl byc jedynie zmiennikiem Rossiego, ktory w miedzyczasie zostal rekordzista pod wzgledem ilosci minut bez utraty gola i byl nie do ruszenia. Wiec poszedl na wypozyczenie do drugoligowej wowczas Fiorentiny, ktora go potem wykupila.10 Szymon pisze:A jeśli chodzi o Toldo - miał 18 lat i powinien być wypożyczony na rok do 3 ligi, a potem stopniowo do Serie A, aż wreszcie wrócić z tych wędrówek do Rossonerich.
I Meersseman zrobil to co do niego nalezalo. Tylko, ze Redondo stracil 30 miesiecy przez kontuzje! Jesli uwazasz, ze zawodnik po 2,5 roku leczenia, braku treningow znajdzie szybko forme to gratuluje dobrego samopoczucia.10 Szymon pisze:A co do Redondo - kpisz?
Widac nie rozumiesz. Milan walczyl wtedy o udzial w LM. A kontuzje wykluczyly po kolei Sale, Ayale, Chamota, Costacurte i Maldiniego. Kogo bys wystawil: Westa czy jakiegos juniora z Primavery, ktorego dorobek i doswiadczenie wynosza 0?10 Szymon pisze:Aha słaby West..... lepszy od młodzieży..... rozumiem
Milan chce go sprowadzic? Skad takie informacje? Chyba za duzo plotkarskich serwisow czytasz...10 Szymon pisze:Dziwne, że Leeds chce zostawić se Roque Juniora, a Milan chce go sprowadzić! Takiego słabego? - MILAN
Oczywiscie. Wszyscy przyszli do Milanu w celu wzmocnienia skladu. I zaden sie nie sprawdzil.10 Szymon pisze:Ty porównujesz Jose Mari'ego, Javiego Moreno zawodników na dorobku do Davidsa, Kluiverta, Reizigera, Bogarde - zawodników, którzy już wtedy osiągneli z klubem wszystko?
A ja mam pytanie: kto pozwolil Ancelottiemu na takich gwiazdorow? Wladze Juve... A np Jose Mari tez mogl pomarzyc najwyzej o lawce rezerwowych. Bo kiedy przychodzil to atak tworzyl duet Shevchenko - Bierhoff, a trzecim byl Leonardo.10 Szymon pisze:Bachini, Baiocco, Zenoni ... weź mnie nie rozśmieszaj dla nich szczyt marzeń to była ława JUVE. A mam jeszcze jedno pytanko kto sprowadził do Juve takich gwiazdorów jak Bachini, Oliseh? Odp: Ancelotti!
Nie rozsmieszaj mnie. Skad takie bzdury Ci przyszly do glowy? Coco nigdy nie ukrywal, ze odszedl do Barcelony, bo chcial miec zagwarantowane miejsce w pierwszym skladzie. A w Milanie musialby o nie walczyc z Maldinim w obronie lub z Serginho w pomocy. Podobna sytuacja byla przed zeszlym sezonem. Ta informacja moze Cie zszokowac, ale Milan nie chcial oddac Coco Interowi i byl gotowy za Seedorfa dac Rui Coste. Na szczescie opatrznosc czuwala, Coco sie uparl a Inter sie napalil.10 Szymon pisze:Coco nie stchórzył tylko Milanowi się nie podobał więc go wypożyczyli do Barcelony!
Nic. Chcialem Ci tylko uzmyslowic, ze sa bardziej kaprysni trenerzy niz Terim.10 Szymon pisze:A co ma Van Gaal, do Juventusu lub Milanu? Dobry trener nie ma swoich faworytów, a jeśli ma to oni nie zawodzą!
Nigdzie nie napisalem, ze nie mozna go zaliczyc do najwiekszych talentow.10 Szymon pisze:Piszesz, że Comandiniego nie można zaliczyć do największych talentów włoskich? W sezonie 1999/0 zdobył w Serie B 21 bramek (miał 22 lata).
Doskonale o tym wiem. I powiedz o czyim to swiadczy frajerstwie?10 Szymon pisze:Haahahahahahahahahahahahahah
Zenoni?
Hhahaa
Jak nie? Podazajac Twoim tokiem myslenia mozna smialo okreslic ich jako transfery niepotrzebne. I nie mow, ze nie tlumaczysz Juve. A o Salasie kto pisal?10 Szymon pisze:A czy ja tłumaczę Juventus? DO Juventusu też trafiali zawodnicy typu: Esnaider, Blanchard, Mirković czy powroty Amorsuo ..... Ale nie byli kupowani do 1 składu więc trudno mówić o ich niszczeniu.
Jesli ktos mi pisze, ze Milan zniszczyl kariere Simone, Redondo czy Ambrosiniego to jest duze prawdopodobienstwo, ze jest nietrzezwy. Albo po prostu pisze byle napisac - a moze trafi10 Szymon pisze:Ja Milanu nienawidzę tylko 2 razy w roku! To Ty chorobliwie nienawidzisz Juventusu i Jego kibiców (teksty typu "naprawdę piłeś").

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
- Alessandro
- Juventino
Szkoda tylko że Rivaldo zmarnował tyle czasu w Milanie. A teraz będzie grał w drużynie będącej w strefie spadkowej ligi hiszpańskiej. Czyżby zmiechrz wielkiej gwiazdy reprezentacji Brazylii? czy to już koniec wielkiego Rivaldo który czarował grą np. w meczu z Legią? Nie jestem fanem Rivaldo ale przykro mi że czasem dochodzi do takich sytuacji gdzie czołowi piłkarze świata będą grać np. w 2 lidze. Po prostu jest to niespraviedlive. A Milan pozyskał Rivaldo tylko do celów marketingowych (sprzedarz koszulek) bo prawdę mówiąc ile razy zagrał Rivaldo lub strzelił bramkę? 

- 10 Szymon
- Juventino
Jakoś dziwne, że Davids sie sporadycznie pojawiał na boisku? Co zakładali mu gips na tydzień, a na przed meczem mu ściągali?
Ayala zaowdnikiem podstawowego składu? W sezonie 1998/9 11 meczów (tylko Serie A) w następnym o 2 więcej. A jesienią 2000 bodajże nic.
I co to Kluivertowi przszkadzało? Śmiem wątpić.
Tak, tak, Brazylia zdobyła MŚ zupełnie bez formy. Przecież oni nic nie grali!
To, że Rivaldo na MŚ był zawodnikiem Barcelony, nic nie zmienia. Tacy zawodnicy nie tracą umiejętności, z dnia na dzień.
A czy to wina Rivaldo, że Ancelotti dawał go albo na atak, albo na bok pomocy? A tak a propos to zobaczysz Rivaldo w Espanyolu i "ten jego brak formy".
Dziwne, że Laudrup dobrze grał i W Rangersach, i w Fiorentinie, i w Bayernie. Ale akurat na Milan nie starczyło mu umiejętności..... dziwny kolejny przypadek
Porównujesz Massimialno Vieriego, który gra w Serie B od wielu lat do Christiana? Czy ty chociaż wiesz, kto to jest Massimilano? Czy tylko widziałeś takiego na Managerze?
Braci Laudurpów jak najbardziej można porównać: Michael w każdym klubie gra bardzo dobrze, a Brianowi nie udało się w Milanie. Dziwny przypadek.
Dobra, Milan szkoli świetnych graczy! Brawo dla Milanu!
A teraz pokaż mi ilu tych świetnych wychowanków gra w Milanie?
I gdzie gra reszta tych fenomenów?
Juventus bynajmniej nie wychowuje zawodników komuś.
To po co Toldo sprzedali? Mogli go wypożyczyć do Fiorentiny na czas nieokreślony! A jak Rossi zacząłby słabnąć, to by Francesco wrócił!
Redondo zerwał wiązadła w 2000 roku. Po 2,5 roku czyli na początku 2003 powinien był wrócić do gry. A pod koniec roku już na 100% powinien grać tak jak potrafi najlepiej.
Na pewno nie sprowadzałbym specjalnie Westa, na jakiś krótki okres czasu.
AD Roque Junior
Widać niewiele wiesz o planach transferowych Milanu
Jakbyś nie wiedział to każdy trener ma dowolny wybór zawodników. Ancelotti wybrał Oliseha i Bachiniego - i gdzie teraz oni grają?
Jose Mari... znowu pokazujesz, jacy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kierują Milanem... Po co sprowadzać "marzyciela" do drużyny......
Gdyby Coco był dobrze prowadzony, to powinien być najpóźniej po dwóch latach od przejścia do Milanu gotowy do gry na poziomie Maldiniego!
Napisałeś, że gdyby nie Milan to bym nigdy nie słyszał o Comandinim? I czemu teraz się tego wypierasz?
A jeśli chodzi o Zenoniego. Wolałbyś trzymać zawodnika, który psuje atmosfere w drużynie (Inzaghiego) niż dostać za niego trochę kasy i jakiegoś zawodnika?
Niepotrzebne? Człowieku, zobacz gdzie teraz grają Esnaider (Murcia), Blancahrd (bez klubu) czy Mirković (bodjaże Fenerbahce). A zobacz na tych, ktorzy odeszli z Milanu Davids, Kluivert, Laudrup.....
Po pierwsze to napisalem, że z tym Simone się wygłupiłem. Po drugie Redondo powinien już grać, jeśli nie gra to znaczy, żę jest coś nie tak! A Ambrosini .... przypominj sobie jego grę w 2000 roku i terasz..... WIdzisz różnicę?
Ayala zaowdnikiem podstawowego składu? W sezonie 1998/9 11 meczów (tylko Serie A) w następnym o 2 więcej. A jesienią 2000 bodajże nic.
I co to Kluivertowi przszkadzało? Śmiem wątpić.
Tak, tak, Brazylia zdobyła MŚ zupełnie bez formy. Przecież oni nic nie grali!

A czy to wina Rivaldo, że Ancelotti dawał go albo na atak, albo na bok pomocy? A tak a propos to zobaczysz Rivaldo w Espanyolu i "ten jego brak formy".
Dziwne, że Laudrup dobrze grał i W Rangersach, i w Fiorentinie, i w Bayernie. Ale akurat na Milan nie starczyło mu umiejętności..... dziwny kolejny przypadek
Porównujesz Massimialno Vieriego, który gra w Serie B od wielu lat do Christiana? Czy ty chociaż wiesz, kto to jest Massimilano? Czy tylko widziałeś takiego na Managerze?
Braci Laudurpów jak najbardziej można porównać: Michael w każdym klubie gra bardzo dobrze, a Brianowi nie udało się w Milanie. Dziwny przypadek.
Dobra, Milan szkoli świetnych graczy! Brawo dla Milanu!
A teraz pokaż mi ilu tych świetnych wychowanków gra w Milanie?
I gdzie gra reszta tych fenomenów?
Juventus bynajmniej nie wychowuje zawodników komuś.
To po co Toldo sprzedali? Mogli go wypożyczyć do Fiorentiny na czas nieokreślony! A jak Rossi zacząłby słabnąć, to by Francesco wrócił!
Redondo zerwał wiązadła w 2000 roku. Po 2,5 roku czyli na początku 2003 powinien był wrócić do gry. A pod koniec roku już na 100% powinien grać tak jak potrafi najlepiej.
Na pewno nie sprowadzałbym specjalnie Westa, na jakiś krótki okres czasu.
AD Roque Junior

Jakbyś nie wiedział to każdy trener ma dowolny wybór zawodników. Ancelotti wybrał Oliseha i Bachiniego - i gdzie teraz oni grają?
Jose Mari... znowu pokazujesz, jacy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kierują Milanem... Po co sprowadzać "marzyciela" do drużyny......
Gdyby Coco był dobrze prowadzony, to powinien być najpóźniej po dwóch latach od przejścia do Milanu gotowy do gry na poziomie Maldiniego!
Napisałeś, że gdyby nie Milan to bym nigdy nie słyszał o Comandinim? I czemu teraz się tego wypierasz?
A jeśli chodzi o Zenoniego. Wolałbyś trzymać zawodnika, który psuje atmosfere w drużynie (Inzaghiego) niż dostać za niego trochę kasy i jakiegoś zawodnika?
Niepotrzebne? Człowieku, zobacz gdzie teraz grają Esnaider (Murcia), Blancahrd (bez klubu) czy Mirković (bodjaże Fenerbahce). A zobacz na tych, ktorzy odeszli z Milanu Davids, Kluivert, Laudrup.....
Po pierwsze to napisalem, że z tym Simone się wygłupiłem. Po drugie Redondo powinien już grać, jeśli nie gra to znaczy, żę jest coś nie tak! A Ambrosini .... przypominj sobie jego grę w 2000 roku i terasz..... WIdzisz różnicę?
- Machlik
- Juventino
ale Wy macie problemy....ludzie....
z tematu "Rivaldo dogadał sie z Espanyolem" zrobiliście temat, kto robi gorsze transfery - Juve czy Milan, przeciez to nie ma sensu
kazdemu zdarzaja sie lepsze i gorsze transfery, każdy zawodnik może akurat do tego klubu nie pasować, jest mnóstwo przykładów i w Juve i w Milanie i we wszystkich innych klubach, wyluzujcie i dajcie sobie spokój
z tematu "Rivaldo dogadał sie z Espanyolem" zrobiliście temat, kto robi gorsze transfery - Juve czy Milan, przeciez to nie ma sensu
kazdemu zdarzaja sie lepsze i gorsze transfery, każdy zawodnik może akurat do tego klubu nie pasować, jest mnóstwo przykładów i w Juve i w Milanie i we wszystkich innych klubach, wyluzujcie i dajcie sobie spokój
- juveluck
- Juventino
Davids nogi nie zlamal odrazu, a bedac zawodnikiem naprawde dobrym, w pierwszym sezonie gry w milanie nie dostawal szans. Co do Kluiverta nie przesadzajmy ze niby caly czas spedzal biegajac po sondach. Dostawal by wiecej szans to napewno gral by lepiej i strzelil by wiecej niz 6 goli. Co do Dugarrego to byl nie doceniany. Simone gral od niego wiecej strzelal mniej, co swiadczy wlasnie o tym ze Francuz powinien dostac wiecej okazji do gryTomekW pisze:Chyba nie czytales uwaznie... Davids wiekszosc swojego pobytu w Milanie spedzil w gipsie. Ayala byl zawodnikiem pierwszego skladu. Nie jest wina Milanu, ze Dugarry nie sprostal w rywalizacji z Weah, Simone i Baggio. A Kluivert zamiast trenowac jezdzil do Amsterdamu, bo w owym czasie byl pomowiony o udzial w gwalcie zbiorowym i oskarzony o nieumyslne spowodowanie smierci.juveluck pisze:A pilakrze milanu o ktorych napisales nie sprawdzili sie dlatego ze trenerzy nie potrafili ich odpowiednio wpasowac w druzyne, nie dlatego ze byli za slabi. Bo i przed gra w Milanie i po niej radzili sobie bardzo dobrze.(wspomniani wczesniej Davids, Kluiver pluc inni Ayala, Duggary) To jest podobna sytuacja jak z Henrym u nas

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!