Serie A 12/13 (15): JUVENTUS 3-0 Torino [DPL na meczu!]
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Na takie wzmocnienia, mówimy stanowcze "dziękuję, postoję, młody jestem"pumex pisze:Miałem na myśli "wzmocnienia" sugerowane przez prasę (czyt. Djourou, Andreoli, etc)lenor pisze:O Ile dobrze pamiętam Barzagliego sprowadziliśmy w zimowym okienku, nie miałbym nic przeciwko powtórce z rozrywki ;]pumex pisze: Nie musielibyśmy wtedy przeżywać styczniowych "wzmocnień", które uwłaczają takiemu klubowi jak Juventus
Zdaje mi się, czy gramy 433, tylko żeby Lucio nie zagrał?bendzamin pisze:Najnowsze newsy (18:35 - TuttoJuve) sa takie, ze Giorgio nie zagra, a my wyjdziemy 4-3-3: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Asamoah - Pogba, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Vucinic, Giovinco
- Robaku
- Juventino
Właśnie nie zdziwiłbym się gdybyśmy jednak to 3-5-2 wyszli, kurczę naprawdę dałbym spokój i Lichemu i Asie przed Donieckiem, ale widać, że jednak Conte ma inny plan na dzisiejszy mecz.
Szkoda bo Marrone lub Lucio mogliby zagrać, na boku za Ase Giac, a za Lichego ktoś inny choć nie wiem kto - Isla? Może last chance for Isla?
Szkoda bo Marrone lub Lucio mogliby zagrać, na boku za Ase Giac, a za Lichego ktoś inny choć nie wiem kto - Isla? Może last chance for Isla?
- pumex
- Juventino
Taka była moja pierwsza myśl po przeczytaniu rewelacji o 4-3-3.alina pisze:Zdaje mi się, czy gramy 433, tylko żeby Lucio nie zagrał?bendzamin pisze:Najnowsze newsy (18:35 - TuttoJuve) sa takie, ze Giorgio nie zagra, a my wyjdziemy 4-3-3: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Asamoah - Pogba, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Vucinic, Giovinco
Nie wiem. Tyle skomleliśmy o takie rozwiązanie (czasem również ja), ale jak przychodzi co do czego, czuję niepokój. Dawno nie graliśmy takim systemem. Asamoah na lewej obronie, przed nim Giaccherini i Vucinic na klasycznej szpicy. Uff..
W takim wypadku liczę na Ryśka Lichtsteinera

- Kubba
- Juventino
Cztery-4-III mówicie? Jak dla mnie spoko! Czekałem na tę formacje, bo Lichy w 3-5-2 wygląda blado* w porównaniu do tego co gra przy czteroosobowej formacji defensywnej. Jakoś nie specjalnie przejmuje się Asa na lewej, bardziej zastanawia mnie kwestia ataku... Gio na skrzydle i Mirko na szpicy?! Coś czuję, że to nie wyjdzie.
*ale i tak w niebo lepiej niż Isla...
*ale i tak w niebo lepiej niż Isla...
To co on na treningach gra jak w preseasonie? Czy "chcesz odejść, marudzisz, więc nie grasz"?pumex pisze:Taka była moja pierwsza myśl po przeczytaniu rewelacji o 4-3-3.alina pisze:Zdaje mi się, czy gramy 433, tylko żeby Lucio nie zagrał?bendzamin pisze:Najnowsze newsy (18:35 - TuttoJuve) sa takie, ze Giorgio nie zagra, a my wyjdziemy 4-3-3: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Asamoah - Pogba, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Vucinic, Giovinco
4-3-3? Conte pewnie wyczuł autobus, więc tak też ustawił drużynę. Buffon pewnie będzie grał w Angry Birds.
Ja tam się 4-3-3 nie jaram, cyferki nie grają.
- pumex
- Juventino
Może po prostu Conte wyczuł, że Brazylijczyk jest pogodzony z odejściem, zdaje sobie sprawę, że nawet częstsze, ale w dalszym ciągu pojedyncze szanse nie zmienią niczego w dłuższej perspektywie i stracił motywację pokazania się poprzez dobre występy? Nie wiem.alina pisze:To co on na treningach gra jak w preseasonie? Czy "chcesz odejść, marudzisz, więc nie grasz"?pumex pisze:Taka była moja pierwsza myśl po przeczytaniu rewelacji o 4-3-3.alina pisze:Zdaje mi się, czy gramy 433, tylko żeby Lucio nie zagrał?

- pumex
- Juventino
Jezus Maria, faktyczniemazi12 pisze:Cegła w pierwszym :shock:

...
...jestem w szoku. Ale dobra, nie ważne, gdzieś mam Kuczera. Niech se nasi wypiszą na czole dzisiejsze słowa Bonipertiego: "Naprzód, chłopcy, dajcie z siebie wszystko, włóżcie w to serce, spożytkujcie swoją energię aż po ostatnią kroplę potu. W tym meczu nie liczy się tylko technika, ważniejsze nawet są upór i wola walki. Trzeba wygrać. Naprzód Juve. Graczom Bianconerich mówię jedno - dajcie nam przeżyć piękny wieczór"

- przemal
- Juventino
Na fejsbukowej stronie Juve został opublikowany skład:
"Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, De Ceglie; Pogba, Pirlo, Marchisio; Giaccherini, Vucinic, Giovinco"
Powrót do 4-3-3 po naprawdę długim czasie, mam nadzieję, że wyjdzie nam to na dobre. W porównaniu z wcześniejszymi doniesieniami na lewej obronie DeCze zamiast Asamoah. Oby zagrał dobrze z tyłu, bo na jego wrzutki mając z przodu Giaccha i Giovinco bym specjalnie nie liczył. Oby do przodu, 3 punkty i koncentracja na Szachtar.
"Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, De Ceglie; Pogba, Pirlo, Marchisio; Giaccherini, Vucinic, Giovinco"
Powrót do 4-3-3 po naprawdę długim czasie, mam nadzieję, że wyjdzie nam to na dobre. W porównaniu z wcześniejszymi doniesieniami na lewej obronie DeCze zamiast Asamoah. Oby zagrał dobrze z tyłu, bo na jego wrzutki mając z przodu Giaccha i Giovinco bym specjalnie nie liczył. Oby do przodu, 3 punkty i koncentracja na Szachtar.
- Mate.G
- Juventino
E tam nie martwmy się Szachtarem, skoro Chelsea nie wygra z Nordsjealnadem.
Fajnie, że gramy 4 3 3 szkoda, że nie Vucinic Fabio Giovinco.

Fajnie, że gramy 4 3 3 szkoda, że nie Vucinic Fabio Giovinco.
- juvemaroko
- Juventino
Mysle ze juz czas zmienic ta 3-5-2 bo to juz bylo zbyt jasne dla rywale.
Oby dzis komplet punktow bez wielkich problemow
Oby dzis komplet punktow bez wielkich problemow