Edgar Davids nie jest juz w skladzie Juventusu!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 12:07

wielka szkoda że Davids odchodzi , :( :( :( pamiętam ten artukuł Davidsa o tym że juve to jego klub marzeń i myślałem że zostanie w Juve do końca ,ale on nas olał i chce KASY no cóż napewno i tak ma gaże ponad przeciętną i mu wystarczy ale ... szkoda gadać :(

Dawniej Virus[Mauro].
ALEXDP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 13:08

juveluck napisał:
Skąd niby masz te bzdury o jakis nowych numerach. Proponuje troszke bardziej sie rozejrzec zanim sie cos napisze. Nigdzie nic ma na ten temat Pp drugie regulamin mowi jasno ze nalezy podwac zrodlo
No właśnie, ja chcę znać źródło :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
ALEXDP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 13:10

No ale jak już będziemy się musieli z nim pożegnać, to jednak trzeba by jakiegoś pomocnika zakupić... :?

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 15:05

To news z JP:

Nie ma wątpliwości, że Edgar Davids nie chce już grać dla Juventusu. Dzisiaj kolejne wydarzenie potwierdziło ten fakt.
Piłkarz został powołany na mecz z Lecce, ale włoska telewizja podała, że Holender nie opuścił Turynu ze swoją drużyną.
Nie pojawiły się żadne informacje o nagłej kontuzji czy chorobie. Pozostaje czekać na komentarz klubu.

Tak niemoże być... dopóki niezobaczę go w innej koszulce, nieuwierzę. Poprostu Davids to zawodnik, którego kojarzy każy przeceiny człowiek, nie tyle co po grze co po samym charakterystycznym wyglądzie. To heniusz, a z takich zawodników nie można rezygnować od tak sobie. Niewybaczę działaczom JUVE jak w taki błachy sposób pozbędą się Edgara.
Pamiętam jak do nas przychodził.....ale niechcę wiedzieć jak odejdzie! :cry:

Obrazek
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 15:18

Ale mi mowość, to że Davids od nas odejdzie jest pewne, a to wszytko potwierdza.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 15:18

Zgadzam sie z kolegami:Powinni go sprzedać i zainkasować troszke pieniędzy, za co kupi sie wartościowego pomocnika, lub obrońce, lub napastnika!!

nedzwiedz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 15:28

Teraz to juz chyba przesadzone ze Davids opusci Juve:( Wielka szkoda stracic tak wielkiego wojownika ,gdyby Lippi dawal mu czesciej szanse gry mysle ze by ja wpelni wykorzystal.Zycze Edgarowi wsyskiego dobrego w jego nowym klubie

!!! JUVENTUS TURYN !!!
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 15:38

Mówi się trudno, jak sie ma (bez obrazy) nie wyparzony język to takie są później konsekwencje, ale trochę mi żal że prawdopodobnie odejdzie bo jest dobrym graczem. :?

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 15:40

Eh... Skąd to masz? Ja i tak mam nadzieje że Edgar zostanie w Juve...

★ ★ ★
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 16:21

JA jendak mam jeszcze nadzieje ze zostanie

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2003, 16:57

albo jak mu tam leci, mowili ze bedzie w skladzie juve juz w przerwie zimowej 8)

Johnny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 13:57

Podzielam zdanie części forumowiczów DAVIDS MUSI ZOSTAĆ. On jest kimś więcej niż zwykły pomocnik, to geniusz, który z przegranej sytuacjo może swoją zawziętością wydryźć zwycięstwo,... albo dostać czerwoną kartkę za zmasakrowanie przeciwnika :D . Ale na serio,
czy Waszym zdaniem Apiah jest lepszy od Davidsa??? :? :| :x

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2003, 14:33

Juve potrzebuje gracza niekonwencjonalnego, szybkiego, ruchliwego. Takim był Davids. Jednak Juve potrzenuje takze graczy równych i mniej chaotycznych, no i oczywiscie bardziej odpowiedzialnych - nie mozna tak bezmyslnie dostawac czerwonych kartek. Davids byl mocnym punktem druzyny. BYŁ. Jego era juz sie skonczyła. Juve musi poszukac innego mocnego pomocnika. :idea:

Tak w ogóle to Camoranesi zaczyna mnie wkurzac. Zbyt duzo piłek traci i uwaza sie za nie wiadomo kogo. Nedved jest ok, Appiah tez. Trzeba poszukac jakiegos zupełnie innego pomocnika, ktory by zmienil nieco obraz gry :!: Alex byłby ok ale bardziej jest potrzebny jako napastnik lub jako trzeci cofnięty napastnik - chociaz wtedy tez ładnie rozdaje piłki. Może by tak poszukac drugiego Alexa? :?: :idea:

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 14:45

Dziś rano oglądałem mecz przyjaciele Schumachera kontra reszta Świata. Na drugie 45 min. na boisku pojawił się Davids. No i. Muszę powiedzieć, że jeśli Lippi twierdzi iż Edgar nie ma formy to ja już niczego nie rozumiem. Miał dokładnie 4 niecelne podania, reszta znakomite wyprowadzenia piłki, świetne prostopadłe podania no i...znakomite drybling! Był moment, że zatrzymał się w miejscu i przez ok.10 sekund robił trick :shock: Ale znakomity, odrazu wileka owacja na stadionie.
Widać, że ma ogromną ochotę do gry! Niestety też czasem dają się we znaki braki w grze...
Jego nie można oddać!

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2003, 15:10

Ten mecz Figo - UNICEF był daaaaaaaaaawnooo temu, dobre kilka miesięcy, nie wiem czy nie przed finałem LM.

Obrazek
ODPOWIEDZ