Wszystko o Interze
- Zugzwang
- Juventino
Co? :roll:Serpente pisze:u nas na takiego czegoś nie ma, u milanistów też nie i na każdym innym forum piłkarskim na którym miałem okazje być również
Wystarczy wejść na kilka stron shoutboxa z waszej inter pl i mamy ten "szacunek" dla rywala:

Więcej już nie chciało mi się przeglądać, bo tamtejszy
Serpente pisze:poziom frustracji przebija wszystkie możliwe bariery
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Jeśli mamy zamiar się tutaj licytować po czyjej stronie są więksi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to wnioskuję o zamknięcie tego tematu.
De Sciglio podobno jeszcze nie rucha, Szczypek też może mieć z tym problemy bez fejmu JP.
De Sciglio podobno jeszcze nie rucha, Szczypek też może mieć z tym problemy bez fejmu JP.
- D-Rose
- Juventino
K.OZugzwang pisze:Co? :roll:Serpente pisze:u nas na takiego czegoś nie ma, u milanistów też nie i na każdym innym forum piłkarskim na którym miałem okazje być również
Wystarczy wejść na kilka stron shoutboxa z waszej inter pl i mamy ten "szacunek" dla rywala:
Więcej już nie chciało mi się przeglądać, bo tamtejszySerpente pisze:poziom frustracji przebija wszystkie możliwe bariery

Mam nadzieje, ze ten post zamknie usta panu interiscie a otworzy oczy paru "obroncom" interu z tego forum

- jareckik
- Juventino
Prawie jak szczypek ich załatwił... ;]

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Juvepoland jest po prostu większym forum, w tematach meczowych po 30 stron ( inna sprawa, że 3/4 to bzdury ), podczas gdy na forach Milanu czy Interu po 5 stron na jeden mecz. I tu tkwi tajemnica, więcej osób tu pisze, to i więcej oszołomów się trafia.
Jedno jest pewne, za komentarze jak te zacytowane, na tym forum dostaje się osty ( sam dostałem za "merdy" to wiem ), a w waszym kółku wzajemnej adoracji nic takiego nie ma miejsca. Że nie wspomnę o forum Milanu, gdzie bodajże admin nieźle najeżdża na Juventus.
Mówiąc krótko nie kompromituj się. Skala chamstwa i wzajemnych niesnasek na forach trzech największych włoskich klubów jest na podobnym poziomie. Tutaj przynajmniej władze mają większą klase ( choć akurat system dawania ostów tutaj uważam akurat za słaby, a mam doświadczenie w tej sprawie z innego forum, ale mniejsza z tym ).
Jedno jest pewne, za komentarze jak te zacytowane, na tym forum dostaje się osty ( sam dostałem za "merdy" to wiem ), a w waszym kółku wzajemnej adoracji nic takiego nie ma miejsca. Że nie wspomnę o forum Milanu, gdzie bodajże admin nieźle najeżdża na Juventus.
Mówiąc krótko nie kompromituj się. Skala chamstwa i wzajemnych niesnasek na forach trzech największych włoskich klubów jest na podobnym poziomie. Tutaj przynajmniej władze mają większą klase ( choć akurat system dawania ostów tutaj uważam akurat za słaby, a mam doświadczenie w tej sprawie z innego forum, ale mniejsza z tym ).
- Pan Mietek
- Juventino
"Andrea Pirlo musi umrzeć" - co to w ogóle miało znaczyć?!
Ouh_yeah ma 100% rację.
Jakkolwiek by nie było, nie wiem czego oczekujesz Serpente, kiedy piszesz tutaj, że poziom frustracji przebija wszystkie bariery. Nawet jeśli by tak było to myślisz, że przyznamy Ci rację, po czym przeprosimy i wyjdziemy stąd jak szczypek? :rotfl:
Wymiana Sneijder Boateng byłaby chyba całkiem korzystna dla obu stron - Milan szuka trequartisty, kiedy Inter chyba z niego rezygnuje.
Ouh_yeah ma 100% rację.
Jakkolwiek by nie było, nie wiem czego oczekujesz Serpente, kiedy piszesz tutaj, że poziom frustracji przebija wszystkie bariery. Nawet jeśli by tak było to myślisz, że przyznamy Ci rację, po czym przeprosimy i wyjdziemy stąd jak szczypek? :rotfl:
Wymiana Sneijder Boateng byłaby chyba całkiem korzystna dla obu stron - Milan szuka trequartisty, kiedy Inter chyba z niego rezygnuje.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Hę?Serpente pisze:u nas na takiego czegoś nie ma
To może ja się podłączę. Zaglądałem do Was kilka lat temu. Przestałem tam chodzić oraz usunąłem konto. Przy okazji zrezygnowałem z wszystkich 'obcych' serwisów, ale nie o to idzie. Powód porzucenia Waszego serwisu? Stwierdziłem, że nie tyle jest rynsztokowy poziom w komentarzach oraz na czacie (shoutbox, czy jak to sobie tam nazywacie), co moderatorzy oraz admini niespecjalnie się tym przejmują, mimo, że jawnie łamany był regulamin. Można było jawnie zbluzgać obcy klub, piłkarza, obcych kibiców, gości, byle tylko nie Inter czy usera, który jest kibicem Interu. Całość bez podania jakiegokolwiek sensownego argumentu. Właściwie to moderacja oraz admini sami w tym uczestniczą. Nawet jakbyś znalazł sobie kogoś z kim można podyskutować, to 20 innych osób będzie po tobie jeździć. Powiesz cokolwiek nie po ich myśli to Cię zbluzgają, a na końcu znajdą sobie pretekst by kogoś kopnąć na 24h. Najpewniej gościa. Forum tylko sensowne było. Z tego co wrzucił kolega wyżej, domyślam się, że nic się nie zmieniło. Dodam jeszcze, że nigdzie indziej tak niskiego poziomu jak u Was nie ma. Ani u milanistów, ani u romanistów, ani nigdzie indziej, a już tym bardziej u nas.
Papa.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- MarcineR
- Interista
Mniej moderatorów = mniejsza możliwość kontroli, banowania itp. bo osób mających prawo do banowania jest na prawdę niewiele.
A że shoutbox jest traktowany nie jako narzędzie jedynie do poważnych dyskusji a często do żartów itp., poza tym nie wiem czy celowo pominąłeś, czy akurat nie natrafiłeś, ale również komentarze Juventinich, Milanistów czy (o zgrozo!) Barcelonistów są czasem na poziomie przedszkola. Udziela się u nas dwóch Juventinich na normalnym poziomie, to jakoś nikt po nich nie jeździ bez powodu.
A że shoutbox jest traktowany nie jako narzędzie jedynie do poważnych dyskusji a często do żartów itp., poza tym nie wiem czy celowo pominąłeś, czy akurat nie natrafiłeś, ale również komentarze Juventinich, Milanistów czy (o zgrozo!) Barcelonistów są czasem na poziomie przedszkola. Udziela się u nas dwóch Juventinich na normalnym poziomie, to jakoś nikt po nich nie jeździ bez powodu.
- Marat87
- Juventino
Ta? A ja pamiętam tam akcje z tematu o Juve ( do dziś chyba zamkniętego ), gdzie jeden gość wziął w obronę Starą Damę, podawał się za fana Calcio ( chyba takich wasz forumowy De Rossi-user ), w dodatku pisał nawet sensownie, to ogólnie do dziś nie ma życia i zawsze go wyzywacie od kibica Juve ( choć to akurat pochlebstwo ). Temat został zamknięty, więc moderatorzy chyba wiedzieli karygodne zachowanie co poniektórych. Także nie ściemniaj. A jak masz się za obiektywnego kibica i człowieka z zasadami ( i kwasami ), to możesz zareagować sam. Tutaj swojego czasu kilka osób zwróciło uwagę Szczypkowi, że jego pojazd jest niesmaczny.
A co do tych frustracji i wysokiego poziomu forum Interu, to teraz sobie tam wszedłem i pierwszy temat, dziś odświeżony po jakimś czasie - Coppa Italia ( komentarze po zeszłorocznym finale ).
Także Serpente daruj sobie swoje domorosłe analizy, bo za grosz obiektywizmu u ciebie.
A co do tych frustracji i wysokiego poziomu forum Interu, to teraz sobie tam wszedłem i pierwszy temat, dziś odświeżony po jakimś czasie - Coppa Italia ( komentarze po zeszłorocznym finale ).
pieknie......nie ma kolejnej gwiazdki dla frajerstwa........nie zdzierzylbym tego
I wszystko to po zdobyciu Scudetto bez porażki w lidze i katastrofalnym sezonie Interu. I kto tu leczy kompleksy?Napoli pokazało klase wygrywając mecz z jufkami
Także Serpente daruj sobie swoje domorosłe analizy, bo za grosz obiektywizmu u ciebie.
- SKAr7
- Juventino
No właśnie, u nas też ty i Serpente tu macie coś fajnego do napisania z drugiej strony lustra i chwała wam za to. Jest też kilku ogarniętych milanistów, którzy mimo niechęci i tak starają się zachować obiektywizm i mimo bramek Muntariego pogadać na poziomie.MarcineR pisze: Udziela się u nas dwóch Juventinich na normalnym poziomie, to jakoś nikt po nich nie jeździ bez powodu.
Natomiast jeśli Serpente pisze, że rynsztok jest TYLKO u nas, to to już jest głupotka, którą wyśmiewał niedawno Ś.P. szczypek, wyśmiał kolega powyżej. To jest poziom Platforma vs Pis i wzajemne "bo to oni nas obrażają i zachowują poniżej wszelkich standardów".
- Serpente
- Interista
No, gościnni to Wy jesteście jak nie powiem co, jak zacząłem się tutaj wypowiadać to na starcie kierowano do mnie obraźliwe posty a ich głównym autorem był wasz obecny forumowy idol który pożegnał was wczoraj po naszym meczu z Parmą, ja nie obrażam bez powodu, zwróć uwagę że jak ktoś normalnie się wypowiada to też normalnie odpowiadam. Zawsze szanuje zdanie innych osób nawet jeśli jest całkiem inne od mojego pod warunkiem że jest sensowne i oparte na jakiś argumentach.Smok-u pisze: Przychodzisz w gości i obrażasz gospodarzy.
Jeśli ktoś tu jest ślepy i głupi to bardziej Ty bo ja nic nie napisał o tym że kibice Interu nie obrażają Juve tak więc zamilcz koleżko i nie staraj się brać udziału w dyskusji do której jeszcze nie dojrzałeś, na dodatek próbujesz manipulować faktami i przypinać do mnie coś czego nie powiedziałem. Pisząc "u nas takiego czegoś nie ma" miałem na myśli to że nie przeżywamy na swoim forum porażek i meczu Juventusu tak jak Wy Interu, czasem odnoszę wrażenie że niektórzy mają płacone za wypisywanie bzdur w tym temacie, naprawdę jeszcze nie spotkałem na forum Interu czy Milanu czegoś takiego że podczas meczu w temacie jest istna "relacja live" niczym na facebooku i obsmarowywanie danego klubu czym się da, jasne, nie przeczę że każdy u nas ma szacunek do Juve bo tak nie jest ale wydaje mi się że my bardziej potrafimy utrzymać nerwy na wodzy i konsekwencji napisać coś konstruktywnego o danym meczu zamiast wyśmiania ze sporą dawką sarkazmu i na końcu dodaniem emotki (nie mówię tu o wszystkich na tym forum) i mówię tu o ogarniętych użytkownikach a nie jakiś gimnazjalistach.Smok-u pisze:Wy niby nie piszecie o Juve, nie obrażacie itp? To ty kolego albo jesteś mistrzem hipokryzji, albo jesteś ślepy i głupi.
Dziwnym trafem był to mecz Interu więc przyszedłem powiedzieć co o nim myślę a że przy okazji odpowiedziałem paru użytkownikom....nie widzę w tym nic dziwnego a już tym bardziej nie widzę tam żadnej frustracji, no i też chciałem zobaczyć jak tam szczypek przeżywa przegranie zakładu.Nadziej pisze:Dziwnym trafem najwieksza aktywnosc twojej persony na naszym forum ostatnimi czasy przypadla akurat na okres waszej porazki z mocarna Parma. Ale nie jestes sflustowany, a skad. Przeciez kompensujesz sobie wszystko Liga Europejska!
Co zrobił? załatwił? że niby czym? tymi cytatami z.....shotboxa? :doh: przecież wiadomo że tam i pod newsami grasuje największa dzieciarnia i nie mówię tylko o naszej stronie ale i każdej innej, brawo naprawdę pokazałeś jaki jesteś bystry. Wejdź człowieku na forum i jak znajdziesz jakiegoś posta jednego z nas o meczu Milan-Juve w którym obrażamy Juve to stawiam Ci zgrzewkę browarów, masz nawet podeślę Ci linka do odpowiedniego tematu -> http://fcinter.pl/forum/viewtopic.php?f ... start=1305jareckik pisze:Prawie jak szczypek ich załatwił... ;]![]()
Czego oczekuję, odrobiny myślenia i dojrzałości, nic więcej.Pan Mietek pisze:Jakkolwiek by nie było, nie wiem czego oczekujesz Serpente, kiedy piszesz tutaj, że poziom frustracji przebija wszystkie bariery. Nawet jeśli by tak było to myślisz, że przyznamy Ci rację, po czym przeprosimy i wyjdziemy stąd jak szczypek? :rotfl:

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Pominąłem, bo nie ma potrzeby o tym wspominać. Ja pisałem o tym jaki został tam stworzony poziom kilka lat temu i utrzymuje się on do tej pory.Stworzony został przez Was i przez Was jest utrzymywany. Jak najbardziej goście byli jechani bez powodu. Jeśli siedzisz tam wystarczająco długo to na pewno wiesz jak się pozbywano różnych ludzi przez lata. Więcej nie muszę mówić.MarcineR pisze: A że shoutbox jest traktowany nie jako narzędzie jedynie do poważnych dyskusji a często do żartów itp., poza tym nie wiem czy celowo pominąłeś, czy akurat nie natrafiłeś, ale również komentarze Juventinich, Milanistów czy (o zgrozo!) Barcelonistów są czasem na poziomie przedszkola. Udziela się u nas dwóch Juventinich na normalnym poziomie, to jakoś nikt po nich nie jeździ bez powodu.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Marat87
- Juventino
Widać, do ciebie nie dociera, że na tym forum w jeden dzień pisze się wiecej niż na forum Interu w tydzień ( i tak co tydzień tam zaglądam, starczy tyle, by poznać "wroga"/przeciwnika ). To jest główny powód czatu na meczach Interu. Wczoraj sam tu nawet pisałem i jedyny negatyw na Inter był o tym, że Biabiany robi z ich obroną co chce, z czego to była po prostu prawda.
Ogólnie nie ma co dyskutować i tak dla nich to forum będzie tym złym, co tam, że u nich za Jufka czy Rubentus nie dostaniesz osta, a tutaj za merde ci przywalą. To jest własnie ta różnica, jak pisałem wcześniej - klasa administracji ( argument o mniejszej ilosci moderatorów do mnie nie trafia, skoro tutaj pisze się kilkakrotnie więcej postów ) - userzy pewnie są na tym samym poziomie.
Ogólnie nie ma co dyskutować i tak dla nich to forum będzie tym złym, co tam, że u nich za Jufka czy Rubentus nie dostaniesz osta, a tutaj za merde ci przywalą. To jest własnie ta różnica, jak pisałem wcześniej - klasa administracji ( argument o mniejszej ilosci moderatorów do mnie nie trafia, skoro tutaj pisze się kilkakrotnie więcej postów ) - userzy pewnie są na tym samym poziomie.
- MarcineR
- Interista
Siedzę wystarczająco długo, żeby wiedzieć, że ci ludzie sami nie są bez winy. Poza tym nie wiem czemu ma się wymagać wysokiego poziomu od shoutboxa, do którego dostęp ma każdy, jest to miejsce rozmów o wszystkim, a jedyne zasady jakie tam panują to brak przeklinania. Poza tym nie wiem czemu jedni drugim wytykają niski poziom, wystarczy poczytać komentarze pod jednym z newsów o Morattim na Juvepoland i dostajemy dokładnie to samo.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Serpente pisze:Jeśli ktoś tu jest ślepy i głupi to bardziej Ty bo ja nic nie napisał o tym że kibice Interu nie obrażają Juve tak więc zamilcz koleżko i nie staraj się brać udziału w dyskusji do której jeszcze nie dojrzałeś, na dodatek próbujesz manipulować faktami i przypinać do mnie coś czego nie powiedziałem. Pisząc "u nas takiego czegoś nie ma" miałem na myśli to że nie przeżywamy na swoim forum porażek i meczu Juventusu tak jak Wy interu
Serpente pisze: Taa jasne właśnie widzę, przez cały mój dotychczasowy pobyt na tym forum (zapewne wcześnie było tak samo) jednak odniosłem inne wrażenie. Tylko czekacie jak jakieś rozwścieczone kundle na każde potknięcie Interu i cieszycie się z nich jak niedorozwoje, rozumiem że stosunki między naszymi klubami raczej do przyjacielskich nie należą i "wojny kibiców" na forach są na porządku dziennym ale no kurde bez przesady, u nas na takiego czegoś nie ma, u milanistów też nie i na każdym innym forum piłkarskim na którym miałem okazje być również,
Primo, zacznij pisać dokładniej o co Ci chodzi, bo jeżeli twoja wypowiedź daje różne interpretacje to się nie dziw.
Kolejny punkt, może nie ma tych 4 postów o tym ,że Juve przegrywa z jakąś drużyną, ale co się dzieje potem? Zachowujecie się jak zakompleksione niedorozwoje podniecające się stratą punktów, w dodatku obrażacie nasz kochany klub, tutaj jest to temperowane. W ogóle dziwię się ,że na tym forum jeszcze siedzisz za te obrażanie naszej społeczności.
Szczypek wróć, bo zaraza się rozprzestrzenia!