Wszystko o Interze
- jareckik
- Juventino
Ja się założę, o to, że jak tu coś jeszcze napiszesz to przegrywasz, a jeśli nie napiszesz to wygrywasz? Wchodzisz w to? :]n00beq pisze:No chłopaki, to który następny do kasacji?I o co? :C
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2012, 23:26 przez jareckik, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Chciałbym się jakoś pożegnać. Naprawdę jestem szczerze wzruszony, nie spodziewałem się tylu prywatnych wiadomości, jesteście kochani. Nie wszystkim dam radę odpisać, za co szczerze przepraszam.
W tym trudnym momencie nawet Interista wyciągnął rękę na zgodę. Oplułem go...
Gdyby ktoś miał ochotę kiedyś pogadać to zapraszam na pw, można tam dostać mój numer gg ewentualnie telefonu. Mówię poważnie. Trzymajcie się i forza Juve!
W tym trudnym momencie nawet Interista wyciągnął rękę na zgodę. Oplułem go...
Gdyby ktoś miał ochotę kiedyś pogadać to zapraszam na pw, można tam dostać mój numer gg ewentualnie telefonu. Mówię poważnie. Trzymajcie się i forza Juve!
- pan Zambrotta
- Juventino
-puk puk
-kto tam?
na pewno nie szczypek
Lepiej być nie mogło, inter przegrywa i dalej utrzymujemy przewagę nad nimi w Serie A, napoli nie jest naszym konkurentem do tytułu, typuję ich na 3 miejscu, o które będzie się bić z violą.
-kto tam?
na pewno nie szczypek

Lepiej być nie mogło, inter przegrywa i dalej utrzymujemy przewagę nad nimi w Serie A, napoli nie jest naszym konkurentem do tytułu, typuję ich na 3 miejscu, o które będzie się bić z violą.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
A cóż to był za zakład, bo zdaje się ominąłem jakiś temat 

- Vimes
- Juventino
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mysle, ze wasz trener, wzglednie Moratti, czas powoli na niego.interista pisze:No chłopaki, to który następny do kasacji? I o co?
Make friends for life or make hardcore enemies!
- zahor
- Juventino
Widziałem że ktoś tam był już chętny na kolejne zakłady, mogę podsunąć propozycję. Załóżcie się czy szczypek wytrwa w tym swoim postanowieniu, czy też wyższa konieczność (brzydki nowy layout strony, dwóch nowych Interistów na forum, stwierdzenie "forza Milan" w kontekście ich gry w LM itp.) zmusi go by powiedział "nie chcem, ale muszem" i powrócił gromić niewiernych.
Przed Interem niedługo dwa arcyważne mecze - z Lazio i Napoli. Myślę że powiedzą one dużo na temat szans na scudetto. Chociaż z drugiej strony ostatnimi czasy pogubili punkty z niżej klasyfikowanymi drużynami.
Przed Interem niedługo dwa arcyważne mecze - z Lazio i Napoli. Myślę że powiedzą one dużo na temat szans na scudetto. Chociaż z drugiej strony ostatnimi czasy pogubili punkty z niżej klasyfikowanymi drużynami.
- Serpente
- Interista
szczypek nic do Ciebie nie wysyłałem więc nie kłam choć przyznam się szczerze że miło się czasem z tobą wymieniało wulgaryzmami na PW
Hazardzistą jesteś marnym, dobrze że nie postawiłeś chałupy albo samochodu bo byś teraz musiał kimać pod mostem albo do roboty (czy szkoły) zapindalać z buta.

Co do meczu, katastrofa, liczyłem na coś więcej niż te kilka strzałów z dystansu choć z Parmą na ich terenie nie od dziś gra nam się bardzo ciężko tak styl gry też pozostawia wiele do życzenia. Oby Strama to ogarnął, za tydzień musi być komplet punktów z Palermo!

Interista nie podaje ręki Juventino!szczypek pisze:W tym trudnym momencie nawet Interista wyciągnął rękę na zgodę. Oplułem go...

Co do meczu, katastrofa, liczyłem na coś więcej niż te kilka strzałów z dystansu choć z Parmą na ich terenie nie od dziś gra nam się bardzo ciężko tak styl gry też pozostawia wiele do życzenia. Oby Strama to ogarnął, za tydzień musi być komplet punktów z Palermo!

- jareckik
- Juventino
Przyznaj, że liczyłeś na karniaka :C A ostatnio wam się coś ciężko gra i z Parmą i z Atalantą ostatnio coś z Cagliari ?? Czekaj co tam macie następne ? A Palermo z nimi macie zawsze cholernie trudne meczeSerpente pisze: Co do meczu, katastrofa, liczyłem na coś więcej niż te kilka strzałów z dystansu choć z Parmą na ich terenie nie od dziś gra nam się bardzo ciężko tak styl gry też pozostawia wiele do życzenia. Oby Strama to ogarnął, za tydzień musi być komplet punktów z Palermo!