Wszystko o Interze
- filippo
- Juventino
Szczypek... ty naprawdę jesteś skrajnie niepoważny.
Powiedz mi, czy jak przegrasz to nie żal ci będzie porzucić konto z tyloma postami na liczniku? ( bo pewnie założysz sobie nowe)
A jak Inter dostanie karnego, to powinieneś dostać rangę na forum JP: najbardziej brawurowy forumowicz, albo: człowiek, dzięki któremu na forum jest o jednego Interistę mniej
Wynik póki co korzystny. Aż włącze relacje, żeby zobaczyć co na eNce powie ten pan z LGDS
edit: to narazie Szczypek. Mam nadzieje, że napiszesz jakiegoś pożegnalnego posta. Będziesz się teraz realizował na forum Interu?
Powiedz mi, czy jak przegrasz to nie żal ci będzie porzucić konto z tyloma postami na liczniku? ( bo pewnie założysz sobie nowe)
A jak Inter dostanie karnego, to powinieneś dostać rangę na forum JP: najbardziej brawurowy forumowicz, albo: człowiek, dzięki któremu na forum jest o jednego Interistę mniej

Wynik póki co korzystny. Aż włącze relacje, żeby zobaczyć co na eNce powie ten pan z LGDS
edit: to narazie Szczypek. Mam nadzieje, że napiszesz jakiegoś pożegnalnego posta. Będziesz się teraz realizował na forum Interu?

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2012, 22:54 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
Odczeka 2-3 miechy, zmieni nick i nikt sie nie połapiePowiedz mi, czy jak przegrasz to nie żal ci będzie porzucić konto z tyloma postami na liczniku? ( bo pewnie założysz sobie nowe)

Jak ma ten inter karnego dostac, jak nie umie nawet dobiec z pilka do pola karnego Parmy.

No cóz. Milo bylo poznać. Powodzenia na nowej drodze zycia szczypek

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
hehe a tak się spinali, po meczu z naszymi, że są już kandydatami do zdobycia scudetto 
3 strata punktów z rzędu i mimo, że kupon mi zawalili to jestem szczęśliwy !

3 strata punktów z rzędu i mimo, że kupon mi zawalili to jestem szczęśliwy !
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie ma to jak po przegranej Juve zobaczyc klęske interu.
ok my gralismy piach, ale to co gra inter od kilka meczy to totalne zero....
W parmie na plus ten murzynek Aquah bodajze, niezle operuje pilka przy nodze.
Takze interisci nici z waszego nicponnego planu ;p
ok my gralismy piach, ale to co gra inter od kilka meczy to totalne zero....
W parmie na plus ten murzynek Aquah bodajze, niezle operuje pilka przy nodze.
Takze interisci nici z waszego nicponnego planu ;p

- albertcamus
- Juventino
Piękny wieczór. Nie dość, że Parma wygrała z interem, to jeszcze szczypek spada z forum!
Bardzo ładna bramka, Sansone rozpędził się jak... Kosecki
Inter nie grał nic, Parma była przy piłce i kreowała grę.
Psychika w każdym sporcie to 60%. Nastawienie na Juventus, a na Parmę, czy Atalantę jest zupełnie inne. Wszystko odgrywa się w głowach.
Bardzo ładna bramka, Sansone rozpędził się jak... Kosecki

Inter nie grał nic, Parma była przy piłce i kreowała grę.
Psychika w każdym sporcie to 60%. Nastawienie na Juventus, a na Parmę, czy Atalantę jest zupełnie inne. Wszystko odgrywa się w głowach.
- strong return
- Juventino
Dobrze, że jak my jesteśmy słabi w jakichś meczach, to nikt nie potrafi tego wykorzystać.(oprócz jednego Hamsika) Inter bardzo się postarał, żeby wygrana w Turynie przestała coś znaczyć. Dziś wygrali zupełnie zasłużenie zawodnicy Parmy. Mieli więcej dobrych akcji i pół - szans. Inter schematycznie i bez pomysłu, wolno. Z bardzo niewieloma okazjami do dobrego choćby strzału.
- mateo369
- Juventino
Lepiej być nie mogło - dwie pieczenie na jednym ogniu - porażka interu i koniec szczypcia, jeszcze zdążę - idę się upić ze szczęścia :rotfl:
interistów też się pozbędziemy, jeszcze ze dwie porażki i znowu ich tu nie będzie, a biorąc pod uwagę fakt, że dla nich sezon skończył się wraz z meczem z Juve, to nie będzie o to trudno :lol:
E.
Ale właściwie szczypek możesz unieważnić zakład, bo niby jak mogłeś wygrać skoro inter nie był ani razu w polu karnym Parmy?
powinieneś dostać kartkę za obrazę milanistów
interistów też się pozbędziemy, jeszcze ze dwie porażki i znowu ich tu nie będzie, a biorąc pod uwagę fakt, że dla nich sezon skończył się wraz z meczem z Juve, to nie będzie o to trudno :lol:
E.
Ale właściwie szczypek możesz unieważnić zakład, bo niby jak mogłeś wygrać skoro inter nie był ani razu w polu karnym Parmy?
n00beq pisze:Wiesz szczypku... zawsze możemy się dogadać. Admini na tydzień zamieniają twoją rangę na Milanista i konta nie trzeba usuwać. :rotfl:

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2012, 23:11 przez mateo369, łącznie zmieniany 2 razy.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Nedved1983
- Juventino
trzeba podziękować Amauriemu, zaliczył asystę 
utrzymujemy cały czas te 4 punkty, szkoda tylko 3 punktów Napoli.

utrzymujemy cały czas te 4 punkty, szkoda tylko 3 punktów Napoli.
- Sandro.
- Milanista
Tak swoją drogą to Guarin zachował się przy bramce jakby to z piłką leciała golutka Pamela Anderson a nie Sansone
Zasłużone zwycięstwo Parmy.

Zasłużone zwycięstwo Parmy.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2012, 23:14 przez Sandro., łącznie zmieniany 1 raz.
- SKAr7
- Juventino
Sam go podpuściłeś do tego hazardu, ty chochliku ty :lol: wyrzuty sumienia? :CVimes pisze: Nie dworujcie sobie ze szczypka, zagrał va bank i przegrał, wystarczy.
Prawda, można powiedzieć, że Amauri powoli, powolutku spłaca tę całą kasę którą nam wydoił z budżetu :?
- jarmel
- Redaktor
W tym sezonie to chyba naprawdę tylko my możemy sami sobie przegrać scudetto, póki co rywale robią wszystko żeby go nie zdobyć. Piłkarze interu po zwycięstwie z Juve chyba zapomnieli jak się gra.
A co do sławnego zakładu to mówcie co chcecie, ale szacunek dla szczypka za to, że w ogóle podjął takie wyzwanie
A co do sławnego zakładu to mówcie co chcecie, ale szacunek dla szczypka za to, że w ogóle podjął takie wyzwanie

#AllegriOut