Mecze Juve w TV
- booyak
- Juventino
Na to nie ma co liczyć. Ale jakiś list/pismo o tym jak środowisko związane z Juve jest delikatnie mówiąc zniesmaczone poziomem dyskusji w studio by się zdało. Najlepiej gdyby odbyło się to poprzez redakcję strony może wtedy potraktowano by to poważnie inaczej może być kiepsko.Push3k pisze:Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby zaaranżować jakąś petycję, by zmienili komentatorów na bezstronnych.
★ ★ ★
- vieira4
- Juventino
Ale rozgraniczmy dwie kwestie- komentatorzy i eksperci. Według mnie eksperci w tym studio to rzeczywiście żenada i skandal, ale muszę powiedzieć że komentatorzy tak wczoraj jak i w meczu z Chelsea naprawdę starali się być obiektywni, a nawet reprezentowali "opcję Juventusowską". Szczególnie w meczu z Chelsea naprawdę chwalili bardzo często grę Juve. Wczoraj- z całym szacunkiem ale nawet ja komentowałbym bardziej "proMilanowo". Po prostu gra Juventusu była beznadziejna.
Co do studia- ja już nie oglądam tego kabaretu gdzie kibic Interu, kibic Torino oraz Fiorentiny zastanawiają się kto powinien wygrać ligę lub mecz i dlaczego nie Juventus który "tyle nakradł że i za dwadzieścia lat do przodu im starczy".
Co do studia- ja już nie oglądam tego kabaretu gdzie kibic Interu, kibic Torino oraz Fiorentiny zastanawiają się kto powinien wygrać ligę lub mecz i dlaczego nie Juventus który "tyle nakradł że i za dwadzieścia lat do przodu im starczy".
- filippo
- Juventino
Jak słucham tego co się dzieje w studiu na eNce to mam serdecznie dość. Ostatnio nawet przełączyłem na włoskie SKY, bo już miałem dość komentarzy ludzi, którzy nawet nie starają się zachować dla siebie swoich kibicowskich sympatii. Pan z LGDS świetnie manipuluje słowami, chcąc powiedzieć wręcz, że to wina Juventusu, że sędziowie gwizdali na ich korzyść ostatnio. Ten Włoch to już dramat, on ewidetnie anty-Juve bez zbędnej żenady - "każdy karny dla Juve wątpliwy"
Ostatnio ten trzeci gość w studiu na szczęście starał się zachować obiektywizm.
LIPIŃSKI WRÓĆ!!! :!: :!:
Mam nadzieje, że słowa przejdą w czyn zaraz po fuzji eNki z c+
Ostatnio ten trzeci gość w studiu na szczęście starał się zachować obiektywizm.
LIPIŃSKI WRÓĆ!!! :!: :!:
Mam nadzieje, że słowa przejdą w czyn zaraz po fuzji eNki z c+
- Bianconero92
- Juventino
Jeżeli dobrze widziałem mecz Juve z Szachtarem w środę od 20:00 na N-ce.
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- PrzemasJuve
- Juventino
zeby nie bylo....chodzi o ekspertow! a raczej "ekspertow" komentatorow bez emocji da sie przezyc 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- delarudii
- Juventino
To, że N pokaże mecz Juve z Szachtarem to było pewne. Pytanie tylko na jakim kanale, jest już coś wiadomo? Bo ja np. N nie mam, ale posiadam kanał nSport z kablówki i dla mnie robi różnicę czy pokazują na nPremium ;]
a co do studia, to nawet śmieszne są te ludziki co tam się niby tak mądrują. Wczoraj rozbawił mnie tekst: Tym razem to Milan uprzedził Juventus i kupił sędziego wcześniej:D ogólnie tracić czasu dla studia na nSport nie warto - równie dobrze mogłoby go nie być. Zero jakiejkolwiek wiedzy o Serie A - to taki czas na antenie, żeby pogadać, jak to Juventus mecze kupuje. W zasadzie nie dowiedziałem się od tych znawców niczego, czego bym wcześniej nie wyczytał w Internecie, a nie czytam zbyt wiele, bo nie lubię;p
Z kolei jeśli chodzi o komentatorów, to uważam, że są całkiem dobrzy. Może nie wszyscy, ale pana Sergiusza lubię posłuchać. Pani Jagoda mnie czasami irytuje swoimi monotonnymi wypowiedziami, ale potrafi też rozbawić niebanalnym komentarzem.
a co do studia, to nawet śmieszne są te ludziki co tam się niby tak mądrują. Wczoraj rozbawił mnie tekst: Tym razem to Milan uprzedził Juventus i kupił sędziego wcześniej:D ogólnie tracić czasu dla studia na nSport nie warto - równie dobrze mogłoby go nie być. Zero jakiejkolwiek wiedzy o Serie A - to taki czas na antenie, żeby pogadać, jak to Juventus mecze kupuje. W zasadzie nie dowiedziałem się od tych znawców niczego, czego bym wcześniej nie wyczytał w Internecie, a nie czytam zbyt wiele, bo nie lubię;p
Z kolei jeśli chodzi o komentatorów, to uważam, że są całkiem dobrzy. Może nie wszyscy, ale pana Sergiusza lubię posłuchać. Pani Jagoda mnie czasami irytuje swoimi monotonnymi wypowiedziami, ale potrafi też rozbawić niebanalnym komentarzem.
- Mozna
- Juventino
.filippo pisze:Pan z LGDS świetnie manipuluje słowami, chcąc powiedzieć wręcz, że to wina Juventusu, że sędziowie gwizdali na ich korzyść ostatnio. +
Łysy nawet sugerował ze winą Juve jest również to ze sędziowie pomylili się na nasza niekorzyść mówiąc ,, kto mieczem wojuje, od miecza ginie,,
- D@niel
- Juventino
Co sądzicie o tych "ekspertach" ? Zauważyłem ze jak są w studiu przed meczami ligi Włoskiej to nonstop najeżdzają na Juventus... , wyciągają wszelkie brudy... , ciagle sugerują sedziowanie na korzyść Juve.. Wg mnie nie powinni zapraszac takich stronniczych "ekspertów" którzy wiecznie opluwają Juventus .
FORZA JUVENTUS!!!!!!!
- Szaq
- Juventino
Z tego co się orientuje to tylko dziad z dziennika mediolańskiego cały czas jeździ po Juve. Tymi Włochami, których zapraszają do studia bym się nie sugerował. Równie dobrze zagraniczne telewizje mogłyby mnie zaprosić jako eksperta od ligi polskiej, a ja im będę przed każdym meczem mówił, że Legia jest beznadziejna, a Polonia fajna.D@niel pisze:Co sądzicie o tych "ekspertach" ? Zauważyłem ze jak są w studiu przed meczami ligi Włoskiej to nonstop najeżdzają na Juventus... , wyciągają wszelkie brudy... , ciagle sugerują sedziowanie na korzyść Juve.. Wg mnie nie powinni zapraszac takich stronniczych "ekspertów" którzy wiecznie opluwają Juventus .
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dobra informacja. Do świąt pozostaly 4 spotkania ligowe, z czego az 3 zobaczymy na nSportHD:) to rozklad jazdy do konca tego roku;)
Juventus - Torino 01.12 20:45 nSport HD
Inter - Palermo 02.12 15:00 nSport HD
Torino - Milan 09.12 15:00 nSport HD
Inter - Napoli 09.12 20:45 nSport HD
Lazio - Inter 15.12 20:45 nSport HD
Juventus - Atalanta 16.12 15:00 nSport HD
Cagliari - Juventus 21.12 20:45 nSport HD
Roma - Milan 22.12 20:45 nSport HD
edit: dorzucam szczegoly sobotniej transmisji...
Juventus - Torino 01.12 20:45 nSport HD
Inter - Palermo 02.12 15:00 nSport HD
Torino - Milan 09.12 15:00 nSport HD
Inter - Napoli 09.12 20:45 nSport HD
Lazio - Inter 15.12 20:45 nSport HD
Juventus - Atalanta 16.12 15:00 nSport HD
Cagliari - Juventus 21.12 20:45 nSport HD
Roma - Milan 22.12 20:45 nSport HD
edit: dorzucam szczegoly sobotniej transmisji...
Sobota, 1 grudnia
20:00 nSport HD: studio przed meczem (na żywo)
Goście: Paweł Wilkowicz, Enrico Buscema, Radosław Matusiak
20:45 nSport HD: Juventus Turyn – Torino FC (na żywo)
Komentują: Bartosz Gleń i Maciej Terlecki
- mnowo
- Qualità Juventino
Wpis na profilu Canal+ na Fejsie, tak apropos fuzji nC+:
Kwestia czasu i wróci Serie A... moim zdaniem...Jak wiecie, rozpoczął się proces fuzji platform cyfrowych, z których powstanie całkiem nowa - nC+. Od dzisiaj odczujecie już pierwsze pozytywne skutki zmian. Zaraz po Super Piątku w pozycji Minisport+ pokażemy wszystkie bramki z ostatniej kolejki Ligi Mistrzów i Ligi Europy. Dodatkowo do magazynów Sport+ oraz Sport+ Extra wracają bramki z Serie ATo na razie tyle i prosimy nie wyciągać z tego zbyt daleko idących wniosków…;)