Mecze Juve w TV
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jak już ktoś się decyduje na rosyjski komentarz (ja nie mogę go jednak strawić mając inne możliwości) to polecam sopcast, jakość HD i zero cięcia, no tyle że zawsze z minuta opóźnienia w porównaniu z webowymi
na livetv.ru/pl zawsze się coś znajdzie
na livetv.ru/pl zawsze się coś znajdzie
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja polecam wiziwig. Macie tam wylistowane wszystkie linki i stacje transmitujace mecze. Jedna z lepszych stron. Sa tam ruskie,ukrainskie linki do Sopcastow w HD.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
A mnie mierzi kiedy na forum kibicow Juventusu pojawiaja elementy, ktore zaczynaja sie madrzyc i wypominac jego czlonkom subiektywne podejscie do tematu pilki noznej i jej transmisji :doh:.Zahor pisze: Mierzi mnie natomiast jeżeli ktoś uważa że jego wybór jest jedynym słuszny, a jego racja "najmojsza".
Co do meritum, w Doniecku mamy dwie swietne, ofensywnie usposobione druzyny o podobnym poziomie, grajace otwarta pilke. Niepokonanych u siebie gospodarzy i gosci, ktorzy nie moga przegrac.
W drugim spotkaniu kopciuszka z Portugalii, ktory ma sie ponoc rzucic na Barcelone i przy okazji nie stracic pieciu goli do przerwy.
Przypadkowy kibic nie trzymajacy za zadna z druzyn bedzie bardziej emocjonowal sie kolejnymi golami Messiego i rekordem, o ktorym do tej pory nie mial pojecia czy szybkim i otwartym meczem, w ktorym jedna z legend futbolu walczy o byt w LM?
Oczywiscie mozna zalozyc, ze Barca wyjdzie rezerwami, bez zaangazowania i Benfica prezentujaca otwarty i ofensywny futbol ogra ich na Camp Nou nie nadziewajac sie na pare zabojczych kontr. Podobnie jak to, ze Szachtar, ktory rok temu pozegnal sie z LM po nieszczesliwym losowaniu nie bedzie wykazywal zainteresowania pierwszym miejscem w grupie, zagra na swoim terenie z prestizowym rywalem w jego zasiegu zachowawczo i skupi sie raczej na rywalizacji na krajowym podworku gdzie nie ma sobie rownych. I oczywiscie z drugiej strony Juventus, ktorego najwieksza sila jest wysoki pressing i powtarzana jak mantra wysoka intensywnosc, odpusci i schowa sie podobnie jak w meczu z Interem (z ktorego to mial wyciagnac wazna lekcje) za podwojna garda i bedzie bronil remius drzac do ostatniej minuty o awans.
Chyba wiekszosc przyzna, ze to sa malo prawdopodobne scenariusze..
W glosowaniu przegralismy o pare procent, pewnie akurat tyle ile dalyby nam odpowiednie newsy na JP i SJ.
- pan Zambrotta
- Juventino
Nikt nie wypomina czyiś subiektywnych podejść, bo każdy z nas jest przecież nastawiony na jedyną słuszną biało-czarną opcję ( z wyjątkiem pewnego użytkownika, którego nick zaczyna się na "z", a kończy na "r", podpowiem że ma brata i lubi dotykać łysego kolana gallianiego). Lekki niesmak pozostaje gdy ktoś ma pretensje do całego świata, że inni lubią obejrzeć inny zespół w TV niż Juve, co świadczy o umysłowym ograniczeniu. Podobnie jak żale do jp, sj, pck i pzu że przez nich nie obejrzy się Juventusu w tvp...Pluto pisze:A mnie mierzi kiedy na forum kibicow Juventusu pojawiaja elementy, ktore zaczynaja sie madrzyc i wypominac jego czlonkom subiektywne podejscie do tematu pilki noznej i jej transmisji :doh:.Zahor pisze: Mierzi mnie natomiast jeżeli ktoś uważa że jego wybór jest jedynym słuszny, a jego racja "najmojsza".
- booyak
- Juventino
Klamka i tak już zapadła i znów będziemy mogli zobaczyć wspaniałą Barce walczącą o awans zamiast tego nudnego meczu w Doniecku gdzie pewnie i tak skończy się 0-0 bo przecież tam katenaczio włoskie będzie. Bravo TVP 

★ ★ ★
- Szaq
- Juventino
A co ma do tego TVP ? Przecież to ludzie wybrali nie Szpakowski ?booyak pisze:Klamka i tak już zapadła i znów będziemy mogli zobaczyć wspaniałą Barce walczącą o awans zamiast tego nudnego meczu w Doniecku gdzie pewnie i tak skończy się 0-0 bo przecież tam katenaczio włoskie będzie. Bravo TVP
- tabo89
- Juventino
Czy Wy na prawdę wierzycie że to głosowanie ma jakiś wpływ na to jaki mecz puszczą. Decyzja podjęta jest już wcześniej a samo głosowanie ma na celu nabijanie kasy z smsów. Gdyby chcieli mieć sensowne wyniki to by zrobili ankietę internetową i wtedy byśmy walczyli, choć na koniec i tak zrobiliby co uważają.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
A ty naprawde wierzysz, ze robia takie przekrety? Akurat glosowanie za pomoca platnych sms-ow podczas meczu i studia to najlepszy sposob, znacznie lepszy niz tygodniowa batalia na klikniecia.
- albertcamus
- Juventino
w Smoleńsku samolot został zestrzelony, Brunon to prowokacja rządu, a głosowania w TVP są lipne :rotfl:tabo89 pisze:Czy Wy na prawdę wierzycie że to głosowanie ma jakiś wpływ na to jaki mecz puszczą. Decyzja podjęta jest już wcześniej a samo głosowanie ma na celu nabijanie kasy z smsów. Gdyby chcieli mieć sensowne wyniki to by zrobili ankietę internetową i wtedy byśmy walczyli, choć na koniec i tak zrobiliby co uważają.
- booyak
- Juventino
A TVN-owskie Fakty są rzetelnym źródłem informacji.albertcamus pisze:w Smoleńsku samolot został zestrzelony, Brunon to prowokacja rządu, a głosowania w TVP są lipne :rotfl:tabo89 pisze:Czy Wy na prawdę wierzycie że to głosowanie ma jakiś wpływ na to jaki mecz puszczą. Decyzja podjęta jest już wcześniej a samo głosowanie ma na celu nabijanie kasy z smsów. Gdyby chcieli mieć sensowne wyniki to by zrobili ankietę internetową i wtedy byśmy walczyli, choć na koniec i tak zrobiliby co uważają.
Jestem podobnego zdania co tabo. Choćbyśmy się nawet mylili to po co komu głosowania sms? TVP nie ma ekspertów którzy oszacują ciekawość spotkań danego dnia? Tylko proszę nie piszcie że chodzi o dobro widza ażeby on sam mógł decydować głosowaniem sms

★ ★ ★
- pan Zambrotta
- Juventino
Przyłączam się do obozu anty-macierewiczow w tej kwestii. Błagam, po pierwsze nie ryzykowaliby takim skandalem dla paru tysięcy zl przychodu, sms kosztował zeta, a ludzie mogli kilka godzin tylko głosować. Żaden zysk. Po drugie, nikt tam nie puszcza meczów wg swojego widzimisię oni chcą przyciągnąć jak największa grupę widzów i takie głosowanie idealnie nadaje się żeby sprawdzić, co ludzie wola obejrzeć
- Agrik
- Juventino
Zgadzam się. Pogłębione kilkugodzinne badanie rynku. To po co oni jeszcze trzymają kogokolwiek od układania ramówki skoro wszystko można załatwić kilkugodzinną sondą sms? Nie rozumiem tych szefów TVP.pan Zambrotta pisze:Przyłączam się do obozu anty-macierewiczow w tej kwestii. Błagam, po pierwsze nie ryzykowaliby takim skandalem dla paru tysięcy zl przychodu, sms kosztował zeta, a ludzie mogli kilka godzin tylko głosować. Żaden zysk. Po drugie, nikt tam nie puszcza meczów wg swojego widzimisię oni chcą przyciągnąć jak największa grupę widzów i takie głosowanie idealnie nadaje się żeby sprawdzić, co ludzie wola obejrzeć
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wiem czy ktoś już wspominał, jeśli nie to myślę, że warto wiedzieć. Wczoraj komentatorzy na nSport dali bardzo pozytywny popis swoich umiejętności.
Podczas hymnu Milanu swoje trzy grosze tradycyjnie dorzucili kibice Juventusu. Wyglądało to mniej więcej tak jak kilka miesięcy temu. Komentatorzy stwierdzili (uwaga!), że już słychać doping kibiców Milanu. Żałuję, że nie mogę posłuchać tego jeszcze raz...
Podczas hymnu Milanu swoje trzy grosze tradycyjnie dorzucili kibice Juventusu. Wyglądało to mniej więcej tak jak kilka miesięcy temu. Komentatorzy stwierdzili (uwaga!), że już słychać doping kibiców Milanu. Żałuję, że nie mogę posłuchać tego jeszcze raz...
- booyak
- Juventino
Też rzuciło mi się to w oczy a właściwie uszy. Nie chce mi się szukać danych ilu naszych było wczoraj na San Siro ale momentami doping wskazywał na Juve Arenę. Tylko to brzydactwo jakie widziałem na ekranie nie dało mi zapominać że to jednak obiekt mediolański. Ogólnie naszym tifosi należą się brawa bo podobnie było na Stamford Bridge. Chłopaki dają radę i słychać ich na każdym stadionie gdzie pojawia się nasza drużyna. Oczywiście nie ma co komentować ekspertów z n-ki bo ich wiedza o Serie A a tym bardziej o Juve opiera się chyba o jakieś internetowe opowiastki rodem z piłka.pl. A pamiętam euforię jaka zapanowała między innymi tutaj na forum kiedy podano oficjalnie że to nSport będzie transmitował ligę włoską. Po tym co słychać w studiu i po tym co pokazują komentatorzy chyba większość z nas tęskni za przynudzającym Lipińskim w Canal+.szczypek pisze:Nie wiem czy ktoś już wspominał, jeśli nie to myślę, że warto wiedzieć. Wczoraj komentatorzy na nSport dali bardzo pozytywny popis swoich umiejętności.
★ ★ ★
- PrzemasJuve
- Juventino
wczoraj zostal ten temat juz poruszony, ale nie tutaj.. zajmie sie ktos jakims pismem oficjalnym lub mniej do enki, ze to co robia (hejtowanie JUVE przez kazdego mozliwego goscia) jest idiotyczne i , ze powinni cos z tym zrobic?
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!