Serie A 12/13 (14): Milan 1-0 JUVENTUS
- SKAr7
- Juventino
pablo1503 pisze: Gio wchodzi na Mirko, a Stefan na Isle.
PS. Proszę mi tu nie pisać, że Vucinić robi niezbędną robotę dla nas, bo się zastawia etc, a Isla miał niedawno poważną kontuzję. 'Jesteś wart tyle, ile twój ostatni mecz' - Dziękuje.
popieram w 100%. Vucinić nie robi dziś na boisku nic, traceniem piłki :doh:
Nie wiem, czy ktoś tam powyżej napisał o najgorszym meczu pojedynczego piłkarza od roku, ale obawiam się, że w przypadku Isli to może być racja

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A Milan nie siądzie kondycyjnie??
Biegają niczym Juventus zazwyczaj...
Sędziowie się mylą - taka jest piłka... Szkoda. Najgorszy mecz pojedynczego zawodnika od kiedy drużynę objął Conte. Wiadomo o kogo chodzi.
Całe MVP również do pupy gra.
No ale w sumie w zeszłym sezonie bywaliśmy w znacznie gorszych opałach

Biegają niczym Juventus zazwyczaj...
Sędziowie się mylą - taka jest piłka... Szkoda. Najgorszy mecz pojedynczego zawodnika od kiedy drużynę objął Conte. Wiadomo o kogo chodzi.
Całe MVP również do pupy gra.
No ale w sumie w zeszłym sezonie bywaliśmy w znacznie gorszych opałach

- albertcamus
- Juventino
dziękuję, pozdrawiamalbertcamus pisze:Bez hurraoptymizmu panowie. To będzie bardzo ciężki mecz.
Wygramy jedną bramką, albo zremisujemy.
Milan w ostatnich spotkaniach się odrodził i prezentuje przyzwoity poziom, a nie żenujący.
- Tacchinardi.
- Juventino
Bez niesprawiedliwie podyktowanego karnego byłby co najmniej remis, tyle w tym temacie. Nad naszymi zawodnikami i tak będziecie się pastwić.

- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ależ Frajerstwo... jestem zażenowany.
- Czarek_88
- Juventino
Zagraliśmy dzisiaj padline
Słabe jak sie okazało zmiany, gdzie Giach? Lichy?
Słabe skrzydła, Vidal bez błysku
Isla na liste transferową !
Dzwońcie bo Drogbe
Słabe jak sie okazało zmiany, gdzie Giach? Lichy?
Słabe skrzydła, Vidal bez błysku
Isla na liste transferową !
Dzwońcie bo Drogbe

Ostatnio zmieniony 25 listopada 2012, 22:42 przez Czarek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- filippo
- Juventino
Słabo aż zęby bolały...
Najbardziej mnie martwi, że Marchisio gaśnie, w lidze gra ostatnio bardzo słabo. Isla? Na co my go kupiliśmy skoro on dośrodkować nie umie, Padoin, ktorego wszyscy chca tutaj sprzedać w 10 minut robi więcej niż Isla przez całą pierwszą połowę.
Vucinica mam już serdecznie dość.
Pirlo przyzwoicie...ale to za mało, żeby jeden ofensywny zawodnik grał na poziomie, żeby choćby zremisować
Najbardziej mnie martwi, że Marchisio gaśnie, w lidze gra ostatnio bardzo słabo. Isla? Na co my go kupiliśmy skoro on dośrodkować nie umie, Padoin, ktorego wszyscy chca tutaj sprzedać w 10 minut robi więcej niż Isla przez całą pierwszą połowę.
Vucinica mam już serdecznie dość.
Pirlo przyzwoicie...ale to za mało, żeby jeden ofensywny zawodnik grał na poziomie, żeby choćby zremisować
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jeden z najgorszych spotkań w tym sezonie, tak kaleczącej drużyny nie widziałem od dawien dawna, od kiedy na ławce jest Alessio gramy coraz częściej padake.
Mam nadzieje, że nie będziemy przekładać dobrych spotkań ze złymi :doh:
Mam nadzieje, że nie będziemy przekładać dobrych spotkań ze złymi :doh:
- D-Rose
- Juventino
Jak tam? Przeskoczył czy nie przeskoczył?! :roll:jareckik pisze:Czy Samptoria dziś wyprzedzi Milan w tabeli ??? :rotfl:
Conte niech wraca jak najszybciej na ta ławke bo juz tego Alessio mam serdecznie dosyc. Nie wiem, zraziłem sie do niego jakos

Ostatnio zmieniony 25 listopada 2012, 22:43 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.