Serie A 12/13 (14): Milan 1-0 JUVENTUS
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Vucinic i Isla natychmiast z boiska. Pierwszy powinien dostac po gebie za brak zacunku dla klubu drugi moze brac lekcje gry w ofenywie od De Ceglie. I jeszcze ten "karny"... :doh:
- koki90
- Juventino
Karny z pupy. Nasi grają z kupą w majtach jak nigdy dotąd. Zdaje mi się, że nerwowość zaczęła się od niedokładności Islii i po golu z karnego. Przerwa dobrze powinna nam zrobić. Nie z takich opresji wychodziliśmy.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2012, 21:39 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nedved1983
- Juventino
nasz tradycyjnie słabe skrzydła zostały kompletnie podcięte.
nasza pomoc też bardzo słabo. Szwagier powinien razem z Islą pójść na piwo, znowu przechodzi obok meczu. do tego masa strat i niedokładnych podań. dołóżmy karnego z kapelusza i mamy 1:0. szkoda, że Antonio nie może nimi wstrząsnąć w przerwie. Gio i Lichtsteiner na boisko i nie traćmy wiary.
nasza pomoc też bardzo słabo. Szwagier powinien razem z Islą pójść na piwo, znowu przechodzi obok meczu. do tego masa strat i niedokładnych podań. dołóżmy karnego z kapelusza i mamy 1:0. szkoda, że Antonio nie może nimi wstrząsnąć w przerwie. Gio i Lichtsteiner na boisko i nie traćmy wiary.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
To co pokazuje dzisiaj Isla i Vidal to jest jakaś jawna prowokacja i kpina. :doh:
Pozytywów brak. Są za to dziury między formacjami, niecelne podania i straty piłki co 30 sek. i nieistniejąca ofensywa.
Licht i Gio na boisko od razu po przerwie, bo tej padaki nie da się oglądać.
Pozytywów brak. Są za to dziury między formacjami, niecelne podania i straty piłki co 30 sek. i nieistniejąca ofensywa.
Licht i Gio na boisko od razu po przerwie, bo tej padaki nie da się oglądać.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Marian.
- Juventino
1. Gramy słabiutko.
2. Ciekawy karny.
3. Isla do zmiany.
4. Milan gra strasznie agresywnie, dużym pressingiem.
5. Milan jest bliższy strzelenia drugiego gola, niż my pierwszego.
6. Jak nie zaczniemy grać tak jak potrzeba to przegramy ten mecz.
7. Ciekawe co powiedzą na tego karnego, spece na N-ce...
2. Ciekawy karny.
3. Isla do zmiany.
4. Milan gra strasznie agresywnie, dużym pressingiem.
5. Milan jest bliższy strzelenia drugiego gola, niż my pierwszego.
6. Jak nie zaczniemy grać tak jak potrzeba to przegramy ten mecz.
7. Ciekawe co powiedzą na tego karnego, spece na N-ce...

- strong return
- Juventino
Nasi są myślami w Londynie. Wszyscy grają w pomocy kompletne NIC, a szczególnie Isla, Marchisio nie szło nawet zauważyć w ofensywie, jak za starych "dobrych" czasów. Milan dobrze się asekuruje. Buffo mógł to wyciągnąć jednak. Oby było lepiej, bo nie może być już gorzej. Choć karny z d...
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2012, 21:37 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- kosciu88
- Juventino
Karny dzieki nagonce Morattiego. Seba na boisko za Vucinica i Pepe za Isle
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- OPD
- Juventino
Przeraża mnie ta dziura jaką mamy między linią obrony i pomocy. Poza tym strasznie dużo niedokładności w naszej grze, strasznie mnie denerwuje, że każde kolejne, nawet najkrótsze podanie, trafia pod nogi przeciwnika. Asa jako skrzydłowy sprawdzał się jako opcja tymczasowa, teraz tam gra fatalnie i wychodzą jego braki dyskredytujące go do gry na tej pozycji. Na drugiej stronie najgorszy dziś z naszych Isla, który nic pozytywnego nie zrobił.
A karny nieprawidłowy.
A karny nieprawidłowy.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Póki co grają tak, jakby pierwszy raz ze sobą grali, Isla tragedia, temu panu już chyba podziękujemy... kolejny to Vidal, też bardzo kiepsko, ogólnie cała drużyna gra jakby byli pijani, NIC nie wychodzi. Jak tak dalej będzie to dostaniemy jeszcze z 2 bramki w plecy i po zawodach :doh:
- jakku1
- Juventino
Autentycznie mam wrazenie, ze polowa skladu gra jakby byla po polowce dobrej wodki. Isla gra gorzej, niz Motta, Bonucci co chwile robi bledy, Vidal sprezentowal dwie takie kontry Milanowi, ze tylko przyklasnac. Atak kompletnie nieruchliwy, Vucinic stoi i traci, Quagliarella probuje ale nie ma za bardzo z czego uderzyc.
Gramy chyba najgorsza polowke od roku. Nawet z Interem tak slabo nie gralismy. A Milan sie zamknal na wlasnej polowie i kontruje. Albo sie ogarniemy, albo przegramy.
Gramy chyba najgorsza polowke od roku. Nawet z Interem tak slabo nie gralismy. A Milan sie zamknal na wlasnej polowie i kontruje. Albo sie ogarniemy, albo przegramy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- gucio_juve
- Juventino
Optymalne rozwiązanie, Lichy nic lepszego z przodu raczej nie pokaże niż Isla. Marchisio jest dziś fatalny...kosciu88 pisze:Pepe za Isle
- kubus1
- Juventino
Gra Isli przypomina poczynania Wojciecha Łobodzińskiego za "najlepszych" lat. Vidal masa głupich strat. Kilka podań czy zamiarów podań kompletnie niezrozumiałych. Vucinic i te jego klepki, podcinki- nie wiem jak to nazwać są kompletnie bez sensu. Ruski komentator dobrze to określił "gra Juventusu jest nieudaczna". W przerwie konieczna zmiana Lichtsteiner za Isle i może nie od razu ale Giovinco za Vucinica.
- Tengen
- Juventino
Milan grając u siebie ma o kilka minut mniej piłkę... lol. Nie powiem, że gra źle, ale już wszyscy będą się chyba bronić grając z nami, nawet u siebie :roll:
Isla mnie już wcześniej irytował, ale dawałem mu jeszcze kredyt zaufania. Ręka to tam raczej prezencik od arbitra, ale te dośrodkowania, drybling... kinda retarded.
Ogólnie nasza gra czytelna, ale Milan ciasno się spina w swojej strefie.
Isla mnie już wcześniej irytował, ale dawałem mu jeszcze kredyt zaufania. Ręka to tam raczej prezencik od arbitra, ale te dośrodkowania, drybling... kinda retarded.
Ogólnie nasza gra czytelna, ale Milan ciasno się spina w swojej strefie.