Serie A 12/13 (14): Milan 1-0 JUVENTUS
- gucio_juve
- Juventino
Now we see more
Niech postawią jeszcze 43 tych sędziów za bramkami.
Gra ktoś u nas dobrze prócz Buffona?

Niech postawią jeszcze 43 tych sędziów za bramkami.
Gra ktoś u nas dobrze prócz Buffona?
- Robaku
- Juventino
isla to dzisiaj żal, constant zjada go na sniadanie,
ciesze się ,zę gra ten swietny wyjadacz i jeszcze lepszy zastawiacz Miras, proste, ze jego gra jest 87 razy lepsza niz Gio.
Pyrlo to też dzisiaj słabo.
Ogólnie dzisiaj na stojąco - zenująco. niedokładność.
ciesze się ,zę gra ten swietny wyjadacz i jeszcze lepszy zastawiacz Miras, proste, ze jego gra jest 87 razy lepsza niz Gio.
Pyrlo to też dzisiaj słabo.
Ogólnie dzisiaj na stojąco - zenująco. niedokładność.
- Mate.G
- Juventino
MASAKRYCZNA MASAKRA :twisted:
Isla gra gorzej niż sobie dam rady wyobrazić.
Reszta też strasznie słabo.
A Pana sędziego zapraszam na lekcję biologi. Bo nie potrafi rozróżnić ręki od pleców.
Isla gra gorzej niż sobie dam rady wyobrazić.
Reszta też strasznie słabo.
A Pana sędziego zapraszam na lekcję biologi. Bo nie potrafi rozróżnić ręki od pleców.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2012, 21:36 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
ISLA WON! Co ma piłke to strata, albo jej nie przyjmnie wgl
W dodatku zrobił karnego którego być nie powinno, dostał w plecy. Lichtsteiner na boisko. Ogólnie tragicznie to wygląda ;/ Musi coś ruszyć, zmiany zmiany zmiany!
FORZA JUVE!!

FORZA JUVE!!
- Dante93
- Juventino
No coż sędzia nas narazie dyma, trudno. Nie zmienia to faktu, że gramy 2 klasy gorzej niż w meczu z Chelsea.
Isla - paralityk. De Ceglie prawej strony. Już kij z karnym którego nie powinno byc. Chłop ma elemtarne braki techniczne i taktycznie. Nie wie co robić, jest wolny i nie potrafi przyjąć piłki. Nie mieści mi sie w głowie jak takiego zawodnika mozna na 20 mln wycenić. 4 mln, jak za Padoina, i by było ok.
Vidal gra najgorszy mecz odkąd zakłada tę koszulke. Hańbi ją taką grą.
Pirlo zupełnie bezbarwny. Marchisio gra? Dobrze wiedzieć. Asamoah sam prochu nie wymyśli.
Quag to jedyny do którego sie nie przyczepie. W teorii najbardziej wysunięty napastnik, stara sie wychodzi po piłke, celnie odgrywa, próbuje. Vucinić za to gra taką kupe, jakiej dawno nie grał. Kawałek drewna.
Giovinco in, Pogba in. Trzeba reagować bo jest żenująco słabo. Na tle słabego Milanu wyglądamy jak drużyna Serie B nie A.
Mecz fatalny, brzydki, zero składnej gry. Oczy bolą od tej kopaniny.
Nie chce siać defetyzmu, ale przez 45 minut nawet na sekunde nie zagroziliśmy bramce Amelii. Nic nawet glupiego strzału z 30 metrów w bramke. Jest masakrycznie źle.
Nie moge ogarnąć jak w ciągu paru dni można tak bardzo obniżyć loty. Myślałem, że gorzej niż z interem nie będzie. Głupi byłem.
Isla - paralityk. De Ceglie prawej strony. Już kij z karnym którego nie powinno byc. Chłop ma elemtarne braki techniczne i taktycznie. Nie wie co robić, jest wolny i nie potrafi przyjąć piłki. Nie mieści mi sie w głowie jak takiego zawodnika mozna na 20 mln wycenić. 4 mln, jak za Padoina, i by było ok.
Vidal gra najgorszy mecz odkąd zakłada tę koszulke. Hańbi ją taką grą.
Pirlo zupełnie bezbarwny. Marchisio gra? Dobrze wiedzieć. Asamoah sam prochu nie wymyśli.
Quag to jedyny do którego sie nie przyczepie. W teorii najbardziej wysunięty napastnik, stara sie wychodzi po piłke, celnie odgrywa, próbuje. Vucinić za to gra taką kupe, jakiej dawno nie grał. Kawałek drewna.
Giovinco in, Pogba in. Trzeba reagować bo jest żenująco słabo. Na tle słabego Milanu wyglądamy jak drużyna Serie B nie A.
Mecz fatalny, brzydki, zero składnej gry. Oczy bolą od tej kopaniny.
Nie chce siać defetyzmu, ale przez 45 minut nawet na sekunde nie zagroziliśmy bramce Amelii. Nic nawet glupiego strzału z 30 metrów w bramke. Jest masakrycznie źle.
Nie moge ogarnąć jak w ciągu paru dni można tak bardzo obniżyć loty. Myślałem, że gorzej niż z interem nie będzie. Głupi byłem.
- pan Zambrotta
- Juventino
po "golu Muntariego", doczekaliśmy się "pleców Isli" 

:lol: no to zrobił, czy nie zrobił wojtusiu ?Wojtek pisze: W dodatku zrobił karnego którego być nie powinno, dostał w plecy.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2012, 21:37 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomijając już karnego, którego nie było, to nasz gra z przodu wygląda tragicznie, a niedokładność i liczba głupich strat jest zatrważająca.
p.s Czy Isla choć raz kopnął piłkę nie w przeciwnika ? :shock: ( pomijając tą wrzutkę w stylu Molinaro )
p.s Czy Isla choć raz kopnął piłkę nie w przeciwnika ? :shock: ( pomijając tą wrzutkę w stylu Molinaro )
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"