Serie A 12/13 (14): Milan 1-0 JUVENTUS
- gucio_juve
- Juventino
Hah
Teraz monolog siwego 
Sędzia łatwił nam trzy pkt ze Sieną
I blok defensywny nie jest nierzemakalny, co było widać tam
Może rzut oka na linię defensywną w tym meczu, gdzie libero grał nominalny defensywny pomocnik
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> przygotowanie do meczu.. 

Sędzia łatwił nam trzy pkt ze Sieną

- kubus1
- Juventino
Po raz pierwszy w tym sezonie oglądam N. Wcześniejsze mecze oglądałem na zagranicznych stacjach. To co widzę i słyszę to jakiś absurd. Pan 'Europa da się lubić' i ten siwy dziennikarzyna to jakieś tumany. Krew się we mnie gotuje. Czekam na piękny wynik, żeby im tak gęby pozatykało.
- Nedved1983
- Juventino
kolejne skandaliczne studio, i oczywiście znowu nie mamy tam nikogo " naszego". a ten kretyn celebryta powinien oberwać za wygadywanie głupot. doszło do tego że Kołodziejczyk wypada najmądrzej z nich wszystkich :o
musimy to wygrać, nasze zwycięstwa to najlepszy sposób na zamknięcie naszych krytyków.
Fino alla fine forza Juventus!
musimy to wygrać, nasze zwycięstwa to najlepszy sposób na zamknięcie naszych krytyków.
Fino alla fine forza Juventus!
- andylono
- Juventino
FelekJUVE pisze:Ja bym radził jakieś pisemko do nich wystosunkować bo obrażają mase polskich kibiców Juve....
NIECH MI TEN GNÓJ W Okularach powie jakie on ma fakty!!?? Kuuzwa co za
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Też tak myślę. Zawalmy im skrzynkę mailową. Niech wiedzą, że wygłaszają bzdury niczym nie potwierdzone.
- johnnybgoode
- Juventino
Stefan oczywiście wspomniał o nieuczciwym spotkaniu Inter - Juve, ale gdy wypomniano mu to że bramka wyrównująca też nie była prawidłowa oczywiście się oburzył i stwierdził że była jak najbardziej słuszna. Nie żeby przy golu dla nas na 1:0 spalony był w sumie na +-.gucio_juve pisze:HahTeraz monolog siwego
![]()
Nie rozumiem co na spotkaniu Milan - Juventus robią kibice interu i Torino. Po prostu nie rozumiem...
- gucio_juve
- Juventino
Chodziło mi o to, co mówił o defensywie Juve w meczu ze Sieną, gdzie na środku defensywy grał Marrone, przez którego notabene straciliśmy gola, bo nie pokrył Calaio, a to wszystko wyszło przez rajd niezawodnego De Ceglie.johnnybgoode pisze:Stefan oczywiście wspomniał o nieuczciwym spotkaniu Inter - Juve, ale gdy wypomniano mu to że bramka wyrównująca też nie była prawidłowa oczywiście się oburzył i stwierdził że była jak najbardziej słuszna. Nie żeby przy golu dla nas na 1:0 spalony był w sumie na +-.gucio_juve pisze:HahTeraz monolog siwego
![]()
Nie rozumiem co na spotkaniu Milan - Juventus robią kibice interu i Torino. Po prostu nie rozumiem...
Po tym co tu zawsze słysze na temat studia na n-ce, zaczynam się cieszyć, że się nie zdecydowałem 

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- D-Rose
- Juventino
Ale wy płaczecie. Takie hejty znaczą tylko tyle, jakim jestesmy mocnym klubem, i jak wielką zadrą w oku jestesmy w oczach milanistów, interistów i innych kibiców smiesznych włoskich nic nieznaczacych druzynek itp itd. Taki pokaz bezradnosci w wykonaniu tych ludzi. Tyle maja co sobie pohejtują. Proste 
Jest taka sentencja. "Wasza nienawisc nas wzmacnia". I po kazdym takim "wbryku" coraz bardziej dumny jestem z tego, ze kibicuje Juventusowi i z kazdym kolejnym dniem wiem, ze dobrze wybrałem

Jest taka sentencja. "Wasza nienawisc nas wzmacnia". I po kazdym takim "wbryku" coraz bardziej dumny jestem z tego, ze kibicuje Juventusowi i z kazdym kolejnym dniem wiem, ze dobrze wybrałem

To co mówisz jest jasne, ale jak się zaprasza ludzi do studia i mają oni robić za ekspertów to chyba jednak przesada....
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"