Liga Europy 2012/2013
- ewerthon
- Juventino
Dla interu ważniejszy jest najbliższy mecz z Parmą, więc postanowili się skompromitować w Rosji. Dobrze, że chociaż mają już zapewniony awans.
Udinese dało pupy w meczu z Anży i ostatecznie odpadło z rozgrywek.
Lazio dzięki remisie z Kogutami awansowało dalej, a jeśli Napoli wygra dzisiaj na wyjeździe, to znacznie przybliży się do awansu.
Zapowiada się, że na wiosnę będziemy mieć 4-5 drużyn w rozgrywkach europejskich. Podejrzewam, że połowa nich odpadnie już w pierwszej rundzie.
Udinese dało pupy w meczu z Anży i ostatecznie odpadło z rozgrywek.
Lazio dzięki remisie z Kogutami awansowało dalej, a jeśli Napoli wygra dzisiaj na wyjeździe, to znacznie przybliży się do awansu.
Zapowiada się, że na wiosnę będziemy mieć 4-5 drużyn w rozgrywkach europejskich. Podejrzewam, że połowa nich odpadnie już w pierwszej rundzie.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2012, 12:44 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- De Rossi
- Juventino
Śmieciuchy z Udine odpadły. Napoli, Lazio i Inter zapewnili se awans (no, Inter miał już awans wcześniej). W następnej rundzie Italia będzie miała 5 drużyn w pucharach. Lazio powinno pojechać Tot (nie wiem jak się to pisze, na ham się kończy), ale Kozak tragicznie partaczył. Do tych, którzy chcieliby się pośmiać z Interu - zaznaczę jedynie, że w ich środku pomocy zagrało dwóch graczy Primavery, na bramcę stał Belec (szkoda Castellazziego), w obronie Silvestre, na prawej Jonathan, a w ataku Livaja z Cou. Najbardziej zaskoczył mnie awans Napoli. A Lazio.. coś czuję, że będą chcieli powalczyć w LE.

- mateusz6
- Juventino
Ale czy na pewno Udinese odpadło? Przecież grają z Liverpoolem, a YB z Anży. Włosi wygrywają trzema, ruskie dwoma bramkami i mamy komplet włoskich drużyn w play offach 

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- mateusz6
- Juventino
Mogę się mylić, ale jeśli wygrają ruskie i Udinese to:De Rossi pisze:Nie, nie. Young Boys i Liverpool mają po 7 punktów, jakby Udinese i Ruskie wygrały to 3 drużyny miałyby po 7 pkt i robiłoby się małą tabelkę, a Udinese dwa razy z Young Boys przegrało.
-Udinese ma lepszy bilans z Liverpoolem, a gorszy z YB
-YB ma lepszy bilans z Udinese, ale gorszy z Liverpoolem
-Liverpool ma lepszy bilans z YB, ale gorszy z Udinese
wiec robi się tabelkę z tymi trzema drużynami i wtedy liczą się bramki. IMO matematyka nie przekreśla jeszcze szans Włochów.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Do tych, którzy chcieliby się pośmiać z De Rossiego - zaznaczę jedynie, że do przerwy było 1:0, a po przerwie na środku pomocy zameldował się Zanetti, Belec to miał tak wiele do powiedzenia przy bramkach, że nawet gdyby tam stał Buffon to byłoby 3:0, w obronie zawalił przede wszystkim Jesus, a w ataku po przerwie zamiast Livaji biegał Palacio. Oczywiście Inter nie zabrał na ten mecz kilku zawodników z podstawowego składu (nie bardzo rozumiem dlaczego nie poleciał Cassano skoro i tak w sobotę nie będzie mógł zagrać), ale taki wynik to trochę wstyd i jest się z czego śmiać.De Rossi pisze:Do tych, którzy chcieliby się pośmiać z Interu - zaznaczę jedynie, że w ich środku pomocy zagrało dwóch graczy Primavery, na bramcę stał Belec (szkoda Castellazziego), w obronie Silvestre, na prawej Jonathan, a w ataku Livaja z Cou.
5 zespołów? Włoska piłka jednak nie upadła, no co za ulga...
- De Rossi
- Juventino
Do tych którzy chcieliby się pośmiać z pypka - droga wolna. Jest z kogo.szczypek pisze:Do tych, którzy chcieliby się pośmiać z De Rossiego - zaznaczę jedynie, że do przerwy było 1:0, a po przerwie na środku pomocy zameldował się Zanetti, Belec to miał tak wiele do powiedzenia przy bramkach, że nawet gdyby tam stał Buffon to byłoby 3:0, w obronie zawalił przede wszystkim Jesus, a w ataku po przerwie zamiast Livaji biegał Palacio.
Na 2 połowę wszedł Palacio i Zanetti, ale nadal pozostali na nim Belec, Silvestre, Jonathan, Benassi i Coutinho. Jakby nie było nie są to gracze pierwszej jedenastki, a nawet niektórzy szerokiego ligowego składu. A za Ranocchię później wszedł kolejny gracz Primavery, Donkor. Wstyd na cały świat. Pewnie się już nie podniosą po tej porażce. Idź do tematu o Interze i ponapinaj się z ich kibicami, powklejaj cyctaty z ich forum. W końcu oglądanie meczów Del Piero w Australii jest trochę chore, ale marnowanie czas na takie coś, już nie. Ty mój uszczypliwy pypku.
@Supersłonik, chodzi o to, że jak Cie to nie interesuje, to nie wchodź do tego tematu, tak jak ja nie wchodzę do Twoich temacików o przyporządkowaniu klubików do cyferek.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2012, 12:27 przez De Rossi, łącznie zmieniany 3 razy.

- Supersonic
- Juventino
Jestem niesamowicie dumny z wloskich zespolow. Jest dobrze, a moze byc wrecz cudownie. W koncu zaczynaja grac na miare oczekiwan. Nie moge sie doczekac jak moi znajomi z zagranicy przyjada do Polski i wreszcie bede mogl im powiedziec - wloska pilka nie upadla, wloska pilka wiecznie zywa.
Oby tak dalej! Zwlaszcza cieszy postawa Interu. Mysle, ze maja szanse wygrac te rozgrywki, a pozniej.. moze superpuchar? Kto wie? Np. z Milanem.. To byloby cos.
A przeciez jeszcze Itas Diatec Trentino rozwalilo wczoraj Zakse Kedzierzyn i objelo prowadzenie w grupie D LM siatkarzy, wlosi maja tam 3 ekipy- jeszcze Lube Banca Marche Macerata i Bre Banca Cuneo i wszystkie prowadza w swoich grupach.
Cudowny tydzien! Forza!
De Wloski @ przeciez ostatni taki temat powstal jeszcze za czasow wiekow ciemnych, na wiosne, kiedy zaden wloski klub nie gral juz w LE. Poza tym chcialem zauwazyc, ze czasem przyporzadkowuje sie pilkarza nie klub.
Stahoo
Oby tak dalej! Zwlaszcza cieszy postawa Interu. Mysle, ze maja szanse wygrac te rozgrywki, a pozniej.. moze superpuchar? Kto wie? Np. z Milanem.. To byloby cos.
A przeciez jeszcze Itas Diatec Trentino rozwalilo wczoraj Zakse Kedzierzyn i objelo prowadzenie w grupie D LM siatkarzy, wlosi maja tam 3 ekipy- jeszcze Lube Banca Marche Macerata i Bre Banca Cuneo i wszystkie prowadza w swoich grupach.
Cudowny tydzien! Forza!
De Wloski @ przeciez ostatni taki temat powstal jeszcze za czasow wiekow ciemnych, na wiosne, kiedy zaden wloski klub nie gral juz w LE. Poza tym chcialem zauwazyc, ze czasem przyporzadkowuje sie pilkarza nie klub.
Stahoo

Ostatnio zmieniony 23 listopada 2012, 12:46 przez Supersonic, łącznie zmieniany 2 razy.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie, ja tego nie powiedziałem, ale to Ty zacząłeś ich tłumaczyć i zrobiłeś to bardzo nieudolnie. Sugerujesz bowiem, że Inter zakładał porażkę w tym meczu, bo na plac boju nie wysłał najlepszych armat. Moim zdaniem to była kalkulacja, się po prostu nie udało i tyle. Nie podejmowałbym w ogóle tematu Interu gdyby nie Twój durny wpis, gorliwy obrońco wyśmiewanego Interu, którego nikt nie zamierzał wyśmiać.De Rossi pisze:Na 2 połowę wszedł Palacio i Zanetti, ale nadal pozostali na nim Belec, Silvestre, Jonathan, Benassi i Coutinho. Jakby nie było nie są to gracze pierwszej jedenastki, a nawet niektórzy szerokiego ligowego składu. A za Ranocchię później wszedł kolejny gracz Primavery, Donkor.
Nudny jesteś stary. Aha, mój nick to szczypek. Nie wiem co sobie rekompensujesz zmieniając go, ale musi Ci być z tym naprawdę źle, bo zauważyłem, że robisz to regularnie.De Rossi pisze:Idź do tematu o Interze i ponapinaj się z ich kibicami, powklejaj cyctaty z ich forum. W końcu oglądanie meczów Del Piero w Australii jest trochę chore, ale marnowanie czas na takie coś, już nie. Ty mój uszczypliwy pypku.
- De Rossi
- Juventino
No i co z tego, że powstał wieki temu? Omijałem je, bo mnie nie interesowały. No, lekko śmieszyły. Na ten z przyporządkowaniem piłkarzy, niestety nie trafiłem. Szkoda. Pewnie bardzo by mnie zainteresował. Ciebie nie interesuje ten temat, więc tu nie wchodź i nie szydź, bo mnie to bardzo zabolało. Serio. Ta piaskownica jest akurat moja.Supersonic pisze:De Wloski @ przeciez ostatni taki temat powstal jeszcze za czasow wiekow ciemnych, na wiosne, kiedy zaden wloski klub nie gral juz w LE. Poza tym chcialem zauwazyc, ze czasem przyporzadkowuje sie pilkarza nie klub.
Czego nie powiedziałeś pypeczku, bo nie rozumiem? Jestem obrońcą Interu, bo kocham ten klub. Pisałem o wczorajszych meczach, więc przy okazji zaznaczyłem, że Inter grał drugim garniturem. Ty, wiadomo - jesteś na ich punkcie przewrażliwiony, jak każdy wielki fanatyk Juventusu. Założę się, że podczas oglądania meczów na sopcascie odpalasz racę, a przeglądając ich forum w poszukiwaniu bluzgów na temat Juventusu, trzymasz w lewej ręce nóż, albo chociaż scyzoryk.szczypek pisze:Nie, ja tego nie powiedziałem, ale to Ty zacząłeś ich tłumaczyć i zrobiłeś to bardzo nieudolnie. Sugerujesz bowiem, że Inter zakładał porażkę w tym meczu, bo na plac boju nie wysłał najlepszych armat. Moim zdaniem to była kalkulacja, się po prostu nie udało i tyle. Nie podejmowałbym w ogóle tematu Interu gdyby nie Twój durny wpis, gorliwy obrońco wyśmiewanego Interu, którego nikt nie zamierzał wyśmiać.
Rekompensuję sobie tym, fakt, że jestem poniżany w realnym świecie. Normalnie bym się nie odważył mówić na Ciebie pypek, a tu mogę i będę to robił do woli. Taki ze mnie kozaczek. Zwracasz mi już kolejny raz na to uwagę, więc przy okazji przepraszam, że Cie to dotknęło. Pogadam chociaż z zahorem, by on przestał, bo widzę, że się to u niego przyjęło.De Rossi pisze:Aha, mój nick to szczypek. Nie wiem co sobie rekompensujesz zmieniając go, ale musi Ci być z tym naprawdę źle, bo zauważyłem, że robisz to regularnie.