Mecze Juve w TV
- Alfa i Omega
- Juventino
Precel w Krakowie kosztuje 1,60. A obwarzan 1,50.filippo pisze: 1,23 zł to koszt precla, ja wysłałem.
Niektórzy zdzierają ceny po 10 groszy więcej. Pod Pocztą Główną taka jedna na przykład :<
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Juve powinno wygrac w tym glosowaniu, tak naprawde to najciekawszy mecz z tych podanych i o coś, jesli wygra cos innego to bede zdziwiony... najwazniejsze zeby nasi awansowali, bo mam straszne obawy i mimo prawie pewnego awansu... martwi mnie ze nie mamy go jeszcze i oby nie zabraklo 1 pkt..
- Olek1987
- Juventino
[quote="Hoffman"]Jednego mogę wysłać, 25 listopada kończy mi się NPremium a nowego nie mam zamiaru zamawiać, dlatego chociaż złotówkę poświęce na transmisję na tvp1, może to będzie ten głos który zaważy ;p[/quote]
Liga Mistrzów na nPremium jest za darmo przecież.
Liga Mistrzów na nPremium jest za darmo przecież.
Zero szacunku dla Pogby
- delarudii
- Juventino
Dokładnie. Jeśli masz wykupiony pakiet nSport to w czasie Ligi Mistrzów możesz oglądać mecze na nPremium.Olek1987 pisze:Liga Mistrzów na nPremium jest za darmo przecież.Hoffman pisze:Jednego mogę wysłać, 25 listopada kończy mi się NPremium a nowego nie mam zamiaru zamawiać, dlatego chociaż złotówkę poświęce na transmisję na tvp1, może to będzie ten głos który zaważy ;p
A co meczu to jest śmieszne, że tvp w ogóle roważa pokazanie Barcy grającej o pietruszkę, pewnie w rezerwowym składzie, niż Juventus z Szachtarem, gdzie będą się ważyć losy awansu. Ja na tych żydków nie wydam ani centa. Wole obejrzeć mecz na Onecie albo na tym ruskim streamie. Po drugie jest szansa, że Czesi pokażą ten mecz na CT Sport, który jest dość dostępnym kanałem w południowej Polsce z tego co mi wiadomo.
- Olek1987
- Juventino
[quote="rekrut86"]O mojemu kumplowi nPremium na LM nie odkodowują[/quote]
Sam sobie musi odblokować podłanczając dekoder do internetu (instrukcja jest na stronie n.pl)
Mecz będzie można najprawdopodobniej obejrzeć na kanale Italia 1 (mecz z duńczykami był odkodowany, nie wiem jak było z meczem z Chelsea (?) )
Sam sobie musi odblokować podłanczając dekoder do internetu (instrukcja jest na stronie n.pl)
Mecz będzie można najprawdopodobniej obejrzeć na kanale Italia 1 (mecz z duńczykami był odkodowany, nie wiem jak było z meczem z Chelsea (?) )
Zero szacunku dla Pogby
- lukaszeq
- Juventino
Wybraliście! Mecz Barcelona – Benfica w TVP
Źródło: SPORT.TVP.PL
Barcelona – Benfica Lizbona. Transmisję z tego spotkania 6. kolejki Ligi Mistrzów będzie można zobaczyć 5 grudnia na antenie TVP1 i w serwisie SPORT.TVP.PL. Wyboru dokonali kibice w specjalnym głosowaniu SMS.
Swoje głosy można było oddawać w środę od godziny 20.20, czyli od początku studia przed meczem Ajaksu Amsterdam z Borussią Dortmund, do północy.
Mecz grupy G pomiędzy Dumą Katalonii, a Benficą może być niezwykle ciekawy z dwóch powodów. Lizbończycy wciąż mają szansę na awans. Obecnie są na drugim miejscu z taką samą liczbą oczek jak Celtic Glasgow. Aby nie martwić się o poczynania rywali muszą pokonać Barcę na Camp Nou.
Katalończycy awans mają już zapewniony, jednak Lionel Messi walczy o prestiżowy rekord strzelecki, który należy do Gerda Muellera. Niemiec w jednym roku zdobył aż 85 bramek, Argentyńczyk ma ich na swoim koncie już 80. Każde kolejne trafienie w jego przypadku będzie niezwykle cenne.
Wyniki głosowania:
Barcelona – Benfica Lizbona 46 procent
Szachtar Donieck – Juventus Turyn 41 procent
Chelsea – Nordsjaelland 9 procent
Celtic Glasgow – Spartak Moskwa 4 procent
Pozamiatane. :roll:
Źródło: SPORT.TVP.PL
Barcelona – Benfica Lizbona. Transmisję z tego spotkania 6. kolejki Ligi Mistrzów będzie można zobaczyć 5 grudnia na antenie TVP1 i w serwisie SPORT.TVP.PL. Wyboru dokonali kibice w specjalnym głosowaniu SMS.
Swoje głosy można było oddawać w środę od godziny 20.20, czyli od początku studia przed meczem Ajaksu Amsterdam z Borussią Dortmund, do północy.
Mecz grupy G pomiędzy Dumą Katalonii, a Benficą może być niezwykle ciekawy z dwóch powodów. Lizbończycy wciąż mają szansę na awans. Obecnie są na drugim miejscu z taką samą liczbą oczek jak Celtic Glasgow. Aby nie martwić się o poczynania rywali muszą pokonać Barcę na Camp Nou.
Katalończycy awans mają już zapewniony, jednak Lionel Messi walczy o prestiżowy rekord strzelecki, który należy do Gerda Muellera. Niemiec w jednym roku zdobył aż 85 bramek, Argentyńczyk ma ich na swoim koncie już 80. Każde kolejne trafienie w jego przypadku będzie niezwykle cenne.
Wyniki głosowania:
Pozamiatane. :roll:
- pan Zambrotta
- Juventino
I cały misterny plan.....
Wyniki głosowania:
Teraz oddajcie moje dwie dychy
Wyniki głosowania:
Teraz oddajcie moje dwie dychy
- mateo369
- Juventino
Gdyby jakiś newsman się zainteresował tym tematem, zamiast przytaczać wypowiedź jakiegoś anonimowego piłkarza Szachtara, to mecz o awans oglądalibyśmy w tvp...Wyniki głosowania:
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood