Mecze Juve w TV
- FelekJUVE
- Juventino
KIBICE!!
BARDZO WAS PROSZĘ O GŁOSOWANIE NA MECZ SZACHTAR-JUVENTUS!!
Tvp robi sondaż jaki mecz kupic! Mam nadzieje, że nasza społeczność się zmobilizuje
Głosowanie SMS-owe rozpocznie się z początkiem środowego studia (godz. 20.20) i potrwa do północy. W czwartek (22 listopada) o godz. 10.00 na portalu SPORT.TVP.PL oraz na 295 stronie Telegazety TVP1 ogłoszony zostanie wybór widzów, czyli mecz, który będzie transmitowany 5 grudnia.
Oto cztery mecze do wyboru:
FC Barcelona – Benfica Lizbona: SMS* o treści MECZ 1 pod 7150
Szachtar Donieck – Juventus Turyn: SMS* o treści MECZ 2 pod 7150
Celtic Glasgow – Spartak Moskwa: SMS* o treści MECZ 3 pod 7150
Chelsea Londyn – FC Nordsjaelland: SMS* o treści MECZ 4 pod 7150
* – koszt SMS to 1,23 zł (z VAT)
link:http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/liga-mi ... uj/9168642
BARDZO WAS PROSZĘ O GŁOSOWANIE NA MECZ SZACHTAR-JUVENTUS!!
Tvp robi sondaż jaki mecz kupic! Mam nadzieje, że nasza społeczność się zmobilizuje
Głosowanie SMS-owe rozpocznie się z początkiem środowego studia (godz. 20.20) i potrwa do północy. W czwartek (22 listopada) o godz. 10.00 na portalu SPORT.TVP.PL oraz na 295 stronie Telegazety TVP1 ogłoszony zostanie wybór widzów, czyli mecz, który będzie transmitowany 5 grudnia.
Oto cztery mecze do wyboru:
FC Barcelona – Benfica Lizbona: SMS* o treści MECZ 1 pod 7150
Szachtar Donieck – Juventus Turyn: SMS* o treści MECZ 2 pod 7150
Celtic Glasgow – Spartak Moskwa: SMS* o treści MECZ 3 pod 7150
Chelsea Londyn – FC Nordsjaelland: SMS* o treści MECZ 4 pod 7150
* – koszt SMS to 1,23 zł (z VAT)
link:http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/liga-mi ... uj/9168642
- mateo369
- Juventino
fajnie, że zachęcasz innychRobaku pisze:Serio łudzisz się, że nie pokaża Barca - Benfica, nie ma szans, żeby tak nie było.

Ludzie wysyłać! tu nie chodzi o mecz w tv, tu chodzi o utarcie nosa fanbojom Barcy!
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- juvemaciek
- Juventino
na główną i na fb, wszyscy wysyłać na Juve, ale oni maja problem z wyborem meczu..
- Robaku
- Juventino
Na prawdę chciałbym, żeby oni kierowali się decyzją widzów, którzy głosują, a nie wpływami z reklami czy oglądalnością konkretnych spotkań.mateo369 pisze:fajnie, że zachęcasz innychRobaku pisze:Serio łudzisz się, że nie pokaża Barca - Benfica, nie ma szans, żeby tak nie było.po co iść na wybory, jeden głos niewiele zmieni - pomyślało 5 mln Polaków :roll:
Ludzie wysyłać! tu nie chodzi o mecz w tv, tu chodzi o utarcie nosa fanbojom Barcy!
Wiesz, nawet jeśli na Juve pójdzie 300 tys. sms a na barce 200 tys. sms to i tak będzie Barca bo ona mimo wszystko zapewnia wiekszą oglądalność a co za tym idzie droższe reklamy.
A na wybory chodzę!
- jt10
- Juventino
Rewelacyjne podejście, super, tak trzymaćRobaku pisze:Serio łudzisz się, że nie pokaża Barca - Benfica, nie ma szans, żeby tak nie było.
Co prawda będziemy na drugim miejscu, ale z Barceloną nie mamy szans. Trzeba ewentualnie czekąć na 1/8 LM.

Wysłałem blisko 20 smsów, czemu newsa nie ma jeszcze na głównej ani na FB? Głosowanie tylko do północy!
- bajbek17
- Juventino
Sprawdziłem i u mnie czarny ekran tylkofilippo pisze:Jak ktoś ma cyfrę niech sprawdzi czy na Italia1 leci teraz Anderlecht-Milan. Jeśli leci niekodowany to za 2 tygodnie bedzie tam Szachtar-Juve
zdaje sie ze to kanał 315...

- Brutalo
- Juventino
Wysłałem kilka sms, ale mi nie ściągnęło z konta. Obciąży do rachunku ? Zrypane. Mecz i tak obejrzę w jakże zarąbistej toruńskiej ekipie