Ciekawostki dotyczące Juventusu. Czyli pytania i odpowiedzi.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Szwagier wziął się od wąsa, jakiego Mirko prezentował w trakcie przedsezonowych przygotowań.mrozzi pisze:Eta Beta to postać z kreskówki Disneya. -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Ele-Mele
Quaglię nazywa się tak, ponieważ ma (rzekomo) rozwiązanie na każdą sytuację na boisku.
Ksywkę nadał mu bodaj Zuliani, a nie od dziś wiadomo, że chłop ma nierówno pod kopułą.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
A nie czasem od tego,że jest wystawiany nawet jak nie ma formy?Jest to niejako powiązane z tym,że jest szwagrem Antonio i więzy rodzinne grają główną rolę.jackop pisze:Szwagier wziął się od wąsa, jakiego Mirko prezentował w trakcie przedsezonowych przygotowań.
Tak mi się wydaje,bo już w zeszłym sezonie tak go nazywaliśmy kiedy jeszcze cierpiał na brak wąsa.

Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Norbi 24
- Juventino
W pumach powercatstahoo pisze:Czy ktos wie, w jakim modelu butów Puma występował Buffon na Euro i obecnie w nich gra? Nie bardzo potrafię to ustalić
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Ma ktoś link do zapowiedzi SKY, meczu Juventusu z Milanem ( nie wiem niestety którego ) z tamtego sezonu? Leciała tam piosenka Stairway to Heaven + było pokazane wiele legend obu klubów.
- baka
- Juventino
Ale dzisiaj widziałem zdjęcie jednego z zawodników UFC z wąsem i też był podpis "szwagier"Hołek pisze:A nie czasem od tego,że jest wystawiany nawet jak nie ma formy?Jest to niejako powiązane z tym,że jest szwagrem Antonio i więzy rodzinne grają główną rolę.jackop pisze:Szwagier wziął się od wąsa, jakiego Mirko prezentował w trakcie przedsezonowych przygotowań.
Tak mi się wydaje,bo już w zeszłym sezonie tak go nazywaliśmy kiedy jeszcze cierpiał na brak wąsa.
- Szilgu
- Juventino
Przed wąsem nie widzałem, żeby ktokolwiek nazywał go szwagrem. Za to po pierwszym meczu z wąsem, bodajże pod jakimś newsem ludzie zaczęli używać tej ksywy. Więc skłaniałbym się ku teorii o ciekawym zaroście.
- Włodar
- Juventino
- PlanetJuve
- Juventino
Pewnie bedzie niedlugo na stronie ale napisze od siebie, ze Juve wygrało w towarzyskim meczu z niejakim Chierim 10:0
4 bramki zdobył zawodnik primavery Beltrame, po jedenj bramce strzelili: Matri, Vidal, Marchisio, Pogba, Giac i Fabio Q
4 bramki zdobył zawodnik primavery Beltrame, po jedenj bramce strzelili: Matri, Vidal, Marchisio, Pogba, Giac i Fabio Q

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Teraz juz wiem dlaczego taka niedorajda jak Secco pracowala w Juventusie ; )
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- DiaVolO
- Juventino
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... ,id,t.html
W mojej mieścince Juve otworzyło szkółkę piłkarską
Szkoda że nie jestem parę lat młodszy....
W mojej mieścince Juve otworzyło szkółkę piłkarską