Krzynówek piłkarzem roku 2003!!
- Danielpiero
- Juventino
Pomocnik .FC Nuernberg i reprezentacji Polski został wybrany Piłkarzem Roku 2003 w plebiscycie PN.
Myśle że fajnie bo Krzynówek to spoko gościu :-D

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- liver
- Juventino
Ta nagorda to strzal w 10, ciezko wsord naszych orlow odszukac rownie solidnego i profesjonalnego pilkarza.....nic tylko zyczyc mu aby ten nadchodzacy 2004 byl rownie dobry albo jeszcze lepszy....a no i czywiscie zeby podbil lewa flanke leverkusen 

- Ironek
- Juventino
zagroo pisze:hmmm w sumie to krzynówek jest dobry ale dopiero dobrze grał w meczu z włochami i serbia bo wczesniej to tak przeciętnie
hahaha No oczywiście, przeciętnie to znaczy, że w każdym meczu był najlepszy na boisku, to ciekawe co będzie jak on będzie grał bardzo dobrze. Wygrał bardzo zasłużenie i życzę mu wszystkiego najlepszego i gry w jak najlepszym klubie
- Alexinhio
- Juventino
Ja zgodze sie z wami,również uważam że zasłużył sobie na to wyróżnienie.Krzynówek jest bardzo solidnym zawodnikiem który walczy do końca i zdecydowanie był najlepszy w ekipie Polski w tym roku mam nadzieje że w roku 2004 będzie jeszcze lepiej :-D
Hip-Hop Non Stop!!!
- Desperado---ALEX
- Juventino
Mysle ze zasłuzenie zdobył tą nagrode.On grał najruwniej z całej druzyny reprezentacji Polski 
- Chris
- Juventino
Może i faktycznie jest to sprawiedliwa decyzja,ale popatrzcie na jakim poziomie musi znajdowac się polski futbol,jeśli piłkarzem roku zostaje gracz 2.Bundesligi.Ponoć dobrze gral w reprezentacji.Ale przeciez reprezentacja grała tragicznie i mimo ambicji cięzko mu sie było wyróżnic.
Juve per sempre!!!
- Olszan
- Juventino
Bardzo dobrze od dawna uważałem go za najlepszego polskiego piłkarza 8) Niech sobie radzi od nowego sezonu jak najlepiej w Bayerze i bedzie największą gwiazdą za rok niech Złotą Piłke dostanie 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- nookie
- Juventino
Zdziwilem sie ze tej nagordy nie dostal ktos z Groclinu..bo przyzwyczailem sie ze takie imprezy sa bardzo komercyjne i tylko ktos czyja druzyna odnosi sukcesy najczescie ma szanse na taka nagorde..ale ciesze sie ze to Krzynowek ja dostal bo na pewno na nia zasluzyl...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- RuTeK
- Juventino
Mialem cicha nadzieje ze nagrode dostanie Kamil KOsowski ale z tego ze Krzynowek j dostal tez jestem zadowolony:) Krzynu walnie sie przyczynil do pokonania Wlochow
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !