LM 12/13 (gr. E) [05]: JUVENTUS 3-0 Chelsea
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 34 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
Pierwsza wpadka komentatorów na nsport (jeszcze przed rozpoczęciem meczu)
- "Juve żeby wyjść z grupy musi dziś wygrać, czy nic nie pomyliłem Wojtku?"
- "yyy, Chyba nie"
Przecież tam co 2 osoba z SerieA.pl byłaby lepszym specjalistą i komentatorem...
- "Juve żeby wyjść z grupy musi dziś wygrać, czy nic nie pomyliłem Wojtku?"
- "yyy, Chyba nie"
Przecież tam co 2 osoba z SerieA.pl byłaby lepszym specjalistą i komentatorem...
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Co tu duzo gadać, jest dobrze, ale nie bardzo dobrze.
szkoda naszych szans, zwłaszcza tej w 3 minucie, złego przyjęcia Asy i tej sytuacji minutę po naszym strzeleniu bramki, z drugiej strony Chelsea jest groźna, mamy Buffona to nasza szansa.
Pieknie bronił w I połowie a i obrona raz pomogła - to był Barza?
Trzymać się przez następne 45 minut!
szkoda naszych szans, zwłaszcza tej w 3 minucie, złego przyjęcia Asy i tej sytuacji minutę po naszym strzeleniu bramki, z drugiej strony Chelsea jest groźna, mamy Buffona to nasza szansa.
Pieknie bronił w I połowie a i obrona raz pomogła - to był Barza?
Trzymać się przez następne 45 minut!
- kosciu88
- Juventino

Jak narazie jest bardzo dobrze kilka glupich strat bylo ale jest ok. Chiellini w obronie dzis miazdzy 
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- strong return
- Juventino

Jak my prowadzimy, to przecież górnicy mają wygrać. ludzie. :roll: No przynajmniej dopóki prowadzimy. Cholerny kashley, żeby mu jego przyjaciel ze spodni odmówił posłuszeństwa.
Za dużo strat mieliśmy i to powodowało dosyć groźne sytuacje. Chociaż ogólnie nie jest źle.
Pirlo mógłby grać lepiej, Asa słabo.
Podoba mi się aktywność Lichego w ofensywie. Nie możemy się cofnąć!
Za dużo strat mieliśmy i to powodowało dosyć groźne sytuacje. Chociaż ogólnie nie jest źle.
Pirlo mógłby grać lepiej, Asa słabo.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012, 21:37 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
- filippo
- Juventino

no i wykrakałem panowie. Szkoda ze ich nie dobiliśmy, ale dobrze ze w ogóle coś strzelili, bo wyglądało to tak jakby bramka Cecha była zaczarowana. Jak widać nie jestfilippo pisze: Jeden gol, choćby najbardziej przypadkowa szmata w historii kosmosu sprawi, że Chelsea bedzie musiała odrabiać wynik z 8 defensywnymi zawodnikami na boisku i Hazardem w ataku...
Po chwałę.... po chwałę Bianconeri!
Co wy mecz Juve oglądacie czy Szachtara? Jak wygramy dzisiaj, to ja wole zeby wygrał tez Szachtar, bo jesli tak bedzie to zagramy z pewnym awansu już Szachtarem
- pablo1503
- Juventino

To co robi dziś Chiellini, to prawdziwe mistrzostwo świata.
Liczę, że nasi jeszcze coś strzelą i będą kontrolowali mecz.
PS. Potrzebuje matematyka. Jak znacznie ułatwi nam sytuacje remis, tudzież porażka Szachtaru?
Liczę, że nasi jeszcze coś strzelą i będą kontrolowali mecz.
PS. Potrzebuje matematyka. Jak znacznie ułatwi nam sytuacje remis, tudzież porażka Szachtaru?