Serie A 12/13 (13): JUVENTUS 0-0 Lazio
- jarmel
- Redaktor
Odpoczywać to sobie mogą dopiero jak im wpakują ze dwie bramki. By weszli w pierwszej 11 rezerwowi i dostali w dupę to dopiero byś narzekał.sikor.29 pisze:Ja dalej liczę że te składy awizowane są błędne i wystąpi więcej rezerwowych. Bo Chelsea się oszczędza. Nie grają Ivanovic, Ramirez, Mata, Oscar i Cole. O ile się nie mylę to pewniacy do pierwszego składu. Ale my standard. Liga najważniejsza a potem w CL jakoś to będzie. Ehh....
Chelsea się tak oszczędza, że przegrywają w 75min i już na powoli rozpaczliwy ratunek wszedł Oscar i Mata.
#AllegriOut
Krótko:
1. Vidal wraca (te wśligi!)
2. ...Gio chyba też
3. Podania Bonucciego!
4. Isla - podoba mi się, że wygryzł Lichta. Szału nie ma, ale niedługo będziemy mieli naprawdę świetnego wingbacka.
1. Vidal wraca (te wśligi!)
2. ...Gio chyba też
3. Podania Bonucciego!
4. Isla - podoba mi się, że wygryzł Lichta. Szału nie ma, ale niedługo będziemy mieli naprawdę świetnego wingbacka.
- SirRose
- Juventino
Lazio zaparkowało autobus i ciężko nam będzie strzelić bramkę. Dobrze dziś dysponowany jest Giovinco, szkoda tylko, że nie wykorzystał swoich szans bo może ich nie mieć już zbyt wielu w tym meczu.
Mam nadzieję, że uda nam się wymęczyć zwycięstwo a Lazio nie strzeli nam jakiejś fartownej bramy z kontry...
Mam nadzieję, że uda nam się wymęczyć zwycięstwo a Lazio nie strzeli nam jakiejś fartownej bramy z kontry...
- Kubba
- Juventino
Niby czym Isla Cię tak zachwycił? Nie widziałem niczego fajnego z jego strony... Poziom Lichego w 3-5-2alina pisze: 4. Isla - podoba mi się, że wygryzł Lichta. Szału nie ma, ale niedługo będziemy mieli naprawdę świetnego wingbacka.
Vidal fajnie się ślizga

Ostatnio zmieniony 17 listopada 2012, 18:53 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Marchetti już w pierwszych minutach kiwał Giovinco - to źle wróży na resztę meczu.
Rozwalił mnie Vidal i jego chęć zaszpanowania no-look passem, która skończyła się podaniem do chorągiewki.
Fajna akcja, po której w boczną siatkę dobijał Quag - Giovinco przygrał takiego trochę Jackie Chana w filmach akcji "ale o co chodzi? że strzelać?" i yeb nożyce przy samym słupku.
Nawet mi pasuje Terlecki w eNce, ma dość sporą wiedzę i podobnie jak w przypadku Bońka mówi po prostu to co myśli, ta naturalność przekonuje.
Rozwalił mnie Vidal i jego chęć zaszpanowania no-look passem, która skończyła się podaniem do chorągiewki.
Fajna akcja, po której w boczną siatkę dobijał Quag - Giovinco przygrał takiego trochę Jackie Chana w filmach akcji "ale o co chodzi? że strzelać?" i yeb nożyce przy samym słupku.
Nawet mi pasuje Terlecki w eNce, ma dość sporą wiedzę i podobnie jak w przypadku Bońka mówi po prostu to co myśli, ta naturalność przekonuje.
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2012, 18:54 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 2 razy.
- bendzamin
- Redaktor
Marchetti ladnie sie uwija w tej bramce. Mam nadzieje, ze w drugiej polowie cos wsadzimy, bo przewage mamy (oni nie oddali, jesli dobrze kojarze, ani jednego strzalu w swiatlo bramki).
Piekne uderzenie Giovinco z nozyc, a potem przyjecie, ktorym zgubil dwoch obroncow... Ach, gdyby chlopak mial jeszcze troche chlodniejsza glowe.
Swoja droga... Ledesma nie faulowal Vidala na granicy pola karnego?
Piekne uderzenie Giovinco z nozyc, a potem przyjecie, ktorym zgubil dwoch obroncow... Ach, gdyby chlopak mial jeszcze troche chlodniejsza glowe.
Swoja droga... Ledesma nie faulowal Vidala na granicy pola karnego?

- Tengen
- Juventino
W sumie Lazio sie broni to i z przodu u nas ciężko. Poza tym jest dobrze, ciśniemy aż Gnominco zgubił tarcze scudetto
Mam nadzieję, że nasze skrzydła, a w szczególności Isla, się obudzą. Pogba nie wiem, czy nie jest zbyt spięty zastępując Pirlo, bo dużo mu nie wychodzi dzisiaj. Forza!

- juventussek
- Juventino
Mi sie nawet podoba mecz, lazio nie ma w ogole nic do powiedzenia, gorzej z nasza skutecznoscia, ale Gio duzo biega, pokazuje sie, zreszta jak w kazdym meczu, tej skutecznosci jedynie brakuje swiezej glowy przy sytuacjach brakomowych.
- pablo1503
- Juventino
Jakieś krutkie sprawozdanie bym poprosił, bo od jakiegoś czas sopcast ma mnie w nosie i nie chce nic zadładować, a na weeb'ie są jakieś problemy.
PS. Podeślijcie linka do sopcasta, ale nie z livefootball, bo tam mi nie chodzi od jakiegoś czasu.

PS. Podeślijcie linka do sopcasta, ale nie z livefootball, bo tam mi nie chodzi od jakiegoś czasu.

- LordJuve
- Juventino
Zgadzam się. Ogólnie meczyk może się podobać, szkoda tylko, że w wypadku Giovinco nie sprawdziło się "do 3 razy sztuka". Gdyby te nożyce weszły (swoją drogą świetna parada bramkarza Lazio) to mielibyśmy bramkę "na zlatana".Kubba pisze:Niby czym Isla Cię tak zachwycił? Nie widziałem niczego fajnego z jego strony...alina pisze: 4. Isla - podoba mi się, że wygryzł Lichta. Szału nie ma, ale niedługo będziemy mieli naprawdę świetnego wingbacka.
Vidal fajnie się ślizga