Jak radzą sobie byli Juventini
- @D@$
- Juventino
Dla leniwych.
Dorzucam drugi gol Toniego po powrocie na stare śmieci. W sumie tylko przyłożył noge, ale fajnie że Luca jeszcze występuje na "europejskim poziomie", bo myślałem, że po Juve to już go tylko emeryturka czeka.
Dorzucam drugi gol Toniego po powrocie na stare śmieci. W sumie tylko przyłożył noge, ale fajnie że Luca jeszcze występuje na "europejskim poziomie", bo myślałem, że po Juve to już go tylko emeryturka czeka.
- Tharp
ten koles z 11stka na plecach nie dal Toniemu zrobic jego specyficznej cieszynki. Co za chamstwo.@D@$ pisze: Dorzucam drugi gol Toniego po powrocie na stare śmieci. .
- Azazel
- Juventino
Tymczasem inny nasz zawodnik prawdopodobnie trafi do... Iranu! Tym szczęśliwcem może okazać się Appiah. Mimo, że zawodnik jeszcze nie bardzo stary (przynajmniej według metryczki) to zdecydowanie rozpoczyna poszukiwania rejonów emerytalnych, choć muszę przyznać, że wybrał dosyć ciekawie. A sam Iran jest bardzo pięknym krajem, gdzie (opieram się tu na doświadczeniach mojego brata) można mieszkać i czuć się dobrze.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Ferrara ma ostatnio problemy z refleksem...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- annihilator1988
- Juventino
To nie refleks, on się zapatrzył na tyłek przechodzącego piłkarzaMaly pisze:Ferrara ma ostatnio problemy z refleksem...

- pan Zambrotta
- Juventino
- Dante93
- Juventino
Tak apropo imienia Ciro, to Immobile sie w końcu przełamał i zdobył swojego 3-ciego gola w sezonie Serie A
No oby to był dobry znak na reszte sezonu, bo ostatnio Ciro mimo solidnej gry zupełnie nie mógł sie wstrzelić mimo, że sezon zaczął obiecująco. Niech strzeli 10-15 bramek i wraca do Turynu. Lubie go, biega, walczy, jest solidny technicznie i potrafi wpakować bezlitośnie piłke do bramki. Takich zawodników zawsze potrzeba.
- OPD
- Juventino
Sampdoria Ferrary po świetnym początku sezonu (3 zwycięstwa a potem 2 remisy) mocno obniżyła loty i dziś genueńczycy ponieśli siódmą porażkę z rzędu. Szkoda, mocno liczyłem i kibicowałem naszemu byłemu graczowi i trenerowi ale jak widać do trenerki to on się raczej nie nadaje.
- Vincitore
- Juventino
Skąd my to znamy. Sześć zwycięstw z rzędu na przełomie sezonów 08/09 i 09/10 a później rollercoaster w dół.OPD pisze:Sampdoria Ferrary po świetnym początku sezonu (3 zwycięstwa a potem 2 remisy) mocno obniżyła loty i dziś genueńczycy ponieśli siódmą porażkę z rzędu. Szkoda, mocno liczyłem i kibicowałem naszemu byłemu graczowi i trenerowi ale jak widać do trenerki to on się raczej nie nadaje.
Dla równowagi, prowadzący drugi genueński zespół - Luigi Del Neri przegrał dzisiaj czwarty mecz z rzędu odkąd jest trenerem Genoi.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Otóż to.pumex pisze:No i właśnie to dobitnie pokazuje, jakie ciele jedno z drugim pracowało w Turynie. Mój Boże, jeszcze jakoś rozumiem zatrudnienie Ferrary, bo legenda, bo szkoła Lippiego, ale Alojz... :doh: To był kretynizm
Generalnie Genua drugi rok z rzędu prosi się o spadek. Prowadzić 2 razy i przegrać w doliczonym czasie 2-4 to trzeba chcieć. Nie wspomnę też o prowadzeniu 2-0 z romą i porażką 2-4.

- Monte Cristo
- Juventino
Mi tam wcale nie jest do smiechu gdy widze pilke trafiajaca Ferrare w twarz. To jest nasz legenda, jeden z moich ulubionych pilkarzy Juve i boli patrzec na to jak go los potraktowal.
Zaczal z Sampdoria niezle, ale teraz znowu mu sie wszystko wali. A on nie ma zadnej deski ratunku, zadnego pomyslu taktycznego - po prostu eksperymentuje ze skladem jak sie da. Jest zupelnie bezradny i taka pilka prosto w nos tak jakos symbolicznie pokazuje w jakiej beznadziejnej sytuacjii sie znajduje.
Mam naprawde ogromna nadzieje ze Ciro sie pozbiera, chodz nie wiem... czy trenerka to napewno cos dla niego?
Zaczal z Sampdoria niezle, ale teraz znowu mu sie wszystko wali. A on nie ma zadnej deski ratunku, zadnego pomyslu taktycznego - po prostu eksperymentuje ze skladem jak sie da. Jest zupelnie bezradny i taka pilka prosto w nos tak jakos symbolicznie pokazuje w jakiej beznadziejnej sytuacjii sie znajduje.
Mam naprawde ogromna nadzieje ze Ciro sie pozbiera, chodz nie wiem... czy trenerka to napewno cos dla niego?
- LordJuve
- Juventino
No właśnie...to jest podstawowe pytanie. Facet ma kontakty, jest znany w środowisku i stosunkowo młody...nie wiem czy jest sens marnować ten kapitał społeczny w trenerce, skoro ewidentnie mu nie wychodzi. Może powinien poszukać innego stanowiska albo wrócić do trenowania młodzieży?Monte Cristo pisze: Mam naprawde ogromna nadzieje ze Ciro sie pozbiera, chodz nie wiem... czy trenerka to napewno cos dla niego?
- bendzamin
- Redaktor
Zlatan, jak by nie patrzec - byly Juventino, walnal dzisiaj 4 gole angolom. Ten czwarty po prostu nie z tej ziemi, warto obejrzec.