Sezon 2012/2013

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 15:58

mati888 pisze:ogląda ktoś derby? Za co wyleciał De Rossi? Chyba spina była z Candrevą, bo i on złapał kartkę

te rzymskie derby, to nigdy się nie kończą bez czerwa :prochno:
Nie z Candrevą, a z Maurim. De Rosii podczas przepychanki w polu karnym Lazio ostro potraktował rywala konkretnym "liściem". Próbował dyskretnie ale mu się nie udało.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 15:59

mati888 pisze:ogląda ktoś derby? Za co wyleciał De Rossi? Chyba spina była z Candrevą, bo i on złapał kartkę
Nie. Candreva dostał wcześniej kartkę za chamski faul. To Mauri prowokował De Rossiego w polu karnym i ten dał mu w pysk - nerwy mu puściły i na pewno murawy nie powącha przez kilka spotkań.

W Lazio żółtą kartkę dostał Lulic i nie zagra w meczu z nami.

Marianb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 16:00

mati888 pisze:Za co wyleciał De Rossi? Chyba spina była z Candrevą, bo i on złapał kartkę

te rzymskie derby, to nigdy się nie kończą bez czerwa
Za nokaut Mauriego..wcześniej z innymi zawodnikami Lazio miał już lekkie spiny.
Co do meczu: obrona Romy narazie gra piach, nie spodziewałem się że po "La'bombie Candrevy" chwilę później będzie 2:1
pan Zambrotta pisze:ktoś mi może podać przyczynę tego, że derby rzymu będą w niedzielę o godzinie familiadowej, a wieczorne spotkanie to mocarny inter vs mocarniejsza atalanta?
... :think: TV :?:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 17:02

Rozbrajały mnie dziś dryblingi Cuadrado oraz tego El Ham...damdam. To było po stokroć śmieszniejsze niż zapędy Krasicia w 'najlepszych' czasach :)

Obrazek
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 17:23

mrozzi pisze: W Lazio żółtą kartkę dostał Lulic i nie zagra w meczu z nami.
Oglądałem końcówkę i czerwoną dostał również Mauri, więc on też wypada. Zresztą mój włoski komentator w pewnym momencie chyba zaczął wymieniać kto nie zagra z Juve i lista była całkiem długa.

Edit.
O, wygląda mi na to, że Ramirez wyrzuca właśnie z meczu z nami Terry'ego.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2012, 17:53 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 17:26

Nam wypadl Pirlo, więc nie wiem kto pod tym względem jest w gorszej sytuacji.
Kolejka całkiem spoko, emocjonujące mecze, sporo bramek, zwycięskie Juve, nic tylko życzyć sobie takich zawsze.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 19:30

Trochę mi szkoda Milanu. Teraz czeka ich Napoli, a potem Juve. Oj...więcej niż 5 goli to w tych meczach stracą.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 19:41

Castiel pisze:Trochę mi szkoda Milanu. Teraz czeka ich Napoli, a potem Juve. Oj...więcej niż 5 goli to w tych meczach stracą.
A mi jakoś nie szczególne...
Za to szkoda mi dziś Genuy(nie wiem jak to odmienić) Mogli urwać Napoli pkt, a nawet wygrać mecz... Fiorka ładnie ciśnie a milan spada za Torino w lidze;D
Kolejny mecz Romy warty oglądania, jak ja lubię oglądać te ich porażki w tym sezonie.

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 20:26

W następnej kolejce derby Genui, w których zmierzą się lub nie, bo nie wiadmo czy wytrwają na stołkach Ciro Ferrara (7 porażek z rzędu) z Luigim Delnerim (4 porażki z rzędu). Zapowiada się naprawdę ciekawy pojedynek naszych byłych trenerów. Jednak trochę żal, bo liczyłem, że z Ciro coś jednak będzie i to jemu będę kibicować.

Obrazek
zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 21:00

Ten Dybała ładnie błysnął w dzisiejszym meczu, bardzo błyskotliwy gość.

http://www.youtube.com/watch?v=JljJ0Q3i ... re=g-all-u

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 21:24

:pray: Oby Atalanta dzisiaj urwała pkt, na razie nieźle im idzie, ale przyda się powiększyć przewagę, przed meczem z Lazio, ponieważ najprawdopodobniej zagramy w mocno rezerwowym składzie....

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 21:26

jareckik pisze: A mi jakoś nie szczególne...
Nie jestem kibicem Milanu, ale jak sobie przypomnę czasy Szevy, Kaki i Maldiniego to tamta drużyna mogła się podobać. Na Milan patrzę głównie jako rywala, a nie wroga i przykro mi patrzeć na to co się w tym klubie teraz wyprawia. Po znakomitej drużynie, która jeszcze funkcjonowała kilka lat temu aż do zeszłego sezonu nie zostało już nic.
Co do Genoai to ten klub zawsze jakoś strzelał, ale i dużo tracił. Dali ciała przeciwko śmieciarzom bo na prawdę mieli spore szanse na urwanie im punktów.
Zobaczymy jak to się wszystko potoczy bo na chwilę obecną wygląda to tak, że siły Serie A zdają się rozkładać na inne kluby. Napoli już tak od kilku sezonów trzyma się w pierwszej piątce, a teraz do czołówki puka Viola. Zobaczymy na jak długo.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 21:38

jareckik pisze::pray: Oby Atalanta dzisiaj urwała pkt, na razie nieźle im idzie, ale przyda się powiększyć przewagę, przed meczem z Lazio, ponieważ najprawdopodobniej zagramy w mocno rezerwowym składzie....
co prawda meczu nie oglądam, ale póki co jest dobrze. Byle by nie było tak, że Inter rozkreca się w II połowie.

dobra czy ktoś wie dokładnie kto z Lazio z nami nie zagra?

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 21:42

Castiel pisze:
jareckik pisze: A mi jakoś nie szczególne...
Nie jestem kibicem Milanu, ale jak sobie przypomnę czasy Szevy, Kaki i Maldiniego to tamta drużyna mogła się podobać. Na Milan patrzę głównie jako rywala, a nie wroga i przykro mi patrzeć na to co się w tym klubie teraz wyprawia. Po znakomitej drużynie, która jeszcze funkcjonowała kilka lat temu aż do zeszłego sezonu nie zostało już nic.
Oj pamiętam tamten Milan z Szevą w ataku. To był napastnik kompletny. Dla mnie on wtedy, Batigol z Violi, Ibra w Interze, Drogba, Henry i Bergkamp, Ronaldinho no i oczywiście duet Alex-Treze to najlepsi atakujący, których mogłem oglądać. Zapewne o wielu już nie pamiętam, a poza tym to nie ten temat, ale cóż rozmarzyłem się.
Wracając do tematu mnie się zaczyna podobać to co dzieje się z włoskimi ekipami. Juve, Napoli i Inter walczą o tytuł, Viola i Lazio też dobijają się do czołówki a na dodatek w końcu coś zaczęli walczyć w LE. Może powoli będziemy walczyć o miano 3 najmocniejszej ligi w europie. Tylko ten Milan zawodzi.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 21:42

Atalanta wygrywa 1-0, a powinna z 3. Jak Denis mógł spierniczyć taką sytuację? Nawet ja bym to strzelił. inter gra słabiutko, oby się nie obudzili w II połowie.

Zablokowany