Serie A 12/13 (12): Pescara 1-6 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Miłość do Quaga przysłoniła Ci oczy, Tharp. Vidal ma 7 bramek: 4 w SA, 2 w LM i 1 w SCITharp pisze:Nie byl bym soba, gdybym nie wspomnial, ze najlepszym strzelcem Juventusu jest nie Vidal, a Fabio "Eta-Beta" Quagliarella, ktory na koncie ma 5 bramek (3 w Serie A i 2 w CL)

- Mate.G
- Juventino
Nie :snooty:bramek pisze:hmmmm "N" nas nie zaszczyci transmisją ?
Powinniśmy to wygrać w dobrym stylu :-D
- Robaku
- Juventino
Duet Quag - Gio wydaje się być obecnie najbardziej obiecujący, choć wpuszczenie Gio na ost. 15 minut tez ma swoje plusy, bo wtedy SG wydaje się bardzo wychloszczony i lata po tym boisku zawsze z pozytywnym skutkiem. Ale ostatnio Miras zaczyna mnie irytować bo poza tą bramką z Duńczykami to zawodzi na całej linii. Widać, jakby już motywacje stracił.
- kuba2424
- Juventino
Przecież Tharp ma rację. To Quag jest u nas najlepszym strzelcem.pumex pisze:Miłość do Quaga przysłoniła Ci oczy, Tharp. Vidal ma 7 bramek: 4 w SA, 2 w LM i 1 w SCITharp pisze:Nie byl bym soba, gdybym nie wspomnial, ze najlepszym strzelcem Juventusu jest nie Vidal, a Fabio "Eta-Beta" Quagliarella, ktory na koncie ma 5 bramek (3 w Serie A i 2 w CL)
Oto dowód:
Vidal - 1174 min / 7 goals = 167 min / goal
Quag - 376 min / 5 goals = 75 min / goal
I o czym będziemy tu dyskutować... ;)
- Alfa i Omega
- Juventino
To Vidal jest naszym najlepszym strzelcem. Dowód:kuba2424 pisze:Przecież Tharp ma rację. To Quag jest u nas najlepszym strzelcem.pumex pisze:Miłość do Quaga przysłoniła Ci oczy, Tharp. Vidal ma 7 bramek: 4 w SA, 2 w LM i 1 w SCITharp pisze:Nie byl bym soba, gdybym nie wspomnial, ze najlepszym strzelcem Juventusu jest nie Vidal, a Fabio "Eta-Beta" Quagliarella, ktory na koncie ma 5 bramek (3 w Serie A i 2 w CL)
Oto dowód:
Vidal - 1174 min / 7 goals = 167 min / goal
Quag - 376 min / 5 goals = 75 min / goal
I o czym będziemy tu dyskutować...
Arturo Vidal - siedem goli
Fabio Quagliarella - pięć goli

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Z tym, że Vidal to defensywny pomocnik, a Fabio to napastnik, więc tych bramek powinien mieć co najmniej 2x więcej.
Bez obrazy, ale Ci co bronią naszych napastników, to chyba mają dużą wadę wzroku
Bez obrazy, ale Ci co bronią naszych napastników, to chyba mają dużą wadę wzroku

- kuba2424
- Juventino
Ja akurat mam wadę wzroku ;)
I nie bronię wszystkich naszych napastników, tylko staram się pochwalić tych, którzy na to zasługują. A Quag po meczu z Nord właśnie zasługuje na pochwały. Mam nadzieję, że zagra z Chelsea od początku.
I nie bronię wszystkich naszych napastników, tylko staram się pochwalić tych, którzy na to zasługują. A Quag po meczu z Nord właśnie zasługuje na pochwały. Mam nadzieję, że zagra z Chelsea od początku.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mam podobne zdanie.kuba2424 pisze:Ja akurat mam wadę wzroku
Uważam, że obecnie najlepszymi (jakkolwiek to słowo brzmi) napastnikami w Juve są Mirko i FaQu, więc liczę, że właśnie ich zobaczymy w najbliższym meczu.
Poza tym statystyka gole/czas gry jest świetna jeśli chodzi o Fabio. Bramka raz na 75minut? To daje ponad 45 bramek w samej Serie A w sezonie!

- pumex
- Juventino
Mirko? W meczu z Pescarą? Z jego tendencją do olewania ogórków? No nie wiem..yanquez pisze:Uważam, że obecnie najlepszymi (jakkolwiek to słowo brzmi) napastnikami w Juve są Mirko i FaQu, więc liczę, że właśnie ich zobaczymy w najbliższym meczu.
E:
Prawdopodobne składy wg SKY:

Ostatnio zmieniony 09 listopada 2012, 11:56 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- baka
- Juventino
Mirko ? Stanowcze nie dla mnie on jest już wypalony i albo zmienimy taktykę o ile coś to da albo go sprzedamy takie jest moje zdanie i według mnie powinien grać Fabio - Gio , zaraz posypią się hejty , że Gio nic nie robi tylko tak zwany wiatr , a Mirko co robi ? On już nawet tego wiatru nie robi...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Już się mówi, że Conte wymieni 5 zawodników. Rozsądnie, przecież Nord nas zabiegało w środę na śmierć. To nic, że po pescarze Lazio jest dopiero za tydzień. No nic, mniejsza o to, ja się tylko pytam co tam robi Cegła? Czy Conte zza tych pleksi nie widzi, że gość gra z rywalami?! Dla tego drwala nie ma już miejsca. Przez niego stracilibyśmy 4 pkt.! Ze sieną gol w 86 min., z Bologna w 93....czy to nic nie znaczy? :roll: Naprawdę nikt za niego nie może zagrać? Marotta weź się ogarnij w styczniu bo Asa wyjeżdża na wakacje.
Reszta składu da radę, o Vucinica też się boję, spacerowe tempo meczu w takim klubie to kryminał.
Dobrze, że zagra Lucio, powinien dostawać więcej szans, może coś z niego być a sezon jest długi.
Reszta składu da radę, o Vucinica też się boję, spacerowe tempo meczu w takim klubie to kryminał.
Dobrze, że zagra Lucio, powinien dostawać więcej szans, może coś z niego być a sezon jest długi.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No właśnie, może Giaccherini dałby radę? Padoin? Caceres?Dragon pisze:Już się mówi, że Conte wymieni 5 zawodników. Rozsądnie, przecież Nord nas zabiegało w środę na śmierć. To nic, że po pescarze Lazio jest dopiero za tydzień. No nic, mniejsza o to, ja się tylko pytam co tam robi Cegła? Czy Conte zza tych pleksi nie widzi, że gość gra z rywalami?! Dla tego drwala nie ma już miejsca. Przez niego stracilibyśmy 4 pkt.! Ze sieną gol w 86 min., z Bologna w 93....czy to nic nie znaczy? :roll: Naprawdę nikt za niego nie może zagrać? Marotta weź się ogarnij w styczniu bo Asa wyjeżdża na wakacje.