Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 21:50

zahor pisze:Ja mam takie pytanie - co się nagle stało że Napoli zamiast wystawić rezerwy dziewczęcej drużyny trampkarzy, rzuciło do walki w LE poważnych zawodników? Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi? Odpuścili walkę o mistrzostwo czy co?
:shock: :shock: :shock:
Że co proszę?????????????

Bramkarz - rezerwowy
Obrona - 100% rezerwa
Pomoc - jedynie Inler z podstawy, brak Maggio, Behramiego, Hamsika i Zunigi
Atak - brak Pandeva.

2 (słownie: dwóch) graczy z podstawowego składu - Napoli leje ciepłym moczem na LE - i słusznie.
Myzarel pisze:Miałem sen... piękny sen. A w tym śnie Cavani grał w Juve :prochno:
Ja po Suarezie wymieniałem prześcieradło... Po Cavanim podziurawiłbym materac ;)

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 22:02

Ciekawe czy po takiej błazenadzie zahor jeszcze kiedykolwiek coś napisze na forum.

Napoli z grupy wyjdzie, wtedy może zacznie im zależeć.

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 22:09

szczypek pisze:Ciekawe czy po takiej błazenadzie zahor jeszcze kiedykolwiek coś napisze na forum.

Napoli z grupy wyjdzie, wtedy może zacznie im zależeć.
Zahor zahorem, ale ty go zaraz niejako poparłeś :smile:

Może w półfinale. Ale nie oszukujmy się, wcześniej mają mecze warte 1/10 pensji Cavaniego, a obciążające sezon tak samo bardzo jak nasze CL :|

Właściwie to aż żałosne, że rozgrywki o niecałe 10 milionów euro mają bodaj niemal taką samą wagę w rankingu, jak te o 50 milionów :doh:

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 22:13

yanquez pisze:
zahor pisze:Ja mam takie pytanie - co się nagle stało że Napoli zamiast wystawić rezerwy dziewczęcej drużyny trampkarzy, rzuciło do walki w LE poważnych zawodników? Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi? Odpuścili walkę o mistrzostwo czy co?

Bramkarz - rezerwowy
Obrona - 100% rezerwa
Atak - brak Pandeva.
Zobaczyłem gola Cavaniego na livescore, na szybko wygooglowałem przewidywane składy ale teraz faktycznie widzę że skład był rezerwowy. Niemniej jednak dalej mam pytanie - co ich skłoniło zeby wystawić swojego najlepszego gracza? Komentarz inkwizytora pypka przemilczę. :oops:
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012, 22:18 przez zahor, łącznie zmieniany 2 razy.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 22:15

zahor pisze:
yanquez pisze:

Bramkarz - rezerwowy
Obrona - 100% rezerwa
Atak - brak Pandeva.
Zobaczyłem gola Cavaniego na livescore, na szybko wygooglowałem przewidywane składy ale teraz faktycznie widzę że skład był rezerwowy. Niemniej jednak dalej mam pytanie - co ich skłoniło zeby wystawić swojego najlepszego gracza? Komentarz inwizytora pypka przemilczę.
A czemu nie? Może jednak nie mają ochoty odpadać z LE. Nie każdy ma te rozgrywki głęboko między pośladkami :)

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 22:18

SKAr7 pisze:Zahor zahorem, ale ty go zaraz niejako poparłeś
Zaufałem złemu człowiekowi.
zahor pisze:Zobaczyłem gola Cavaniego na livescore
Tak to jest jak się ogląda mecze na livescore... To wiele wyjaśnia.

Beka z zahora na maxa :rotfl: :rotfl: :rotfl:

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 22:23

szczypek pisze:
zahor pisze:Zobaczyłem gola Cavaniego na livescore
Tak to jest jak się ogląda mecze na livescore... To wiele wyjaśnia.

Beka z zahora na maxa :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Hahahaha, huehuehuehue. Pypek nigdy nawet na livescore nie wszedł, brzydzi się takimi stronami. On albo ogląda mecz od pierwszej do ostatniej minuty, albo nie chce o nim słyszeć, nie chce wiedzieć kto strzelił gola ani kto jak zagrał. Pamiętajcie - jeżeli zada pytanie lub wyda opinię na temat jakiegokolwiek meczu, znaczy że oglądał go w całości.
Ale w takim razie dlaczego zasugerował się moją wypowiedzią? :think:
Pan Mietek pisze: A czemu nie? Może jednak nie mają ochoty odpadać z LE. Nie każdy ma te rozgrywki głęboko między pośladkami :)
No dobra, ale skąd taka nagła zmiana? Jeszcze niedawno Cavaniego nawet nie było w kadrze meczowej o ile dobrze pamiętam.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 22:35

ewerthon pisze:Proponuję latem złożyć ofertę:
Vucinić, Matri, Quagliarella, Giaccherini, Lucio, Felipe Melo, Ziegler, De Ceglie = jakieś 50 - 60 mln euro. Może Napoli się skusi? Przecież De Laurentis nie powiedział w jakieś formie mają być te pieniądze :prochno:
Ja chyba powoli zaczynam sie sklaniac ku temu, aby zakupic Cavaniego uaktywniajac jego klauzule wykupu wynoszaca 60m (bodajze).

Inaczej nigdy nie bedziemy mieli spokoju z atakiem. Zaplacic Napoli 60m, dac Cavaniemu 5m netto pensji rocznie, tyle :prochno: Nie tylko sie wzmocnimy, ale pozbawimy jednego z najwiekszych rywali w lidze najlepszego napastnika calej Serie A.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 22:40

zahor pisze:Hahahaha, huehuehuehue. Pypek nigdy nawet na livescore nie wszedł, brzydzi się takimi stronami.
Nie, odwiedzam regularnie. Sprawdzam tam wyniki spotkań i to wszystko. Nie stwierdzam na ich podstawie jak gra czy grała drużyna, jeśli się wypowiadam o jakimś meczu to dlatego, że go widziałem w mniejszej lub większej części o czym zawsze pisze. Napisałeś swojego posta tak, jakbyś był przekonany o tym składzie i nastawieniu Napoli, dlatego się tym postem zasugerowałem (no bo czemu nie?). Nie rżnij głupa.
zahor pisze:No dobra, ale skąd taka nagła zmiana? Jeszcze niedawno Cavaniego nawet nie było w kadrze meczowej o ile dobrze pamiętam.
Nikt i tak nie da Ci tutaj takiej odpowiedzi, która jest w Twojej głowie i która jest właściwa, o którą zapytałeś, aby koniec końców ją nam oznajmić, ale po drodze skrytykować kilka pomysłów, które Cię nie przekonują.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 22:46

szczypek pisze: Nikt i tak nie da Ci tutaj takiej odpowiedzi, która jest w Twojej głowie i która jest właściwa, o którą zapytałeś, aby koniec końców ją nam oznajmić, ale po drodze skrytykować kilka pomysłów, które Cię nie przekonują.
Rozczaruję Cię, ale żadnej gotowej odpowiedzi nie mam. Od początku moim celem było dowiedzieć się skąd pomysł żeby wystawić Cavaniego i do tej pory nie wiem. Liczyłem na to że może jest na forum ktoś, kto ma jakieś informacje pochodzące z obozu Napoli (np. tak hejtowany przez Ciebie De Rossi) i wyjaśni mi w prosty sposób co i jak. Natomiast nie było moim celem sprowokowanie do wymądrzania się typa, który podobnie jak ja nie ma zielonego pojęcia czemu tak, a nie inaczej, ale musi nastukać dziesięć postów. Tak, o Tobie mowa.

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 22:47

zahor pisze:Jeszcze niedawno Cavaniego nawet nie było w kadrze meczowej o ile dobrze pamiętam.
Nie było go w kadrze na pierwszy mecz z jakimiś kelnerami. W Holandii i na Ukrainie wszedł na 2 połowy. Na Ukrainie zresztą mógł walnąć z 3 bramki. To, że Cavani z Inlerem dzisiaj wyszli w pierwszym składzie nie znaczy, że Napoli nagle zaczęło strasznie zależeć na LE, tak samo jak wystawienie Cannavaro w Holandii i Gamberiniego w pierwszym meczu z Ukraincami. Ale żadnych oficjalnych informacji nie mam. Z oficjalnych informacji posiłkuję się ciągle cytatem DL: "LE to gó.w.n.iany puchar".

EDIT:
Tu wczorajsze słowa trenera Napoli o meczu: http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=236614

I dzisiejsze bramki Cavaniego

ObrazekObrazek
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2012, 23:15

ewerthon pisze:Proponuję latem złożyć ofertę:
Vucinić, Matri, Quagliarella, Giaccherini, Lucio, Felipe Melo, Ziegler, De Ceglie = jakieś 50 - 60 mln euro. Może Napoli się skusi? Przecież De Laurentis nie powiedział w jakieś formie mają być te pieniądze :prochno:
Wiem że Cavani jest fajny, ale bez przesady, nawet w żartach. Z resztą Mirko nie do ruszenia a i pewnie z pierwszej czwórki nikt szybko nie odejdzie.
Nedved1983 pisze:nie oszukujmy się, jesteśmy skazani na najbardziej beznadziejny i kompromitujący atak w naszej historii
Krótką pamięc mają niektórzy.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2012, 12:49

Ehh, oglądam Napoli z Pescarą i chyba szykuje się pogrom :/ Może to głupio zabrzmi ze względu na różnicę klas obu drużyn, ale po ciuchu liczyłem na jakąś niespodziankę, bo Azzurri czasami lubili dać ciała z outsiderami, ale nie dziś. Po niecałych 20 minutach jest 2:0 a mogło być 3:0

EDIT:
Ekhm... 2:1 :D Ale dalej twierdzę, że tu będzie pogrom Napoli. Widać, że są bardzo zmotywowani, biegają jak dzikusy

Obrazek
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2012, 13:25

Tak na prawdę, pescara nie radzi sobie tak najgorzej. Tylko ta obrona nie wiem czego oni się boją. Napoli idzie z kontrą i gupa w gaciach... Ładny gol beniaminka:] Dawać dawać może remis... :pray:

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2012, 14:16

jareckik pisze:Tak na prawdę, pescara nie radzi sobie tak najgorzej. Tylko ta obrona nie wiem czego oni się boją. Napoli idzie z kontrą i gupa w gaciach... Ładny gol beniaminka:] Dawać dawać może remis... :pray:
Na chwilę obecną jest 5-1. Naprawdę wierzyłeś w remis? To tylko Pescara... Strat punktowych śmieciarzy upatrywałbym raczej w pojedynkach z interem na San Siro czy u siebie z Romą (mimo wszystko rzymianie są w stanie sprawić niespodziankę). Nie zapominajmy też o tym, że jadą jeszcze do Sieny, a tam nie zawsze łatwo o punkty. My do końca rundy mamy spotkania z teoretycznie łatwiejszymi rywalami, a mnie osobiście uspokaja fakt powrotu Conte na ławkę.

ODPOWIEDZ