Wszystko o SSC Napoli
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
:shock: :shock: :shock:zahor pisze:Ja mam takie pytanie - co się nagle stało że Napoli zamiast wystawić rezerwy dziewczęcej drużyny trampkarzy, rzuciło do walki w LE poważnych zawodników? Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi? Odpuścili walkę o mistrzostwo czy co?
Że co proszę?????????????
:shock: :shock: :shock:
Bramkarz - rezerwowy
Obrona - 100% rezerwa
Pomoc - jedynie Inler z podstawy, brak Maggio, Behramiego, Hamsika i Zunigi
Atak - brak Pandeva.
2 (słownie: dwóch) graczy z podstawowego składu - Napoli leje ciepłym moczem na LE - i słusznie.
Ja po Suarezie wymieniałem prześcieradło... Po Cavanim podziurawiłbym materacMyzarel pisze:Miałem sen... piękny sen. A w tym śnie Cavani grał w Juve

- SKAr7
- Juventino
Zahor zahorem, ale ty go zaraz niejako poparłeśszczypek pisze:Ciekawe czy po takiej błazenadzie zahor jeszcze kiedykolwiek coś napisze na forum.
Napoli z grupy wyjdzie, wtedy może zacznie im zależeć.
Może w półfinale. Ale nie oszukujmy się, wcześniej mają mecze warte 1/10 pensji Cavaniego, a obciążające sezon tak samo bardzo jak nasze CL

Właściwie to aż żałosne, że rozgrywki o niecałe 10 milionów euro mają bodaj niemal taką samą wagę w rankingu, jak te o 50 milionów :doh:
- zahor
- Juventino
Zobaczyłem gola Cavaniego na livescore, na szybko wygooglowałem przewidywane składy ale teraz faktycznie widzę że skład był rezerwowy. Niemniej jednak dalej mam pytanie - co ich skłoniło zeby wystawić swojego najlepszego gracza? Komentarz inkwizytora pypka przemilczę. :oops:yanquez pisze::shock: :shock: :shock:zahor pisze:Ja mam takie pytanie - co się nagle stało że Napoli zamiast wystawić rezerwy dziewczęcej drużyny trampkarzy, rzuciło do walki w LE poważnych zawodników? Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi? Odpuścili walkę o mistrzostwo czy co?
Bramkarz - rezerwowy
Obrona - 100% rezerwa
Atak - brak Pandeva.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012, 22:18 przez zahor, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pan Mietek
- Juventino
A czemu nie? Może jednak nie mają ochoty odpadać z LE. Nie każdy ma te rozgrywki głęboko między pośladkamizahor pisze:Zobaczyłem gola Cavaniego na livescore, na szybko wygooglowałem przewidywane składy ale teraz faktycznie widzę że skład był rezerwowy. Niemniej jednak dalej mam pytanie - co ich skłoniło zeby wystawić swojego najlepszego gracza? Komentarz inwizytora pypka przemilczę.yanquez pisze::shock: :shock: :shock:zahor pisze:Ja mam takie pytanie - co się nagle stało że Napoli zamiast wystawić rezerwy dziewczęcej drużyny trampkarzy, rzuciło do walki w LE poważnych zawodników? Gola strzelił Cavani, zespół wyszedł na boisko najsilniejszym składem, o co chodzi? Odpuścili walkę o mistrzostwo czy co?
Bramkarz - rezerwowy
Obrona - 100% rezerwa
Atak - brak Pandeva.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Zaufałem złemu człowiekowi.SKAr7 pisze:Zahor zahorem, ale ty go zaraz niejako poparłeś
Tak to jest jak się ogląda mecze na livescore... To wiele wyjaśnia.zahor pisze:Zobaczyłem gola Cavaniego na livescore
Beka z zahora na maxa :rotfl: :rotfl: :rotfl:
- zahor
- Juventino
Hahahaha, huehuehuehue. Pypek nigdy nawet na livescore nie wszedł, brzydzi się takimi stronami. On albo ogląda mecz od pierwszej do ostatniej minuty, albo nie chce o nim słyszeć, nie chce wiedzieć kto strzelił gola ani kto jak zagrał. Pamiętajcie - jeżeli zada pytanie lub wyda opinię na temat jakiegokolwiek meczu, znaczy że oglądał go w całości.szczypek pisze:Tak to jest jak się ogląda mecze na livescore... To wiele wyjaśnia.zahor pisze:Zobaczyłem gola Cavaniego na livescore
Beka z zahora na maxa :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ale w takim razie dlaczego zasugerował się moją wypowiedzią?

No dobra, ale skąd taka nagła zmiana? Jeszcze niedawno Cavaniego nawet nie było w kadrze meczowej o ile dobrze pamiętam.Pan Mietek pisze: A czemu nie? Może jednak nie mają ochoty odpadać z LE. Nie każdy ma te rozgrywki głęboko między pośladkami
- jakku1
- Juventino
Ja chyba powoli zaczynam sie sklaniac ku temu, aby zakupic Cavaniego uaktywniajac jego klauzule wykupu wynoszaca 60m (bodajze).ewerthon pisze:Proponuję latem złożyć ofertę:
Vucinić, Matri, Quagliarella, Giaccherini, Lucio, Felipe Melo, Ziegler, De Ceglie = jakieś 50 - 60 mln euro. Może Napoli się skusi? Przecież De Laurentis nie powiedział w jakieś formie mają być te pieniądze
Inaczej nigdy nie bedziemy mieli spokoju z atakiem. Zaplacic Napoli 60m, dac Cavaniemu 5m netto pensji rocznie, tyle

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie, odwiedzam regularnie. Sprawdzam tam wyniki spotkań i to wszystko. Nie stwierdzam na ich podstawie jak gra czy grała drużyna, jeśli się wypowiadam o jakimś meczu to dlatego, że go widziałem w mniejszej lub większej części o czym zawsze pisze. Napisałeś swojego posta tak, jakbyś był przekonany o tym składzie i nastawieniu Napoli, dlatego się tym postem zasugerowałem (no bo czemu nie?). Nie rżnij głupa.zahor pisze:Hahahaha, huehuehuehue. Pypek nigdy nawet na livescore nie wszedł, brzydzi się takimi stronami.
Nikt i tak nie da Ci tutaj takiej odpowiedzi, która jest w Twojej głowie i która jest właściwa, o którą zapytałeś, aby koniec końców ją nam oznajmić, ale po drodze skrytykować kilka pomysłów, które Cię nie przekonują.zahor pisze:No dobra, ale skąd taka nagła zmiana? Jeszcze niedawno Cavaniego nawet nie było w kadrze meczowej o ile dobrze pamiętam.
- zahor
- Juventino
Rozczaruję Cię, ale żadnej gotowej odpowiedzi nie mam. Od początku moim celem było dowiedzieć się skąd pomysł żeby wystawić Cavaniego i do tej pory nie wiem. Liczyłem na to że może jest na forum ktoś, kto ma jakieś informacje pochodzące z obozu Napoli (np. tak hejtowany przez Ciebie De Rossi) i wyjaśni mi w prosty sposób co i jak. Natomiast nie było moim celem sprowokowanie do wymądrzania się typa, który podobnie jak ja nie ma zielonego pojęcia czemu tak, a nie inaczej, ale musi nastukać dziesięć postów. Tak, o Tobie mowa.szczypek pisze: Nikt i tak nie da Ci tutaj takiej odpowiedzi, która jest w Twojej głowie i która jest właściwa, o którą zapytałeś, aby koniec końców ją nam oznajmić, ale po drodze skrytykować kilka pomysłów, które Cię nie przekonują.
- De Rossi
- Juventino
Nie było go w kadrze na pierwszy mecz z jakimiś kelnerami. W Holandii i na Ukrainie wszedł na 2 połowy. Na Ukrainie zresztą mógł walnąć z 3 bramki. To, że Cavani z Inlerem dzisiaj wyszli w pierwszym składzie nie znaczy, że Napoli nagle zaczęło strasznie zależeć na LE, tak samo jak wystawienie Cannavaro w Holandii i Gamberiniego w pierwszym meczu z Ukraincami. Ale żadnych oficjalnych informacji nie mam. Z oficjalnych informacji posiłkuję się ciągle cytatem DL: "LE to gó.w.n.iany puchar".zahor pisze:Jeszcze niedawno Cavaniego nawet nie było w kadrze meczowej o ile dobrze pamiętam.
EDIT:
Tu wczorajsze słowa trenera Napoli o meczu: http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=236614
I dzisiejsze bramki Cavaniego

- @D@$
- Juventino
Wiem że Cavani jest fajny, ale bez przesady, nawet w żartach. Z resztą Mirko nie do ruszenia a i pewnie z pierwszej czwórki nikt szybko nie odejdzie.ewerthon pisze:Proponuję latem złożyć ofertę:
Vucinić, Matri, Quagliarella, Giaccherini, Lucio, Felipe Melo, Ziegler, De Ceglie = jakieś 50 - 60 mln euro. Może Napoli się skusi? Przecież De Laurentis nie powiedział w jakieś formie mają być te pieniądze
Krótką pamięc mają niektórzy.Nedved1983 pisze:nie oszukujmy się, jesteśmy skazani na najbardziej beznadziejny i kompromitujący atak w naszej historii
- pumex
- Juventino
Ehh, oglądam Napoli z Pescarą i chyba szykuje się pogrom
Może to głupio zabrzmi ze względu na różnicę klas obu drużyn, ale po ciuchu liczyłem na jakąś niespodziankę, bo Azzurri czasami lubili dać ciała z outsiderami, ale nie dziś. Po niecałych 20 minutach jest 2:0 a mogło być 3:0
EDIT:
Ekhm... 2:1
Ale dalej twierdzę, że tu będzie pogrom Napoli. Widać, że są bardzo zmotywowani, biegają jak dzikusy

EDIT:
Ekhm... 2:1

- jareckik
- Juventino
Tak na prawdę, pescara nie radzi sobie tak najgorzej. Tylko ta obrona nie wiem czego oni się boją. Napoli idzie z kontrą i gupa w gaciach... Ładny gol beniaminka:] Dawać dawać może remis... 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na chwilę obecną jest 5-1. Naprawdę wierzyłeś w remis? To tylko Pescara... Strat punktowych śmieciarzy upatrywałbym raczej w pojedynkach z interem na San Siro czy u siebie z Romą (mimo wszystko rzymianie są w stanie sprawić niespodziankę). Nie zapominajmy też o tym, że jadą jeszcze do Sieny, a tam nie zawsze łatwo o punkty. My do końca rundy mamy spotkania z teoretycznie łatwiejszymi rywalami, a mnie osobiście uspokaja fakt powrotu Conte na ławkę.jareckik pisze:Tak na prawdę, pescara nie radzi sobie tak najgorzej. Tylko ta obrona nie wiem czego oni się boją. Napoli idzie z kontrą i gupa w gaciach... Ładny gol beniaminka:] Dawać dawać może remis...