Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- tabo89
- Juventino
- Brutalo
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> plakat XXL z całą drużyną w Giga Sport :!: Do tego artykuł o Juve 
Nie ma za co
Edit. Teraz zauważyłem dwie gwiazdki nad herbem. Tak więc 9/10, choć fotka Gigiego 10

Nie ma za co

Edit. Teraz zauważyłem dwie gwiazdki nad herbem. Tak więc 9/10, choć fotka Gigiego 10

- Wojtek
- Juventino
Można wiedzieć jaki skład jest na tym plakacie? Albo z jakie meczu to jest ?Brutalo pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> plakat XXL z całą drużyną w Giga Sport :!: Do tego artykuł o Juve
Nie ma za co
Bo ostatnio kupiłem BravoSport ze względu na plakat Juve, patrze a tam Padoin

- Brutalo
- Juventino
Są chyba wszyscy. Giovinco, Barzagli, Chiellini, Pirlo, Vidal, Quag, Marchisio, Vucinic, De Ceglie, Pogba, Matri, Isla, Bonucci, Lichy, Caceres, i Dżiak z zarąbiście wyciągniętym językiem :lol: No i na środku GigiWojtek pisze:Można wiedzieć jaki skład jest na tym plakacie? Albo z jakie meczu to jest ?Brutalo pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> plakat XXL z całą drużyną w Giga Sport :!: Do tego artykuł o Juve
Nie ma za co
Bo ostatnio kupiłem BravoSport ze względu na plakat Juve, patrze a tam Padoin:roll:

Na prawdę warto wydać te 6 złotych

http://w476.wrzuta.pl/obraz/powieksz/9pxv98qCvux
W oryginale wygląda lepiej niż na zdjęciu. Brakuje Asamoaha, Padoina, Storariego, Nicklasa i paru innych.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
W samej natomiast gazecie są dwie strony poświęcone Juve. Kilka rzeczy zwróciło moją uwagę:
1) Nieźle opisane Calciopoli ("Pod koniec sezonu 2005/06 wyszła na jaw sprawa kontaktowania się z osobami odpowiedzialnymi na przydzielanie arbitrów na mecze ligowe przez przedstawicieli zarządów czołowych włoskich klubów - Juventusu, Milanu, Lazio - tak zwana Afera Calciopoli"),
2) Pominięcie kilku lat porażek w lidze (tak jakby Conte został zatrudniony po degradacji...),
3) Odkryciem Conte okazał się Giovinco, który "wspaniale wspierał w pomocy weterana Andreeę Pirlo". Ktoś kto wpadł na coś takiego zasługuje na uznanie.
4) Jest też taka metryczka, gdzie przy liczbie krajowych tytułów jest liczba 28, no i nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że stoi tam też "!", czyli "28!", przy innych osiągnięciach tego nie ma.
5) Gwiazdami Juve według GIGASport są Pirlo, Chiellini, Quagliarella, Vucinic, Giovinco i Buffon. 0 wzmianki o Marchisio, Vidalu, Barzaglim czy Bonuccim (bądź co bądź reprezentanci Włoch na ostatnim Euro).
No ale duży plus za plakat, za to, że w ogóle coś napisali. WRESZCIE!
1) Nieźle opisane Calciopoli ("Pod koniec sezonu 2005/06 wyszła na jaw sprawa kontaktowania się z osobami odpowiedzialnymi na przydzielanie arbitrów na mecze ligowe przez przedstawicieli zarządów czołowych włoskich klubów - Juventusu, Milanu, Lazio - tak zwana Afera Calciopoli"),
2) Pominięcie kilku lat porażek w lidze (tak jakby Conte został zatrudniony po degradacji...),
3) Odkryciem Conte okazał się Giovinco, który "wspaniale wspierał w pomocy weterana Andreeę Pirlo". Ktoś kto wpadł na coś takiego zasługuje na uznanie.
4) Jest też taka metryczka, gdzie przy liczbie krajowych tytułów jest liczba 28, no i nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że stoi tam też "!", czyli "28!", przy innych osiągnięciach tego nie ma.
5) Gwiazdami Juve według GIGASport są Pirlo, Chiellini, Quagliarella, Vucinic, Giovinco i Buffon. 0 wzmianki o Marchisio, Vidalu, Barzaglim czy Bonuccim (bądź co bądź reprezentanci Włoch na ostatnim Euro).
No ale duży plus za plakat, za to, że w ogóle coś napisali. WRESZCIE!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Informacje z Giga sportu czy bravo sportu, to info dla dzieci. Nie bierzmy tego na poważnie. W PN możemy się spodziewać rzetelnych artykułów, ale nie w kolorowych gazetach dla podstawówki. Przecież poziom opisywanych tam zdjęć czy wypełnionych ,,chmurek'' w obrazkach wieje Tadziem Drozdą.
Gazety te mają ten plus nad np: PN, że walą masę plakatów, nic więcej.
Gazety te mają ten plus nad np: PN, że walą masę plakatów, nic więcej.

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Nie wiem czy trafiłem z tematem czy nie, ale ciekawy artykuł, więc podaje link :)
http://www.weszlo.com/news/12546-Juvent ... a_XX_wieku
http://www.weszlo.com/news/12546-Juvent ... a_XX_wieku
- Trickman
- Juventino
- Koninstein
- Juventino
http://www.sport.pl/pilka/1,65083,12794 ... adium.html
Zapraszam do lektury i ... posypania głowy popiołem Calcionerri.
- deszczowy
- Juventino
Zwariowałeś?? Pszeciesz to my jesteśmy zafsze pokżywdzeni!!!!111 Co te pismaki głupie wypisujom, merdacze! TO na pewno Morati kazał napisadź ten paszkwil! SPISEG!!!1111Koninstein pisze:http://www.sport.pl/pilka/1,65083,12794 ... adium.html
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Mam wrażenie, że Intery to jeszcze przez dwa miesiące będą ostro fapać nad tym zwycięstwem, co najmniej jakby ograli Barcelonę, Real, ManU, ManC i kogśtam jeszcze razem wziętych 8)
- Alfa i Omega
- Juventino
Też takie paskudztwo jak w Giga Sport, czy normalne zdjęcie?martek pisze:w empiku można znaleźć listopadowy numer Hurra Juventus, a w nim meega wielki poster zdjęcia grupowego naszego zespołucena 19,9zł